Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swhite

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez az a hely és idő, ahol nincs félelem, nincs ítélkezés, csak SZERETET és hála, egymásra figyelés, gyógyulás, lelki és szellemi fejlődés. Csodálatos érzés együtt gyakorolni embertársainkért, a Földünkért." "Drága Anamé! Az elején nagy lelkesedéssel (bár kissé bátortalanul) vágtam bele a kör…..
Hogy miért érzünk bűntudatot és miért olyan nehéz szeretettel fordulni önmagunk felé és a boldogságot választani? Egyáltalán mi számít bűnnek, és miért gondoljuk bűnösnek magunkat? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben az Anamé Életmód bejegyzésben, aminek a végén 5 tippet is adok a számodra,…..
   Az Anamé Program átalakító ereje a családi mintákra, őszintén a szülő-gyermek kapcsolatokról.   Köszöntelek Kedves Olvasó!   Ma egy olyan témáról írok, ami nagyon fontos és meghatározó volt egész életemben, de gondolom, ez mindenki másra is igaz... Ez pedig nem más, mint a szüleinkkel való…..
swhite 2020.12.12 16:55:40
Ebben a blogban arról lesz szó, hogy hogyan fejlődött a szívből való kapcsolatom magamhoz és másokhoz. Fő vonulata természetesen a szívcsakrám tisztulásáról szól. Első, bemutatkozó blogposztomban már érintettem a szívcsakrám állapotát néhány helyen. Így, ha olvastad, kedves olvasó, akkor lesznek…..
swhite 2020.11.15 13:09:35
Miért akarsz rám tukmálni egy életmódot? Nekem már van egy! Reggel felkelek és rohanok, mert muszáj bejárni dolgozni. A munkahelyemen kihasználnak és a főnök leszedi a fejemet. Estére hazamegyek, hulla fáradtan, otthon pedig a párom szólogat be. A szabadidőmben megpróbálom összeszedni magam, eszem…..
Hogyan keressünk pénzt az interneten? Akár 200-500 eurot naponta? Gyorsan és könnyedén?A pénzt-keresni.net tudja a választ. Itt van ez a két pénzügyi zseni: Thoi Nguyen és Franck Lahens. Ezek kitaláltak egy tuti sémát, egy technikát, ami működik. Rulettezzünk:HA AZ EGYIK SZÍNT…..
swhite 2011.04.18 10:52:42
@xxxxqwer: Szia, engem érdekelne a módszered, itt az email címem: sophiekawhite@gmail.com
előre is köszönettel