Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xnews

164 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pornó valaminek vagy az eleje, vagy a vége. Egy lány, ha ki akar tűnni, akkor vagy kamerák előtt mutatja meg magát először, vagy pedig egy sikertelen karriert koronáz meg egy pornófilmmel. A VV4 győztese, Alekosz már több int két hete azzal haknizik a sajtóban, hogy Kovi…..
 Az xnews.hu egy közérzeti bulvárlap lesz. Már nem csak a környezetünkön, hanem a saját bőrünkön is egyre jobban érezzük, hogy közös dolgaink nem igazán mennek a legjobb irányba. Lassan lassan már kérdezni is bűn lesz és akin nincs narancssárga blúz az másodrangú…..
 Nem fogunk vitatkozni a nézettségi adatokkal, amit sokan néznek az biztos jó. Sőt jobb, mint bármi más, még akkor is igaz mindez, ha az ország egy jelentős részénél zsebben nyílnak a bicskák, ha az X-Faktor megy a tévében.....
Debreczeni Zita életében eljött az a pillanat, amikor már úgy érzi, hogy egyre inkább háttérbe akarja szorítani a modellkedést, és teljes erőbedobással a fotózásra akar koncentrálni. Legyen így ha neki ez a célja. A gyermekvállalással kapcsolatosan pedig tisztában van azzal,…..
 Bizony, ilyen hírek képződnek, ha egy kicsit nem figyel oda az ember. A magunk részéről annyit tennénk csak hozzá, hogy éppen kazettát cseréltünk amikor H. Éva mellei is kirepültek a ruhából, de sajnos ezt csak mesélni tudjuk mutatni nem. Szerintünk belefér a technikai…..
Az elmúlt évek egyik legcsinosabb magyar modellje, ma már bánja, hogy meztelenül pózolt a kameráknak. 14 éves öccsét még a suliban is cikizték. A Sugarbird bemutatóján az is kiderült, hogy Zitát férje eltiltotta a robogózástól. Jut eszembe mától újra kapjátok a videókat,…..
Nagy Bettina fiatal és tudatos sportember, világraszóló karrier állhat előtte, ha a jövőben is kitartóan küzd a sikerért. A Hegyvidéki Fitparádén október 15-én és 16-án személyesen is össze lehet vele futni. Mi egyébként jól vagyunk, köszönjük az érdeklődő leveleket.…..
Visszatértünk a nyaralásból.  Lezártuk a múltat, jön az őszi szezonunk. Köszönjük a sok-sok levelet, facebook-üzenetet és a simogató szavakat. Jó tudni, hogy szerettek minket nézni. A stílus maradt, meg Körmendi kolléga is. Akkor most ismerjétek meg Oláh Noémit, aki…..
Visszatért a nyár, ezért elmegyünk szabira. Az utóbbi időben már kevesebb videót tettünk ki, hiszen végig dolgoztuk nyarat és most nekünk is jár a pihenés. Egy hiábavaló casting legédesebb pillanatait mutatjuk meg nektek így a szabadságunk első napján, rakosgatunk majd ki…..
Még mindig a Szigeten mászkálunk, valahogy szeretjük azt a helyet, hiszen olyan emberekkel lehet összefutni mint például Till Attila. Ő az a fiú aki minden kérdésre válaszol, még arra is hogy milyennek látja ő a magyar bulvár legnagyobb botrány asszonyának ténykedését...
Tegnap egy tetovált kislány arról mesélt nekem egy kocsmában, képzeljem el a Sziget utolsó napján olyat tett amit még magának sem tud megmagyarázni. Csonka Andrásra tombolt a Szigeten, háromszor hallgatta végig a Ding-Ding-Dong-ot, majd a hangverseny után belemerült a rövid italok…..
Annácska saját elmondása szerint már nem közszereplő. Ezt mondta a saját szájával. Jó akkor nem. Geszti Péter takonynak nevezte az Index Gesztiválról írott dolgozatát, ez is egy vélemény. Ezek meg sorok egy videó elé. Ultravaló azoknak, akik egy lazább hangulatú videóra…..
 Vége a Szigetnek, mi még józanodunk, Marcsi és Enci kihagyta a rendezvényt így volt idejük elgesztiesedni. Szerintünk ez szép videócska lett, de majd a fórumban jól meg lehet beszélni, miért nem tetszik nektek. Vagy miért igen.  ..
