Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ironfist

0 bejegyzést írt és 3213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunk egyik kedvenc, általában rossz-fiúkat játszó színészét olyan filmekben szerettük meg, mint a Halálos fegyver(1987), az Úszó erőd(1992), a Holtpont(1991) vagy a Ragadozó 2(1990), hogy aztán számtalan B-kategóriás akciófilmben szórakoztasson minket tovább. Attól vált…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ironfist 2019.08.07 08:48:47
@Stöki:
Ejnye, klasszikust csak pontosan, kérem! :P Az veszett lelkek, nem sötét lelkek. :D
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ironfist 2018.11.08 11:53:34
@kemi242:
Ja, mert a lithtech motor egy nagyon korai verzióját használták, talán még béta volt. Ráadásul, van a rpcjblogon egy interjú andrzej nemtoménkiskivel, aki a játék egyik készítője, abban elmondja a fazon, hogy elképszetően rövid időt adott nekik a kiadó, és gyakorlatilag félkészen került piacra a játék, még úgy is, hogy egy csomó mindent eleve bele sem tettek, amit terveztek.
Tehát tök más a háttere, de mégis hasonló eredmény után egy kellemes kis gagyi, ami könnyed szórakozást tud adni - ellentétben a Daikatanával.

És guilty pleasure, na férfiasan bevallom, hogy a World of Tanks. (Aminek a tévéreklámján mindig fogom a fejemet, hogy hogy találtak olyan embert, aki képes vröld(!) áf tenksz-nek ejteni :D )
Ironfist 2019.01.07 07:09:05
@Bobby Newmark:
Nem feltétlenül, hisz nézd meg a szintén monolithos, sierrás alien vs predator2-t! Szénné játszottuk multiban, de a kampány nagyobbik része is egész jó volt.
És szerintem csúnya sem nagyon volt.

Lehet, hogy nem az earth21xx hozta ezt be, de a '99-es warzone 2100ban már biztos, hogy benne volt.
És szerintem az sem volt általános -még ma sem az - hogy te rakod össze a saját egységeidet futóműtől kezdve a fegyverig, teljesen.
Az igazán jó játékok el tudják érni, hogy évekkel, sőt évtizedekkel a megjelenésük után is aktív közösség működik körülöttük. A Heroes of Might & Magic sorozatban pedig elég jó játékok jelenetek meg, mégis kicsit meglepő azért, hogy 2018-ban is mennyire virulens magyar HoM&M-rajongótábor…..
Ironfist 2018.11.08 13:54:41
Na most tartok a heroes4-nél. :D
Hát de, napi szaporulat volt benne, csak éppen nem napi fix, hanem heti fix, és az volt elosztva napokra.
Valamint nem volt benne négyzetrácsos, az az ötösben jött be először, a négyesben egy baromi hektikus, a csatateret fölöslegesen háromdésítő döntés miatt a csatát teljesen átláthatatlanná tevő megoldás volt, ami ilyen nagyon kics, mondhatni pixelekre helyezte az egészet, és a legalapabb figura is több tucat - szabálytalan alakban elrendezett - pixelen rontotta a levegőt.
Ja, és nem volt hetes szintű lény, a várakban mindössze négy szint volt, az első szintűből mindkettőt lehetett építeni, a másodiktól kezdve viszont választani kellett, hogy melyiket akarod. Ezek nekem megint csak baromi ellenszenvesek voltak. A világtérkép teljes hiányával, a lények dizájnjával, a a sztori semmilyenségével, a kampányok össze nem függésével, az egész régi világ eltörlésével együtt. A hősök skilltreeje meg engem valamiért a MAGUS Új Tekercsek könyvére emlékeztet. Abszolút részletgazdagon kidolgozott, de a gyakorlatban játszhatatlan, mert mondjatok egy embert, aki valaha is normális játékban kimaxolt benne mindet! :D
A Heroes 5 ehhez hasonló, de visszafogottabb techtreeeje akkor már jobban bejön (egyébként a heroes3-é ahhoz a játékhoz megfelel, de kicsit kiforratlannak érzem, főleg mikor szintlépéskor választhatok az Eagle Eye, meg a Scouting között a főhőssel. :D ).
Egy Hírcsárda úgy látszik nem elég egy ekkora országnak, és nem tudja kiszolgálni az istenadta nép viccesálhírigényét (ezt valahol legalább egy kötőjellel meg kéne bolondítani, mert rém gyanúsan néz ki), ezért gondolhatta úgy a tízéves születésnapját október 1-jén ünneplő Comedy Central, hogy…..
