Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kácske

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút ("gyesev") az utóbbi évtizedekben híres volt arról, hogy rajta keresztül csorogtak be a jó "nyugati" dolgok (távirányított tolatómozdony, a régi vackok újra és újra lakkozása helyett használt nyugati kocsik forgalomba állítása átmeneti…..
Egy komoly éjszakai ivászat után egy qingdao-i férfi Shandong tartományból reggelre egy lezárt konténerben ébredt, ami egy órán belül majdnem Los Angeles-be vitte. Wu Jiang úr egyszerűen összetévesztette a hotelszobáját egy hatalmas fém konténerrel (rögtön felmerül…..
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
ebronit Álcázd appal a fingásod! 2013.04.26 16:32:03
Annak, aki félelemben él, hogy miközben a vécén erőlködik, a családtagjai elborzadva hallgatják a teste által kiadott szörnyűséges hangokat, eddig nem volt más lehetősége, mint megengedni a vizet, a bélmozgás intenzitásától függően a csapból vagy a zuhanyból. Ezzel csak az a…..
Végre eltemették a Vérfarkas-nőt, akit a 19. században úgy mutogattak, mint ember és orangután keveredéséből született majomlányt. Halála után újszülött gyerekével együtt mumifikálták és tovább mutogatták.   Julia Pastrana Mexikóban született 1834-ben súlyos…..
kácske 2013.02.17 10:16:15
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Vélhetően kispolszkiból készült az alábbi alkalmatosság. Biztos vagyok benne, hogy hókotrásra is alkalmas. Ahogy elnézem, ebbe a járműbe születni kell, mert sehogy nem tudok rájönni, hogyan kell beszállni. Azt sem értem, hogy minek kellett kettévágni és egy még kisebb "autót"…..
kácske 2012.12.16 14:52:40
7 nap, 7 ország, 7 koncert és slusszpoénként Boeing B777 típusú repülőgéppel a világon át. A 24 éves világsztár Rihanna a hetesek bűvöletében szervezett egy világ körüli koncertkörutat. A turnéhoz a Delta Airlines-tól béreltek egy Boeing B777 típusú kétmotoros…..
kácske 2012.11.23 04:20:58
Most vasárnap rendezték Kamaraerdőben az idei "Villamosnapot", úgyhogy nehezen juthatott volna más téma az eszembe a mai bejegyzéshez, mint a budapesti villamos. Ezúttal (ismét) egy holland villamosbarát, Ab van Donselaar fényképezőgépének lencséjén keresztül idézünk fel eltűnt…..
A Farmville Mistery Game szeptember 24-i limitált kiadásában a következő steampunk meglepetések kerültek elhelyezésre: gőzló, steampunk kúria, rézkotlós stb... Kedvencünk a gőzmotoros bárány és a gőzbagoly. Részleteket itt tudhattok meg: Farmvillefreak..
Legyen szó akár a leghétköznapibb, legszürkébb és legjellegtelenebb autóról, a reklámokban mindig azt látjuk, hogy mennyire iszonyatosan cool érzés az adott kocsi volánjánál ülni. Még ha az új Daciát vezetjük is, óhatatlanul versenyautó pilótának érezzük magunkat, a…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Naiv ügyfélre a takarítónéni rontott rá a Pécsi Árkád mosdójában, mert nehezményezte piercingműtétjét. Nem mindennapi dolog történt velem ma a Pécsi Árkád mosdójában, azt  hiszem, hogy sikerült megcsípni a pláza-jómunkásemberek társadalmának legpimaszabb…..
Naiv ügyfél lemaradt az év eleji aranylázról, és mint kiderült, már nem kapni a tömbös változatot. Szerencsére apokalipszis idején azzal pont semmire nem lehet menni, szemben a törtarany ékszerekkel, úgyhogy igazából már csak a pénzt kell visszaszereznie az Aranyközpont…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Utoljára vacsorázhattak a MÁV utasai a belföldi IC-ken, ugyanis június 15-ével megszűnt a szolgáltatás. Ezentúl csak a nemzetközi vonatokon és a külföldi kocsikkal kiadott belföldi IC-ken lesz elérhető. Cél a költségmegtakarítás. Hát mindenki döntse el maga, mekkora…..
Sorkizárt Dj Sehereparazita 2012.06.09 16:40:00
Sehi csak ugrál, hogy izguljanak a tilinkók, a klub tulajának meg van pénze. A produkció minősíthetetlen, ezért ezzel a showműsorral nem sokáig fog tündökölni. Azért tartom parazitának a volt valóságshow szereplőjét, mert rátelepszik a médiára és kiszipolyozza belőle az…..
kácske 2012.06.10 10:37:06
A második világháború után beköszöntött a jet-, és atomkorszak. Megjelentek az égen a helikopterek és többféle új anyagot is alkalmaztak a gyárak. Főként ezeknek köszönhető, hogy a mérnökök érdekes tervekkel álltak elő ezekben az időkben.A Bohn féle flying busAz Egyesült…..
Korábban már írtam az új berlini főpályaudvarról, de most az egyszerű vasútbarátságon túl időben és közlekedésszervezésileg is el szeretném helyezni ezt a létesítményt a képben. A Magdeburg-Halbertstadt Vasúti Társaság 1868 és 71 közt építette ki a Hannoverrel kapcsolatot teremtő Berlin-Lehrte…..
Kisautó blog Kamionos csibészek 2011.12.17 17:41:00
 Tavasszal, az OT-expón felállított, japán tematikájú Totalcar standra rendeltem pár érdekesebb, kimondottan japán vonatkozású, japán modellt. Ezekről akkoriban született is pár poszt, de még koránt sem értünk a végére, csak egy kis időre felfüggesztődött a…..
kácske 2011.12.17 17:58:42
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
kácske 2011.12.05 07:29:54
@dex.ion: Göteborgban az Espresso House :)