Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tilopa74

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Kedves Testvérek és Nővérek Srí Munirádzsi meghív téged az Ashwin Navaratri 2011 Ünnepségre, az Ánandpuri ásramba Chiliyanoulában. Az ünnepségek Szeptember 28-tól Október 6-ig tartanak, amit Dashíra követ majd 7-én.  IstenAnyát fogjuk tisztelni és ünnepelni,…..
    MUNIRÁDZSI ! - MOSZKVA !! - ÚJ BABADZSI !!!   Shri Muniraj Maharaj ki Jai !! Posted on 26/06/2011 by mahesh Munirádzs 1928-ban született Chilianaula vidékén és 1971-ben találkozott Babadzsival. Azonnal tudta, hogy megtalálta az ő Guruját, amikor…..
 Gurupurnima 2011 in MoscowPosted on 11/05/2011 by maheshDear Brothers & Sisters,It is no fresh news for anybody anymore but now it is still Fantastic, wonderful and official from NOW  !For those who can…………See you there ! Please look for…..
tilopa74 2011.05.26 13:07:26
tilopa74 2011.06.16 12:26:29
  HOROSCOPE     Ez az elorejelzes eppen olyan, mint az idojaraselorejelzes, csakhat ez a kozmikus terben tortenik. Az elozo a legkori valtozasokat figyeli, az utobbi pedig a vilaguri valtozasokat. Az elorejelzos jatekokban vegso soron mindig a terido fuggvenyeire…..
tilopa74 2011.05.23 10:41:15
  Cetra Navaratri End 2011 Posted on 24/04/2011 by Raghu on http://www.haidakhandisamaj.org   Dear Brothers and Sisters, It was a wonderful Navaratri. The powerful Shakti of the Divine Mother was uplifting, purifying and nourishing.As the suffering in the world is…..
  PUDZSA     SAPTA SATI Közvetlenül a templomi Pudzsa (szertartás után), a Yagna/Havan, szóval a Tűzceremónia előtt, Srí Munirádzsi felszabadulást adó lótuszlábainál, közös SzaptaSzati felolvasás volt, extrém sebességgel.   A SzaptaSzati egy könyv,…..
  7      Isten ihletette zene. Benne van az osszes magyar tehetseg, feltalalo, felfedezo, felujito, fiatalito es ISTEN Fele Lelkesito Felhajtoero! Az energia Hanumannak, a Majomistennek szol, aki a LeleKzet. O Mindig Szarnyal! (Leginkabb Superman hasonlit Hozza. Hanuman…..
tilopa74 2011.05.06 08:49:52
   Aranygyűrűk éneklés közben...   Főleg a végefelé vált jellemzővé, mikor már sikerült    tökéletesen bátran és mélyen énekelni, az aranygyűrűk    tökéletessé és ragyogóvá, majd tündöklővé váltak. Az    Aranykor…..
   "Az első tavaszi Navaratri végén Anandpuri Ásramba is ellátogattam Chilianaulában. Amikor először az Idős Haidakhan Babadzsi életnagyságú Murtijára vetettem a szemem a főtemplomban, egyszerűen le kellett ülnöm ott rögtön és sírni egy jót. Ez volt a…..
  Kellemes Husvetot es Boldog Feltamadast Kivanok! :-) Most voltam a Jezus fanal HERAKANBAN, ahol Jezus a tanitasait kapta Babadzsitol... Husvet alkalmabol meg is latogattam a helyet! :-) Boldog Feltamadast Kivanok! :-) Most meg ujra a drotok kozt talalom magam, feluton…..
 OM Nama Sivay! :-)  Betegen érkeztem Navaratrira, majdnem lemaradtam. Sőt, előtte olyan rosszul voltam, hogy azt hittem holtan találnak a szállodaszobában, mert nem működött a telefon sem... Dehát, Babadzsi végső soron nem kegyetlen Isten! :-)  Ez a…..
 Babadzsi megjelent, kisse nyugatias kinezetben, itt jar koztunk az unnepsegen, de meg nem mutatkozik. -Sri MuniRaji Tegnap ejfelkor akkora Shaktit kaptam, mint meeg soha-soha-soha. Kozvetlen miutan Munirajji-ban felolvadva lebegtem szabadon, mint meg soha soha. Miutan felismertem Sri…..
  OM Nama Sivay! Ti Halljatok mar a Transzcendentalis Kagylokurtoket? Olyan mint egy kozmikus hatasu hajokurt, ami az osszes szorszaladat felborzolja egeszen a kozmikus egig. Csak nem lehet hallani, csak annak, akinek van fule a hallasra. Ez az OM kozmikus hangjanak hivoszava, Isten…..