Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moncsa01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
légy a levesben Rövid pórázon 2018.09.24 11:25:04
Fotó: adaptil.com Tatabánya vezetése rövid pórázra akarja fogni a kutyatartókat a közterületek használatáról szóló rendelet legújabb módosításiával, melyet a város közgyűlése csütörtöki ülésén tárgyal. A javaslat szerint Tatabánya minden belterületén lévő közterületén kötelező lesz a kutyák pórázon…..
Kevés olyan túra van számomra, amelyet már jóval korábban bevések a naptáramba, mint fix eseményt, szeretek "spontán" lenni: sokszor változtatok a menetrenden az utolsó pillanatokban, ha találok valami számomra jobban vonzó túrát. Ez alól volt idén kivétel az Írottkő 70! Ennek oka egyszerű: már jó…..
Az introvertáltakról alkotott közfelfogásunk általában annyiban merül ki, hogy introvertáltnak lenni annyit jelent (most általánosítva): a sokaságtól elkülönülni, félrehúzódó furcsa különcnek lenni, aki nem vesz részt a társas élet közösségi eseményeiben, legalábbis semmiképpen nem a társaság…..
moncsa01 2019.04.19 01:36:07
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
moncsa01 2018.11.21 19:12:12
@Ken Adams79: Nem ennyire állatok szerintem. Amikor a vlogjukat nézed látod, hogy mindegyik tud értelmesen, választékosan beszélni. Ez egy irányított show a népnek. Minden napra meg van adva ki kivel vesszen össze stb akármi... Ezért van a túlordibálás, és túljátszás, semmi őszinte megnyilvánulás. Tiszta Győzike show, vagy éjjel nappal Budapest. Ezért hagytam abba a nézését, mert ha valóban ösztönlények lennének, akkor érdekes is lehetne, legalább annyira, mint amennyira @ar, de legalább őszinte, de így teljesen kiábrándító ez a szar.
Nézd meg Era bevonulását a villába a párbaj után, kétszer vették fel. Csapó1, Csapó2...
www.youtube.com/watch?v=Y0z0uTx2pZE&t=12s
KultúrPara Zuhanás a csöndbe... 2016.10.01 00:02:00
Két szenvedélyes hegymászó, egy 6344 m-es hegy addig megmászatlan nyugati fala, egy eltört láb, egy kötél, és egy sötét gleccserhasadék. Más nem is kell, hogy a szépen induló nap tragédiával végződjön: az ember hirtelen olyan döntéshelyzetben találja magát, amilyet csak viccelődésből szoktak…..
 Minél kisebb egy gyermek, annál nehezebben tudjuk megfejteni, vajon mi bánthatja, érhette-e bármilyen rossz élmény. Sokszor a szülő csak azt érzi, valami megváltozott gyermeke körül, valahogy egyre furcsábban viselkedik. Cikkemben összegyűjtöttem 3 olyan jelet, amire érdemes…..