Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakuljmagyar

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerni mindenképp jó, ezért van egy rakás nyereményjáték, és legtöbbször még annak is örülünk, ha egy kiló banánt vagy egy zsák radírt vihetünk el a többiek orra elől, mert a nyerés önmagában jóság. Viszont partnerünk, a Telekom most egy olyan játékot hirdet, amikor a fenti jelenségtől függetlenül…..
Balatonfüred iszonyú jó ütemben kapta el a 21. századot és a város fejlesztése pont abba az irányba indult el, amerre mostanában illik: a közösségi terek felújításra a Magyarországon megszokotthoz képest zavarba ejtően igényes, rendes térkő és faburkolat került mindenhová, a belvárosban sétálgatni…..
Olyan házat mutatunk nektek, amiért nagyon sokan, nagyon sok mindenüket azonnal odaadnák. Mi legalábbis biztosan. A tihanyi dombokról emelkedik a Balaton fölé a tópart egyik legszebb, de kétségtelenül legértékesebb telke, amelyért rendkívüli árat fizetettek, de még így is akadt volna olyan, aki…..
vakuljmagyar 2016.02.11 08:52:28
@mingyá beszólok!: hu.wikipedia.org/wiki/Tugendhat-villa .... holnap beköltöznék és semmit nem alakítanék rajta:))
Tovább zsonglőrködik a kormány a közszférában leépítendők létszámával. Olyan nagy eltérések vannak a különböző nyilatkozatokban elhangzó létszámleépítések arányszámai között, hogy jó okunk van feltételezni: a kormány szándékosan akar zavart kelteni az érintettek között. Más kérdés, hogy ennek a…..
Aki esetleg a van rajta sapka, nincs rajta sapka elmélet oldaláról közelíti meg G. Fodor Gábor gusztustalan szellemi mélyrepülésének történetét és annak végkifejletét (legalábbis amit mostanig tudni lehet róla) az itt most rossz helyen jár. G. Fodor Gábor bocsánatkérése a Tóbiás József MSZP-elnök…..
Rejtő Jenő, ha élne... nos, ilyen figurákat talán ő se lenne képes kitalálni. Nem törünk senki fölött pálcát: virágozzék minden virág, mindenki járja be azt az utat, amit a sors neki rendelt − kinek nyílegyeneset, kinek kanyargósat. De azért rakjuk el emlékbe, hogy van ma…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Azt se nagyon gondoltuk volna még pár hónapja, hogy egyszer Tarlós főpolgi tűnik majd egy vitában kultúrembernek. De most ott tartunk, hogy szombati közleményében szinte sírva könyörög, hogy vegyék már komolyan a hármas metró bajait, ne vonják már el az uniós forrásokat a…..
vakuljmagyar 2014.06.15 17:55:58
@high up!: Barátom:)) Te is tudod, mi az alkotmányos költség? Egyébiránt annyira szép megnevezés, most is lehetne használni, ha lenne Alkotmány. De igy olyan hülyén hangzik, hogy nemzeti együttmüködési nyilatkozati költség:(( úgyhogy marad a 'vesztegetési pénz' sajna.
vakuljmagyar 2014.06.15 18:12:40
@dr Smittpálelnökúr: Te azt hiszed, hogy viccelsz, de megerősítelek hogy van három 45-65 év közötti barátnőm, aki tényleg szerelmes belé, de valami olyan eszelős és fanatikus rajongással, mint én annak idején Paul McCartney-be:))
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Tavaly nyáron írtunk róla először, hogy a trafik-, a föld- és a patikamutyi után itt a nyerőgépmutyi. Azóta persze a mutyik száma tovább bővült a takarék-, a nyelviskola- és a felszámolómutyival, amelyeket egy kis mutyilistában összegeztünk. Aki kíváncsi, hogyan játsza át a…..
vakuljmagyar 2014.05.17 08:26:39
@Istóczy Győző: milyen a liberális származású? Szerintem a liberalizmus nem a génekben, hanem az agyakban van. Akiből hiányzik a szabadság vágy, az a birka.
