Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kazohin

53 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este demonstratíve megszemléltem, mit haladtak a munkásemberek. Direkt úgy mentem, hogy ott legyenek még. Ilyenkor nagyon kedvesen és határozottan leellenőrzöm, hogy mindent tudnak-e, hogy mit kell csinálniuk. Ezt úgy érem el, hogy ártatlan kérdéseket vetek fel. Pld. Nem az…..
Hát elkezdődött a lakásfelújjítás.Persze ez sem csak így, ilyen egyszerűen. Még tavaly felmértem a lakást és csináltam egy profi alaprajzot. Aztán elkezdődött az ötölés, hogy milyen legyen. A tervrajz egy szép műszaki rajzlapra került és egy tekercs pauszpapír…..
A bíróság előzetesen letartóztatta Geréb Ágnest harminc napra. Az orvosnőt azzal gyanúsítják, hogy nem tett meg mindent, hogy a nála született kisbaba egészséges legyen és egy előző ítélet miatt nem is szabadott volna neki a szüléseknél segíteni. Geréb Ágnes azoknak…..
Nincs veszélyben a Duna, sikerült lecsökkenteni a víz pH-szintjét, közölte Dobson Tibor. A Duna élővilága már nincs veszélyben, miután péntek reggel már 8 körüli pH-értéket mértek a folyóban.A pH érték azt mutatja meg, hogy mennyire savas vagy lúgos a Duna vize. Minél…..
 Ma befele jövet a városba, mögém szegődött két motoros rendőr. Valami királyság volt, amit ca. 3 km-en át csináltak, amíg a közelemben voltak és láttam őket. Hangsúlyozottan betartottak és betartattak minden szabályt, udvariasak voltak és hihetetlen jó fejek.…..
Kazohinia Kávéház Iskolakezdés 2010.09.09 11:39:00
Már megint elkezdődött az iskola. Idén az előkészületek kicsit olajozottabban mentek, mint egy éve. Értem ezalatt a régi ruhák átválogatását és az újak megvételét.Ismét hihetetlen pénzeket hagytunk a boltokban és most sem vettünk egy darab felesleges ruhát sem. Füzetekből…..
Itt van az ősz és ebben a mocsok szar időben végre volt időm egy kicsit elgondolkodni a lakásfelújjítás folyamatán. Rögtön az első órai utánanézegetés után alapjában omlott össze az elképzelés, miszerint elsőnek az ablakokat fogjuk kicserélni.Hát nem.Először mese nincs el…..
Azt hiszem, vagy remélem talán, hogy ezzel a címmel utoljára jelentkezek és ezután már csak a lakásfelújítás címen írok majd.Szóval voltam a közös képviselő néninél, aki ritka szószátyár hölgynek bizonyult, bár nagyon kedves volt, de a kigondolt 10 perc helyett majdnem egy…..
Most nem sok minden történt, csak apróságok.1, Megmutattuk a családnak az új lakást. Ca. 5 perc alatt be is rendezték. Mindenkinek volt ötlete, mit hogyan kell majd megcsinálni. :)2, Lemértem a postaláda, kapucsengő és lakónyílvántartásos doboz méreteit, hogy kirakhassuk mi is a…..
Mivel felsőbb hatalom létezésében nem hiszek, ezért nekem más vallást kell kitalálnom a velem, velünk, környezetemben élőkkel történtekkel kapcsolatban.Ezek ott kezdődnek, mikor az iskolában nem tanulod meg az összes tételt, mi dönti el, hogy a legszarabbat, vagy a legjobbat…..
Ma roppant pozitív módon sikerült átíratni nemcsak a gázórát, hanem a vízórát is.A Gázműveknél, ami a Béke téren van, lehetett parkolni gond nélkül. Reggel 8-kor alig volt valaki, ketten voltak előttem, de sok ablak működött, szerintem 5 percet sem kellett várnom.De. Itt…..
Ma elkezdődött a közművek átíratása. Legegyszerűbbnek az ELMÜ tűnt,úgyhogy ott kezdtem.Szükség van adásvételi szerződésre és átadás-átvételi jegyzőkönyvre és a személyi igazolványra. Segítséget jelent még, ha az előző tulaj szerződésszámát, vagy…..
A mai napon megkaptuk a kulcsot. Hivatalosan a mienk a lakás. :)Az utóbbi hetekben annyi történt részünkről, hogy felhalmoztuk arra a számlára a pénzt, ahonnan átutaljuk azt az eladónak. Az eladónak viszont ki kellett üríteni a lakást. Ez a múlt héten sikerült is neki,illetve pár…..
