Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy1a

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Édesanyám szokta ezt mondani nekem, ha valami bődületes baromságot mondok. De úgy látom mostantól az állítás második fele már nem igaz. Mától kezdve forognom is kell. Legalábbis ez derül ki a Kedves Vezető iránymutatásából: „A nyugat fáklyája kialvó félben.…..
Tegnap reggel felbukkant egy hír a sajtóban, miszerint a pécsi egyetemről rejtélyes módon elveszett (ellopott (?) két szakdolgozat felügyelője, az intézmény oktatási igazgatója fideszes önkormányzati képviselő. Lengvárszky Attila később rövid közleményben "cáfolta"…..
nagy1a 2012.05.02 10:10:41
@barli: Te is csak a lényegben hazudsz, mint az elvtársaid általában! A Schmittet nem névtelen bloggerek, hanem nagyon is szervezett és céltudatos profik, méghozzá baloldali profik, a HVG csapata nyírta ki, nyilván nem barátságból!!
A Charta sokezres tüntetésének összefoglalójára adott sok tetszikre való tekintettel Gyurcsány Ferenc teljes beszédét is közöljük. A beszéd 12 pontban összegzi, hogy mik a fő bajok Orbánnal és csapatával, majd arról is szól, hogy mikor váltható le az Orbán-rezsim. A…..
nagy1a 2011.04.19 13:09:56
@igaz szó:Drága barátom,az első feladatod az lenne, hogy valóban ébredj fel!!Lenne egy második feladatod is, hogy a hazug nemzetvezetőd mellett te is fogd be már végre a pofádat és a lopott pénzeddel, meg a tolvaj, hazug bandáddal együtt húzz el a sunyiba!!
A harmadik pedig az lenne, hogy vigyétek már vissza ezt az idióta fletót a klinikára, mert már jó régen ott a helye, nagyon hiányolják!!
Na ezek után mehetsz a pénzedért, amit a kora reggeli bérbeírásodért kaptál - te elvű elvtárs!!
nagy1a 2011.04.19 13:11:39
@igaz szó: javítás - elvhű elvtárs