Na kérem úgy látszik vége az ingatlanválságnak, legalábbis annak, ami a látványtervkészítőket sújtotta. 2008-ban még minden napra jutott három-négy hihetetlen látványterv, kifejezetten undora támadt már az egyszeri lakóhelybloggernek. Aztán elment a rajzolgatástól a kedve…..
vakuljmagyar 2014.05.17 08:23:32
A címbeli mondat a jobbik választási plakátjáról származik, és mivel én a Jobbik szavazóival való párbeszéd elkötelezett híve vagyok, a következőket fűzném ehhez. 1. Ún. európai bérek sosem lesznek olyan országban, ahol a Jobbik nevű párt 20%-ot szerezhet egy…..
vakuljmagyar 2014.05.04 09:05:04
@wallenberg8805: segítsetek már megérteni, mit jelent az, hogy itthon marad a magyar cég nyeresége? A nyereség ugye az a szabadon elkölthető, költségekkel csökkentett, adózott jövedelem. Ami végül magánemberekhez kerül, legyen az magyar vagy sem. Történetesen, ha egy magyar multi tulajdonosa ezt a pénzt arra költi, hogy Floridában vesz villát, Németországban autót, külföldi kötvényekre, pénzalapokra költ és az asszony is Barcelonában öltözik, a gyerekek pedig Amerikában járnak iskolába akkor mi a különbség?
Hiába tette St. Áder János homlokára a kezét Ferenc pápa, a mai napig fideszes pártkatonaként szolgáló magyar köztársasági elnök képességei ettől nem javultak ugrásszerűen. Sőt.Szeptember 20-án fogadta a pápa a magyar köztársasági elnököt, aki az audienciát követően…..
vakuljmagyar 2013.09.25 15:54:53
@nandras01: a köztársasági elnök intézménye annyira lejáratódott már, hogy ez a történet bakfitty:))
Sajnos még nem kaptunk fotót a zuglói polgármesteri hivatal vécéjéről, ami a jegyző asszony állítása szerint egyébként egy "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész", de addig nézzünk meg egy másikat. Csütörtökön jelent meg egy cikk…..
Talán nincs is félelmetesebb annál, mint amikor a hülyeség akaraterővel és a döntéshozatal lehetőségével párosul. Az ilyen környezet gyakran produkál szélsőséges abszurdumokat. 2 hete arról okoskodtam, hogy milyen lenne, ha magyar kormány a tallini mintára egy ingyen…..
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Zero már az első, kormányt dicsérő post megírását fontolgatta pénteken, amikor olvastuk a csütörtöki hírt, hogy a MÁV bújtatott áremelést hajt végre, vagyis május 15-től bevezeti a gyorsvonati felárat 258 gyors- és sebesvonaton. A pótjegy ára kilométer-tartományonként nő,…..
Csoda történt magyar honban, a munka ünnepén Hévízre látogatott Közgép Lászlóné. A sokáig rejtőzködő miniszter kitett magáért, annyi sületlenség és ócska lózung hagyta el szája ketrecét, hogy Szanyi kapitány és Matolcsy elnök úr is elégedetten bólogatna, csak hogy…..
Nahát-nahát....Már megint egy hazugság...? Hiába, 3000 milliárd sok pénz, muszáj volt mindent megtenni érte, hogy a Zemberek "önként" adják oda. Aki visszalépett, mert beijedt a kormány fenyegetésétől, hogy a manyuposok nem kapnak állami nyugdíjat, az megszívta, mert…..
Előrebocsátom, hogy magam is külföldre szakadt magyar, és egyben Magyarországra szakadt külföldi vagyok. Életemben sokszor kerültem másik országba, legtöbbször magam akaratából, de gyerekkoromban szüleim elhatározása okán. Amit tehát a külföldi magyarokról fogok írni, arra…..