Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsirparaszt

3 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanyagul lefordított címkével forgalmaz kekszet a Cora: a spanyol termék hozzávalói közül a magyar fordításban kihagyták a disznózsírt és a tojást, ami allergiásoknak veszélyes, vegetáriánusoknak szimpla kicseszés. Balázs alant dühöng:A törökbálinti Cora áruház olyan…..
Zsirparaszt 2010.10.20 08:28:58
WC-fölirat: "Ha szereted a pinát, húzz ide egy reckát!" Mi az a recka, kérdezte Bruce. "Vonás, vonal." (Mészáros Sándor)\ 2 struccfiú üldöz 2 struccleányt. Futnak, futnak. Egyszercsak az egyik struccleány: Te, én nem bírom tovább, bújjunk el. Jó, mondja a…..
Lekváros Beton Régi idők 2010.09.29 11:30:00
Fílmhíradók 1914-1943 között, aki szeret ilyesmit böngészni, régi idők híradóit nézegetni ajánlom ezt az oldalt, teljesen véletlenül futottam bele, nekem új, de lehet , hogy már régi, sőt biztos, de szarnak nem szar:)) filmhiradok.nava.hu/index.php Az oldal bemutatkozó filmje,…..
Hiányzik Jacko? Rajoskodni szeretnél a diszkóban a Billie Jeanre, de nem az igazi? Akkor nézd meg ezt a videót, hátha összejön!..
Zsirparaszt 2009.09.11 10:22:28
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Én kitilthatatlan vagyok. Csak próbálkozik.
Ismételgessétek: Kukacomone, Kukacomone, Kukacomone. A válságban lévő magyar líra megújítóját üdvözöljük az amatőr testépítő személyében, akinek versei mellett feltehetőleg a múzsáival váltott, személyes hangvételű levelezése is fontos részét képezi majd a XXI.…..
Zsirparaszt 2008.09.04 10:11:07
sportgeza.hu/sport/2008/09/03/pars_krisztian_megis_olimpiai_ezustermes_/
Lesz még egy ezüstünk, úgy néz ki.
Ha 6 éven belül Pelphs fagyasztott brunyájában valamit kimutatnak, 3 aranyunk is.
Szerbusz Babi Néni! Emlékeztek még rá? Babi néni név nélküli haverja a kis ovisok születésnapi ünnepségét baszta éppen el, mert nem tudta kezelni a videókamerát. Biztos itt is ő forgat, mert csak annyit lát hogy REC. A két fiúcska pedig büszkén állja és youtube-ozza, rendes…..
Zsirparaszt 2008.06.19 15:52:32
Zsirparaszt 2008.06.19 16:00:23
Zsirparaszt 2008.06.19 16:02:52
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
Ma itt járt nálunk a botsáskák Tündérke keresztmamája és AncsA, az ehavi cukipóló nyertese is. És ha már itt jártak, Bot és Botek mellett bemutattuk nekik az éppen békés, ám egyébként cipőkiller Kiflikutyát.Kiflit a kép készítéséhez vettem az ölembe, de szinte azonnal…..
Zsirparaszt 2008.04.04 09:04:57
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Bristol városának önkormányzata több könyvet és tanítási anyagot betiltott két általános iskolában, amelyeket egy homofóbia-ellenes oktatási programban használtak. A betiltás oka, a muszlim szülők tiltakozása volt. A könyvek legtöbbje 10 éves gyerekeknek szánt oktatási…..
Zsirparaszt 2008.04.03 09:54:46
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..
Jöjjön hát Pálinkás Róbert és az ő ingyenes Kapcsolatépítés DVD-je, illetve arról egy videó. A renderelt háttér üt, a kissé beszédhibás szöveg nemkülönben, a gesztusok meggyőzőek, a remetét imádtuk. A félórás DVD eladási ára 4900Ft, de ha megadod neki a főbb…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Mai levélírónk egyike, István, nem ragozta túl a dolgot, tulajdonképpen egy sort sem fűzött a képhez, gondolom úgy volt vele, hogy beszéljen helyette a fotó, vagy csak félt a kommentelők élcelődő kritikáitól. És igen, mi meg azt ígértük, hogy most egy darabig nem fogunk…..
Zsirparaszt 2008.04.02 15:49:42
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
"ez a macskám, tegyétek ki! üdv. béla" - kaptuk a levelet, és e kedves sorokra mi mást tehetnénk? A kinagyított szekcióban érdemes alaposan tanulmányozni a mancstartást. Íme...
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
Zsirparaszt 2008.04.02 07:52:09
Appleblog Nem is drága a Mac 2008.04.01 18:28:00
Oké, én is tudom, hagyományos értelemben persze nem is olcsó, mert almás gépet nem lehet százezer forintért hazavinni. Pontosabban lehet, csak Amerikában, mert az alap mini legfeljebb k-európában kerül 160 ezerbe, odaát 98 ezerből beszerezhető. De nem is ez a lényeg, hanem az…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
addict Vigyázz a heréidre! 2008.04.01 09:04:00
Aki rendelkezik egy pár herével, az pontosan tudja, mennyi kényelmetlenséggel jár a viseletük. Becsípődnek, beütődnek, beszorulnak, egyszóval csak a baj van velük. Biztonságos, egyúttal kényelmes tárolásuk kellő körültekintést, és nem utolsósorban praktikus alsónadrágot…..
A lengyel kiskorúak jogainak biztosa 18 évre emelné a szexuális kapcsolatok beleegyezési korhatárát- írja a Blikk. Ewa Sowinska, tavaly már címlapra került azzal a kijelentésével, hogy a Teletubbie-k homoszexualitásra ösztönzik a fiatalokat, mivel Tinky Winky férfias hangja…..
Biatorbágyon, a viadukt tövében kapta lencsevégre beküldőnk ezt a kis magyar feketehumor-szösszenetet: Aki netán nem látna el a ház falán lévő reklámtábláig: ..