Már év végén felmerült az ötlet, sőt már tavaly szeptemberben is gondot okozott, hogy a fiam azért nem tud edzésre járni, mert vidékiek lévén nagyon meg kell szerveznünk a hazajutást. Nem tudtuk megengedni, hogy lébecoljon a gyerek akárhol, hogy aztán délután fél 6 közül…..
Hát igen. Már több,mint fél éve döglődik a cég, ahol dolgozom, lassú kínhalállal. Már túl vagyunk az összes stádiumán ennek a kórnak. Először a reménykedés, a majd csak lesz valami, aztán a dühöngés, hogy az a jó ... isten sem akarja, hogy kilábaljunk végre, aztán a…..
Sokszor ér a vád, hogy túl egyszerűen gondolkodom, hogy a világ nem ilyen fekete-fehér. Máskor meg azt vetik a szememre, hogy túl csavaros az észjárásom. Aztán azt, hogy nem kell mindenre tekintettel lenni, meg azt, hogy hogy lehetek ilyen önző, hogy nem gondolok senkire.Hiába az…..
Rettenetesen fontosnak tartom a sportot, és a sportra nevelést. Ez szerintem a TV, számítógép térhódítása óta még fontosabbnak kellene lennie, hiszen nagy vonzerő a gyerekek számára a tespedés, és fejből kibambulás. Én úgy érzem, mi a családban meg is teszünk minden tőlünk…..
.......... -Bár tulajdonképpen nem is olyan rossz nekem. Tényleg nem irígyellek a mindennapos pasivadászatért. Istenem, mennyit kellett szarakodnom nekem is ezzel, amíg meg nem találtam a kedvest. Pont úgy, ahogy mondod. Ilyen szempontból sokkal nyugodtabbak a napjaim. Nem kell…..
Kazohinia Kávéház Tokaj-ősz 2009.09.21 12:23:00
Az a szerencse ért a hétvégén, hogy részt vehettem egy Tokaj-ősz rendezvényén. Már évek óta járhatnék, de valahogy mindig közbejött valami, és csak hallgattam vasárnap este férjem ömlengését. Aztán hittem is, meg nem is. Inkább a bevitt bormennyiségnek tudtam be magasztaló…..
Jó az a szülői értekezlet. Már szociológiai tanulmánynak. Én kötelezővé tenném a szociológia, pszihológia szakos főiskolai hallgatóknak, hogy részt vegyenek pár ilyenen, és garantáltan lenne miből megírni a diplomamunkájukat.Első lépésként már az is érdekes, hogy ki,…..
Kazohinia Kávéház Anya tanul 2009.09.16 10:48:00
Elkezdődött az én iskolám is. Már volt két előadás, egyik jobb, mint a másik. Nem akarom, hogy ez legyen a reklám helye, de nagyon jó választás volt a Junior Art Center-be menni. A többit nem tudom milyen, de nem is vágyom megismerni, mert ez teljesen kielégít. Ezt csak zárójelben…..
Kazohinia Kávéház Falfestés 2 2009.09.15 11:42:00
A nappaliba más megfontolás késztetett falfestmény készítésére. Itt hála az építőnek van egy hatalmas falrész, aminek nincs ablaka. Tényleg hatalmas, mert legalább 6*3,5 méteres. Na, ha ezen nincs semmi, az nagyon lenyomja azt a szobát. Mivel a szembelevő falon sem volt semmi,…..
Kazohinia Kávéház Falfestés 2009.09.14 10:16:00
Nem szokásom az ördögöt a falra festeni. Ellenben hétvégén befejeztem egy falfestést, amit a hálószobába készítettem.Nagy gondom ugyanis a készen vett házban a sok hatalmas üres falfelület. Mit lehet ezekkel csinálni? Nem lehet mindenhova képet akasztani (egy-egy méretes és…..
Kazohinia Kávéház Ébredés 2009.09.11 14:35:41
Michael Honnay nagyon kellemesen ébredt. A takaró hűvösen simult rá, a távolban madarak csipogtak. Fantasztikus nyugalom szállta meg, érezte, hogy remek napja lesz. Még nem nyitotta ki a szemét, minél jobban ki akarta élvezni a ritka pillanatot. Érezte, hogy már süt a nap, de nem volt…..
Vettünk aszalógépet! Hipiájjééé! Kellett, mint egy falat kenyér. Mindent aszalok mostanában, ami csak belefér. alma, körte, szilva, barack, füge. Egészben, felesben, kicsire vágva, magozva, mag nélkül. Szárítom a zellert, petrezselymet, sárgarépát, fehérrépát, várom a…..