Ironfist 2018.09.21 20:45:12
@Postosuchus: Ja, pont ezért nem vicces.
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
Ironfist 2018.09.21 06:08:42
@Csecse Becse:
Csak az országos összesítést hozták nyilvánosságra, hogy villoghassanak, hogy "lám, az ország négyharmada elutasítja a SZARgentini(!) jelentést, bibíí!". Az ugye egymástól teljesen független lapok.
fáymiklós Kéne, kéne 2018.08.19 07:48:49
Lezárták a Lánchidat, ettől az ember kellően nosztalgikus hangulatba kerül még a kerékpáron is, végre úgy láthatja ezt a részt, ahogy a tervezők elképzelték, akkora forgalommal és onnét, a híd közepéről. Milyen kis nyomott az Alagút keleti bejárata, de ez a nyomottság is mennyire felemelő. Biztos,…..
Ironfist 2018.08.20 20:13:42
@_z_: Ugyanoda, ahová neked, mikor baszol rá, hogy kijelölt gyalogos átkelőn tolni kell, ahogy a járdán szintén.
Jó lenne azt is felfogni tovább, hogy az, hogy más megszegi a szabályokat, az nem ad felhatalmazást arra, hogy te is megszegd!
Ironfist 2018.08.20 20:17:41
@Eizogembird:
Te amúgy normális vagy? Közlekedési szabálysértés esetén te rossz esetben megölöd azt, aki felbosszant, jó esetben is minimum garázdaság miatti eljárást vonsz a saját fejedre? Gratulálok.
Ironfist 2018.08.23 19:42:09
@_z_:
És, ha továbbolvastad volna a threadet, rájöhettél volna, hogy nem keltem harcosan az ő védelmére. Mindeössze merészeltem kijelenteni, hogy rád is ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint a gyalogosra, és az, hogy "dehát a másik is...!" az nem ad felhatalmazást arra, hogy te is szabályt sérts.
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
Azt írja a The Hollywood Reporter, hogy az Adult Swim berendelt még 70 részt a Ricky and Mortyból, azaz a sorozatból, ami egyszerre az egyik legviccesebb sci-fi és az egyik legnyomasztóbb sztori mostanában. A párhuzamos dimenziókban/galaxisokban/tudatállapotokban lavírozó sorozatról azt nem lehet…..
Igen, sajnos kimaradt egy egész hét, Melódémon (16 hit dice-os szörny, kisebb melódémonokat idéz) 20-ast dobott támadásra, én pedig nem dobtam meg a mentőt a mérge ellen. De ami késik, már itt is van, ráadásul további négy adást felvettünk a napokban, egyet pedig már meg is vágtam. Szóval pikk-pakk…..
Ironfist 2017.11.30 13:12:28
@Stöki:
Meg kell egyébként kövesselek, amiért anno megszóltam a podcast dolgot. Minifigurafestés közben nagyon tudom élvezni a hülyüléseteket. :)
Ironfist 2017.12.01 11:04:32
@Stöki:
Sőt, elkezdtem elölről hallgatni az egészet.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ironfist 2017.11.30 13:26:17
Ja, és természetesen:
i.ytimg.com/vi/o7a4OznBSi0/maxresdefault.jpg
Crimsonland. Amikor a pályán nem látszanak a hullák, mert eltakarja a vér, de ezek a hullák eltakarják az előző réteg hullát, az meg az előző réteg hullát.
Grath-nak ez ugyan nem volt opció, mert ellenségnek pókok, zombik, gyíkemberek, meg alienizék vannak, de ez akkor is nagyon, nagyon élvezetes (Plasma Shotgun ftw!), és talán a legvéresebb játék mind közül, amit ismerek. Pedig ismerem a doomot, a mortal kombatot, a carmageddont, meg mindenfélét. :)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Iwo (1979-2017) 2017.11.27 12:58:36
 Sokat jelentünk meg együtt játéklapokban. Öt évvel fiatalabb volt nálam, mégis korábban kezdte a szakmát; ő még a Commodore Világban publikálhatott, én már csak a PC Ultrában. Akkoriban pár évig sokat voltunk együtt, bejárt a koleszba Hancuhoz meg hozzám, később a Zed, a PC Guru meg az 576…..