Vastag Tomi az X-Faktor felfedezettje kedves és bohókás ember. A Szigeten még a lelkét is megnyitotta előttünk, arról csevegtünk hogy létezik-e fiú-lány barátság. Kiderült hogy erre nincs alap axioma, de az ő életében most a nagy Ő egy korábbi barátnője, akivel sohase…..
 Hajdúné Sarka Katával éppen hogy összefutottunk a fesztiválon, de hál istennek még időben odaértünk. Az interjú arról próbál szólni, hogy milyen a Sziget és Kata viszonya. Nem minden anyagunkban folyik a vér. Az éjszakai hideg ellenére nagyon él a fesztivál. ..
Hatalmas kamera erdőre figyeltünk fel az első napon miközben arra gondoltunk hogy milyen jó lesz a Finnlandia és a Jack Daniels sajtóeseménye. Mint kiderült a fesztivál apuci alias Gerendai Károly sétáltatta meg Tarlós István főpolgármestert a Szigeten. Kiderült hogy Tarlós úr…..
Talán nagyon trendi lefikázni egy koncertet, talán nem. Ami tény a Gesztivál első 40 percét szívesen elfelejteném, akkor még csak az volt tiszta előttem hogy az Adidas keményen támogatja a rendezvényt. Gyönyörű nőkkel énekel Geszti az új csapatában, de valahogy ez a több…..
Vitatkoztunk picit a monitorral, amikor a Megasztár 6 válogatásán rögzített anyagot nézegettük. A próbálkozók nagy többsége a bátor kategóriába sorolható, akik 19-re húztak lapot. Persze hogy mindenki befuccsolt, de mégis volt valami szórakoztató ebben a sajátos zenei…..
Lekéstünk a minap egy finlandiás koktélkeverést és jégbányászatot az IHM tagjai azonban elmagyarázták nekünk az élet értelmét. Ők imádják, hogy osztódva tudnak évek óta haknizni, mert annyian vannak, hogy egyszerre két színpadot is meg tudnak tölteni. Péntek van élvezzük…..
 Marenec Fruzsit a Barátok Közt című teleregényből ismertünk meg évekkel ezelőtt, majd kiírták onnan és egy jó ideje már  celeb-riporterként dolgozik a Tabu tévénél. De az RTL-en is volt olyan betelefonálós játék, amit ő vezetett. Decemberben a legnagyobb…..
A semmiről szóló anyagok fő jellegzetessége, hogy igény volna a témára, de beszélő alany nincs. A dubajozás egy ilyen téma. Míg a sajtó azon csámcsog mennyi magyar celeb terpeszthetett pénzért meg Louis Vuitton táskákért a légkondicionált sivatagban, addig mások, például…..
Miközben a kereskedelmi tévék már gőzerővel készülnek az őszre, mi még a nyári esős debilizmusba nyúló napjainkat éljük. Enci és Marcsi megint megkergült, ezúttal azt találták ki, hogy Hajdú Péter kedvéért Budapestre hozzák Shakirát, aki vonaglik egy picit a forgó óra…..
Míg Tatár Csillánál a gyermekvállalás tabu, addig híradós kollégája Andor Éva bátran beszél erről. Embere válogatja, hogy ki miből csinál titkot, vagy hírt. Köszönjük az eddigi leveleket, a kormendigabor77@gmail.com címre várjuk az ötleteiteket, esetleges kérdéseiteket.…..
 A TV2 képernyősei közül Hajdú Péter lépi át a fiúk közül a bulvár küszöböt neki a nevére és nem a neve mellé kattintanak a netezők, van azonban aki nála is nagyobb számokat ér el nálunk. Ő Tatár Csilla, igen Csilla. Még a Szabó Zsófi Sarka Kata kombót is megelőzi.…..
Dévényi Tiborról a magam fajta embereknek, akik már elmúltak harminc évesek leginkább egy kiöregedett aranyhal jut az eszébe. Gyermekként piacképes volt a Három Kívánság, elsőre és másodikra még a retro bulijai is viccesek voltak, de azt hogy a sikere a mai napig töretlen…..