Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sovány fiú

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ért véget a 36. Nemzetközi Ördöglakat Találkozó vagyis az IPP. Ezen az egyik fő esemény a játéktervező verseny. Nagy örömömre az általam tervezett-elemzett készlet bekerült a 10 legtöbb szavazatot kapó játék közé. A versenyen a hivatalos fotó ez volt: A gyönyörű kivitelezés Bunth István…..
Sovány fiú 2016.08.07 22:35:31
Egy friss tanulmány szerint tavaly az Európai Unióban minden államban magasabb volt a saját tulajdonú ingatlanban élők aránya, a legtöbben Romániában, Szlovákiában, és Litvániában élnek saját otthonban.  Az ingatlanokat Németországban, Ausztriában, Dániában, és az…..
Tegnap délután és este még egy kis(!) édességet is magamba töltöttem vacsora előtt: 200 g német habcsók (olyasmi, mint a Négercsók, csak nagyobb :-) http://www.supermarktcheck.de/product/18415-choco-softies-schaumkuesseés 200 g tejcsoki (nem szép dolog, hogy lehet 200 grammos táblát…..
Az egyszerűség  és így a könnyebb blogírás kedvéért ma csak a kalóriákat fogom számolni, mindenek előtt ezen a téren kell növelnem a beviteltA reggeli: 2 szalámis szendvics, Túró RudimegnevezésmennyiségenergiaSzeletelt kenyér, tartós4 szelet208 kcalMargarin40…..
Rá kellett döbbennem, hogy a hízókúrám egyik fő akadálya én vagyok: simán kihagyok étkezéseket.Így hát a kegyetlen tények továbbra is:magasság: 192 cm,testsúly: 78 kgA testtömegindex kalkulátor erre azt mondja, hogyAz eredmény: 21.2ÉRTÉKELÉS: Normál testtömegOké, normál…..
Szégyellem, hogy megint két hétig nem is néztem a blogom felé. A legrosszabb persze az, hogy ugyanilyen kevéssé foglalkoztam a hízókúrámmal, legalábbis ami a konkrét, fizikai tevékenységet illeti. Mert másfelől olyan cikkeket találtam a neten, amik a továbbiakban komolyan…..
Kedves Naplóm!Kérlek, ne haragudj, hogy ilyen sokáig nem írtam... :-) :-) :-)Oké, szóval tényleg régóta nem írtam ide a blogomba. Elnézést kérek mindenkitől és magamtól is :-) Beteg voltam és nemcsak ide nem léptem be, de emailt sem olvastam, nem voltam iwiwen, facebookon és úgy…..
2 szendvics:megnevezésmennyiségenergiafehérjeszénhidrátzsírFehér kenyér160 g417.6 kcal16 g85.6 g1.28 gKrémsajt60 g155.4 kcal1.68 g1.86 g15.72 gEgy Boci Háromféle csokoládé jégkrem:megnevezésmennyiségenergiafehérjeszénhidrátzsírBoci jégkrém1…..
Be kell ismernem, hogy tegnap este teljesen rosszul fejeztem be a napot. Még késő délután ettem két szendvicset, egy almás táskát és két túró rudit, vacsorára még két szendvicset és utána egy csomó nápolyit. :-(megnevezésmennyiségenergiafehérjeszénhidrátzsírFehér…..
Ma eddig "egészen jól" ment az étrend és életmód változtatásom. Magyarul: nem túl jól :-(A reggeli szendvics és kávé után 11 óra körül két túrórudi következett, amit a kicsit megkésett ebéd követett 13 óra körül: egy gyros. A gyros tápérték adatait innen…..
Már régóta el szeretném kezdeni a "hízókúrámat", de valahogy sose tudtam magam rászánni. Azt hiszem, ugyanezekkel küzdenek a másik oldalon harcolók (a fogyni akarók) is: majd a szabadság alatt, majd nyáron, majd télen, majd amikor több erőm lesz -- szóval máskor. De…..
Sovány fiú 2011.04.04 08:27:45
@www.UNIOHID.hu:
Köszi a bíztatást! :-)