Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gojho mytyx

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ezt is megértük, meg is ünnepeltük szombat este immár hagyományosan, bár most nem csülökpörkölt volt a főfogás, és az időjárás viszontagságai miatt nem a főszerkesztői kertben, hanem a szuterénben, de hiba így sem volt, mint az látszik is az alábbi, szigorúan…..
gojho mytyx 2011.07.04 13:58:52
A bojkott hippiknek való. És mivel hippinek lenni tizennyolc/huszonegy fölött meglehetősen szánalmas, nem is hippisednék el inkább, főleg így, harmincon túl, mostanában egyébként is túlságosan sokan hordanak trapéznadrágot Che Guevara-pólóval súlyosbítva. A hippik…..
           Május 17-én a Szatyor Bár és Galéria emeletén zajlott a legutóbbi FISZ Klub "Van-e magyar lektűr?" címmel. A beszélgetés apropóját Frei Tamás legutóbbi - ezúttal fikciós - kötete adta. Klein László…..
Amikor 2003 tavaszán a Tilos Rádió ismét kiszabadult az éterbe, épp mi voltunk adásban a Biciklis Századdal. Gyula megragadta az alkalmat, és röviden vázolta műsorunk „ars poeticáját”, többek között elmondva, hogy (csak próbálom szó szerint idézni) „a…..
gojho mytyx 2011.05.19 10:01:51
@barangó: Őszinte nagyrabecsülésem jeleként: konyves.blog.hu/2011/05/19/ocsmany_undor_minden_munder
(A cím is idézőjelben volt nálam, de azt leszedték, bocs.)
  Egyszer összeszámoltam, hogy eddig 22 országban jártam*. Sajnos csak Európán belül, más kontinensre nem jutottam még el. Utazgatós családból származom, eleve azért, mert négy testvéremmel és szüleimmel mindannyian máshol születtünk az országban (én Szolnokon,…..
Orbánné Vica Heller Ágnesnek írt húsvétra. Az ablakpucolásból megmaradt magyar hírlapot olvasgatta otthon, amit a Turul társasházból hozott magával, ahol tavaszi nagytakarítani volt. Heller Ágnest jól ismerte a család, a márciusi Millán is látta egy plakáton a hatalmas…..
Margó Duna-legendárium 2011.03.23 12:58:00
2011. április 17. 19 óra, Műcsarnok - A Hungarofest és a Litera Duna-legendárium programjának zárórendezvényeA Litera irodalmi portál húsz kortárs szerzőt kért arra, hogy írjon a Dunához kötődő, valós alapokon nyugvó vagy valósnak tűnő, fiktív mai legendát. Ezzel…..
Kivételesen most nem egy könyvről fogok szólani, hanem egy elektronyos könyvtárról. Egy barátom hívta fel a figyelmemet, hogy az Esterházy könyvek olvashatók ezen az oldalon. Kiderült, hogy rengeteg magyar író művei elérhetőek "elektromos" formátumban. A listát ide…..
Csütörtökön este 8-tól a M’argó Slam programon slammerek és költők hada költözött a teljesen felújított Corvintetőre, hogy a Slam Poetry zsánerében mérjék össze kimondásra váró szavaktól duzzadó erejüket. A Magyarországon is egyre ismertebbé és kedveltebbé váló,…..