Ironfist 2017.11.28 13:05:09
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ironfist 2017.03.06 10:51:00
@Stöki:
Na igen, miután elhamarkodottan írtam (szokásom... :S ), utána meghallottam, amit mondtatok a podcastben. :D
IDDQD Checkpoint 3x03: A BioWare 2017.02.26 22:52:54
Ti már várjátok a Mass Effect: Andromedát? Igen? Ez azt jelenti, hogy megbocsátottátok a haramdik rész végét? Ez is szóba került a legújabb podcastadásban, ugyanis a játék megjelenése kapcsán végigvettük a BioWare játékait és a hozzájuk kapcsolódó élményeinket, Baldur's Gate-től a SW: KotOR-on át a…..
Ironfist 2017.03.04 23:20:39
@Stöki:
Nem akartam ám én beszólni emiatt, tényleg tök ártatlan kérdés volt. ^^ Meg nem is mondanám, hogy ne legyen, még ha az is lenne, amit mondtam, hiszen a ti blogotok, és úgy csináljátok, ahogy nektek (illetve nyilván az olvasók többségének is) tetszik. De úgy tűnik én voltam túl figyelmetlen, mikor most jó sok kihagyás után ránéztem a blogra. :)
Ironfist 2017.03.06 08:57:13
@Stöki:
Tényleg? jeleztem már ezzel kapcsolatban? O.O
Ne haragudj, tényleg nem bántó szándékkal írtam. :\
Amúgy az se volna baj ám, ha lenne egy rádióműsorotok valahol, ha van időm szívesen hallgatom én is, csak legtöbbször nincs. :S
Nincs felemelőbb dolog egy jó testvéri viszonynál. Akármit teszünk és csinálunk, ők lesznek azok, akik a legközelebb állnak hozzánk és ha úgy van, kihúznak a csávából. De mi van akkor, ha a tesók között nem csak egy fekete bárány akad, hanem akár ketten, hárman is a…..
Nem is olyan régen fiatal barátom arról kérdezett, hogyan viselkedjen, ha egy hölgyet étterembe hív. A legnagyobb problémája az volt, ki lépjen be az étterem ajtaján először. Engedje előre udvariasan a nőt? Vagy vágjon elé, és ő lépjen be? Igencsak csodálkozott, amikor azt válaszoltam, hogy…..
Geri blogja Politikai kisokos 2016.07.17 03:24:40
Ironfist 2016.07.17 05:29:25
igazmondo A ember növényevő 2009.10.31 08:22:00
Tények Húsevők Növényevők Ember 01. Karmai vannak 01. Nincsenek karmok 01. Nincsenek karmok 02. Nincsenek bőrpórusok 02. Vannak bőrpórusok (nagytestűeknél) 02. Vannak bőrpórusok 03. Hőleadás nyelven keresztül 03. Hőleadás izzadással történik (nagytestűeknél) 03.…..
Ironfist 2016.06.30 21:54:28
@immortalis:
Mint az közismert?
Safranek, maga gúnyolódik velem.

Egyébként meg aki ezt írta, már ott elkúrta az egészet, hogy azt feltételezi, hogy az embert ragadozónak tartják a normálisok. Kedves vegán idióták! Az ember nem növényevő, és nem is ragadozó: az ember - kapaszkodjatok - MINDENEVŐ! :D
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Szak(áll)irodalom Bevezető 2013.05.14 01:54:12
Szakáll. A wikipédiás definíció szerint: A szakáll a férfiak arcának alsó felén növő szőrzet. Az ajkak felett növő szőrzet a bajusz. Bizonyos állatok alsó pofaszőrzetére is használják a szakáll elnevezést (például kecske, egyes kutyafajták stb.) Különböző…..
Enni, kenni, ecsetelni, pepecselni... a kétségbeesett férfiember kétségtelenül bármit hajlandó kipróbálni, ha azzal kecsegtetik, hogy ritkás tarló helyett sűrű szőrerdő boríthatja arcának vidékét. A jelenség nem új, már Arany János is megénekelte a csupaszképűek bánatát…..
 Az előző posztban elkezdtük végigvenni a tíz legnagyobb fantasy klisét, abban a szellemben, hogy hiába szeretünk valamit nagyon-nagyon, attól még felismerjük (és elfogadjuk) a hibáit is, amelyek nélkül talán nem is lenne az igazi. Ahogyan egy krimitől is elvárjuk a…..