Regisztráció Blogot indítok
Adatok
florababa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyünk pozitívak, minden marad a régiben, a tévéműsort nem borítják fel a rendkívüli események és kivételesen nem ad minket élőben az al-Dzsazíra. Nos, ez esetben sem érdemes elhagyni a csodaláda környékét: 19 óráig élő közvetítés van a budapesti Hyde Parkból a Hír…..
comment:com Megasztár v.2 2006.10.06 11:41:00
Vicces kedvű olvasóink egyre jobban elmozdulnak a Comment:com közösségépítő vonala felé, tessék csak szépen az ilyen állatságokat továbbra is küldözgetni, örülünk neki. Az első klipen az látható, hogy mi történik, ha egy zúzás alá bevágjuk a Megasztár zsűri…..
comment:com Pénteki hírek 2006.10.06 09:05:29
Will Ferrell a tévének köszönheti karrierjét (Saturday Night Live stábtag volt őkelme), és a hírek szerint ismét visszatér a kis képernyőre. Korábban már elpasszolt egy vígjáték ötletet az HBO-nak (kiégett baseballsztár kisvárosban vállal munkát tornatanárként), most a FOX…..
florababa 2006.10.06 23:29:12
Kapmánycsönd után ajánlunk betevőt estére, a nagy adók úgyis a politikával lesznek elfoglalva, nézzük mit lehet nézni ilyen helyzetben. Sportvonalon a sport2 22:15-től kezdődő Cincinnati-New England amerikai futball meccsét tudjuk javasolni, jó kis sport ez, csak tessék egy kis…..
comment:com Olga vs. Tarlós 2006.09.15 18:35:00
Bár az MTV szájtja mást mond, a többi műsormagazin szerint lesz ma nyolckor Dob + basszus, úgyhogy beajánlom, mert a köztévében úgyse lehet bízni. Fél 11-kor kezdődik a Kultúrház egyiptomi körútja, amit nem említenék, ha a szokásos piramisnézegetős turistafilm lenne, de nem…..
florababa 2006.09.15 18:59:26
Először azt hittük, hogy nem igaz. Aztán mi is megláttuk. Minden idők legdurvább kifelejtett betűje. Mert, hogy van úgy, hogy az ember nyomja, de hiába, vagy, hogy még csak nem is nyomja, de hogy valaki megrendel egy szpotot, megnézi, ámul, hogy „olyan fiatalos, trendi, mégis…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..
A Balázs-show minden eddiginél jobb lesz, Balázs minden eddiginél viccesebben és keményebben fog kérdezni, legalábbis erre következtetünk abból, hogy egy teherrel kevesebb nyomja a vállát. Mostmár teljes emberként vetheti magát a hűtlenkedő párok kifaggatásába. Hétfőtől…..
florababa 2006.09.15 16:55:46
A péntek a kocsma és a szórakozás napja, de ha valaki mégis tévézni akarna, hát tessék, mi segítünk. Kezdjük sporttal csak azért is, vizilabdát ajánlunk, magyar huszárok a spanyol torreádorok ellen a vízben, istenem milyen képzavar ez! Az ütközetet 20:15-től láthatjuk az…..
comment:com Hétfői hírcsokor 2006.09.11 06:29:00
A Született feleségek legérdekesebb karakterét, a karót nyelt háziasszonyt, Breet alakító Marcia Cross terhes lett. A tévésorozat-szereplők esetében elég kényes pont ez, előfordult már az is, hogy valakit emiatt hirtelen kiírtak a történetből, de jelen esetben semmi ok az…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..