Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViszockijSS

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira izgulok már, hogy 20 perccel előbb beülök a TV elé, nem is baj, így alkalmam adódik egy kicsit belenézni a Barátok közt-be. Azt hittem, hogy bármennyi időt kihagyhatok, és fel tudom venni úgyis a történet szövevényes fonalát, de be kell látnom, tévedtem. Hova lett a…..
ViszockijSS 2015.11.27 22:12:10
@user friendly: :D Ott a pont.
ViszockijSS 2015.11.27 22:13:07
Most egy kicsit gusztustalant psotolok az én ferde ocsmány lelkemnek megfelelően akinek gondjai vannak a vérrel hullákkal testnedvekkel rothadó ótvaros testekkel az ezt a posto hagyja ki....! Vagy készitsen egy vödört és élvezkedjen.:DKezdetnek valami amit el nem tudok képzleni mi a…..
A Cerkabloggal együtt feltámadt minden idők legperverzebb BME-s képregénye is (korábbi részek itt). A legfrissebb epizódban az implantált péniszű főhősnek a vérkapun (lsd. még pina) keresztül érkező vámpírokat kell legyőznie. Pszichoanalízis-csemege! A legtöbb komplexus egy…..
Az újságfirka persze a hírek mögé lát, igen gyakran úgy, hogy közben belenyúl a gatyájába is. Jozef például egy pillanat alatt átlátta, miért is tartotta olyan érzékien a kezét Benedek a Pedofil Papok hazájában. ..
cerka Le se fosta a vizsgát 2008.05.08 09:50:34
Lesefosomavizsgát. Ezzel a szóval jellemzte mentális állapotát Anna, mármint azt a mentális állapotát, amelyben a fenti, lehengerlően experimentális firkát alkotta. Hiába kellették magukat a papíron bicskaszerű csáprágók, Anna céltudatosan bánt a rétegekkel. Sima…..
ViszockijSS 2008.05.08 17:43:09
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..