Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gitaros77

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek az álma egyszer eljátszani kedvenc számainkat. És milyen hangszeren? A legnépszerűbb ilyen hangszer manapság egyértelműen a gitár. Könnyen és gyorsan el lehet sajátítani a gitározás alapjait, amit akár 2-3 hónap alatt magadévá tehetsz. Hogyha feliratkozol az ingyenes online tanfolyamra…..
Oké, most alapvető, több százszor tesztelt leckéket mutatok a csábításról. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy megoszthassuk veled a titkot, hogyan hódítsd meg a nőket testben és lélekben! A PUA.HU még több hasznos tanácsot osztunk meg veled teljesen ingyen, nézz körül, mire van…..
Nehéz megtalálni azt a magabiztosságot sok férfinak, aminek birtokában szemtelen nyíltsággal flörtölészhetnek vonzó csajokkal. A PUA.HU oldalán ennek a szexuális kommunikációnak az alapjaival és a megvalósításával is bővebben ismerkedhetsz meg.   Szexuális célozgatás…..
Egy másik technika amiről David beszél azaz, hogy hogyan legyél magabiztos és egyszerre vicces egy nővel. Ez a technika azt hangsúlyozza, hogy játékosan cukkold a lányt, miközben tegyél kissé arrogáns megjegyzéseket. Ezt kell alkalmaznod a csajozós szövegeidben is! A célod,…..
A legtöbb srác úgy gondolja, hogy a beszélgetést, interjú-szerű kérdésekkel kell kezdeni. Ilyen például a „hol laksz?” vagy a „hol dolgozol?” Ahelyett, hogy ezt csinálod, érdekes kérdéseket kell neki feltenned, olyanokat, amiket még ezelőtt nem kérdeztek tőle. A legjobb…..
A kezdeti közeledésed nagy áttörés és nagy bukás is lehet. Ez azt jelenti, hogy eredetinek és érdekesnek kell lenned, amikor elkezdesz egy beszélgetést. Más szavakkal, egyedinek kell lenned! Felvállalod, hogy néhányszor furcsán néznek rád a lányok, felvállalod, hogy néhány…..
Amint elhagyod a „beszélgetős részt”, a nőnek éreznie kell a fizikai jelenlétedet. Itt jön a csábítás. Talán hallottál már a „kino”-ról. Ez csak egy újabb része a felszedésnek. Azt mutatja, hogy nem csak a szöveged a jó, hanem a tettek mezején is megállod a helyed, és…..
Gyakran halljuk, hogy a helyes választ tudnunk kell, mindenre, amit egy nő mond, hogy megkezdődjön a vonzalom. Ha tudod, hogy kell VÁLASZOLNI, észre fogja venni, hogy akar téged, érted? Először tesztel… …aztán válaszol.  De ez nem teljesen igaz, és ez ma az egyik legnagyobb…..
A nők azt kell hogy higgyék, hogy a beszélgetés TELJESEN SPONTÁN. Ez azt jelenti, hogy memorizálsz PÁR okos dolgot, amit majd elmondasz, a beszélgetés alatt. Nem tanulsz meg 3 lexikonnyi csajozós dumát, mert abból BIZTOSÍTALAK RÓLA, hogy semmi jó nem fog kisülni. Ha feszültséget,…..
Igen, tudod miről beszélek. Tipikusan az olyan emberről, aki megjátssza a magabiztosságot, de ez csak egy vékony és ócska maszk, mert annyira úgy akar kinézni, mint amit ő királynak hisz, és amivel szerinte megkaphatja akármelyik nőt. Általában olyan feliratú pólót visel, mint:…..
Ez az egyik olyan szó, amitől távol akartam maradni. Nem szeretek a csábítási technikákról beszélni sem. Hogy miért? Leginkább mert mindig is azt éreztem, hogy a csábításnak rossz jelentése van. Őszintén, úgy hangzik, mintha ez az egész egy erőltetett áltudomány lenne, amit…..
Ha tényleg meg akarod tanulni, hogyan csábíts el egy nőt, hogyan találd meg a megfelelő barátnőt és hogyan hódítsd vissza az exedet, akkor a PUA.HU oldalon van néhány bizonyított, időt álló ingyenes tipp, a nők elcsábításáról! Most először gyakorlatban, rejtett kamerás…..
Szerettesd meg vele magad annyira, hogy Ő tegye meg az első lépést. Minden férfi egy vele született képességgel rendelkezik, ami a nő elcsábítására szolgál. Eddig, néhány férfi csak simán nem volt tisztában azzal, hogy ezt a létező képességét hogyan használja, hogy…..