Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsirparaszt

3 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanyagul lefordított címkével forgalmaz kekszet a Cora: a spanyol termék hozzávalói közül a magyar fordításban kihagyták a disznózsírt és a tojást, ami allergiásoknak veszélyes, vegetáriánusoknak szimpla kicseszés. Balázs alant dühöng:A törökbálinti Cora áruház olyan…..
Zsirparaszt 2010.10.20 08:28:58
WC-fölirat: "Ha szereted a pinát, húzz ide egy reckát!" Mi az a recka, kérdezte Bruce. "Vonás, vonal." (Mészáros Sándor)\ 2 struccfiú üldöz 2 struccleányt. Futnak, futnak. Egyszercsak az egyik struccleány: Te, én nem bírom tovább, bújjunk el. Jó, mondja a…..
Lekváros Beton Régi idők 2010.09.29 11:30:00
Fílmhíradók 1914-1943 között, aki szeret ilyesmit böngészni, régi idők híradóit nézegetni ajánlom ezt az oldalt, teljesen véletlenül futottam bele, nekem új, de lehet , hogy már régi, sőt biztos, de szarnak nem szar:)) filmhiradok.nava.hu/index.php Az oldal bemutatkozó filmje,…..
Hiányzik Jacko? Rajoskodni szeretnél a diszkóban a Billie Jeanre, de nem az igazi? Akkor nézd meg ezt a videót, hátha összejön!..
Zsirparaszt 2009.09.11 10:22:28
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Én kitilthatatlan vagyok. Csak próbálkozik.
Ismételgessétek: Kukacomone, Kukacomone, Kukacomone. A válságban lévő magyar líra megújítóját üdvözöljük az amatőr testépítő személyében, akinek versei mellett feltehetőleg a múzsáival váltott, személyes hangvételű levelezése is fontos részét képezi majd a XXI.…..
Zsirparaszt 2008.09.04 10:11:07
sportgeza.hu/sport/2008/09/03/pars_krisztian_megis_olimpiai_ezustermes_/
Lesz még egy ezüstünk, úgy néz ki.
Ha 6 éven belül Pelphs fagyasztott brunyájában valamit kimutatnak, 3 aranyunk is.
Szerbusz Babi Néni! Emlékeztek még rá? Babi néni név nélküli haverja a kis ovisok születésnapi ünnepségét baszta éppen el, mert nem tudta kezelni a videókamerát. Biztos itt is ő forgat, mert csak annyit lát hogy REC. A két fiúcska pedig büszkén állja és youtube-ozza, rendes…..
Zsirparaszt 2008.06.19 15:52:32
Zsirparaszt 2008.06.19 16:00:23
Zsirparaszt 2008.06.19 16:02:52
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
Ma itt járt nálunk a botsáskák Tündérke keresztmamája és AncsA, az ehavi cukipóló nyertese is. És ha már itt jártak, Bot és Botek mellett bemutattuk nekik az éppen békés, ám egyébként cipőkiller Kiflikutyát.Kiflit a kép készítéséhez vettem az ölembe, de szinte azonnal…..
Zsirparaszt 2008.04.04 09:04:57
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..
Jöjjön hát Pálinkás Róbert és az ő ingyenes Kapcsolatépítés DVD-je, illetve arról egy videó. A renderelt háttér üt, a kissé beszédhibás szöveg nemkülönben, a gesztusok meggyőzőek, a remetét imádtuk. A félórás DVD eladási ára 4900Ft, de ha megadod neki a főbb…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Mai levélírónk egyike, István, nem ragozta túl a dolgot, tulajdonképpen egy sort sem fűzött a képhez, gondolom úgy volt vele, hogy beszéljen helyette a fotó, vagy csak félt a kommentelők élcelődő kritikáitól. És igen, mi meg azt ígértük, hogy most egy darabig nem fogunk…..
Zsirparaszt 2008.04.02 15:49:42
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
"ez a macskám, tegyétek ki! üdv. béla" - kaptuk a levelet, és e kedves sorokra mi mást tehetnénk? A kinagyított szekcióban érdemes alaposan tanulmányozni a mancstartást. Íme...
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
Zsirparaszt 2008.04.02 07:52:09
Appleblog Nem is drága a Mac 2008.04.01 18:28:00
Oké, én is tudom, hagyományos értelemben persze nem is olcsó, mert almás gépet nem lehet százezer forintért hazavinni. Pontosabban lehet, csak Amerikában, mert az alap mini legfeljebb k-európában kerül 160 ezerbe, odaát 98 ezerből beszerezhető. De nem is ez a lényeg, hanem az…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
addict Vigyázz a heréidre! 2008.04.01 09:04:00
Aki rendelkezik egy pár herével, az pontosan tudja, mennyi kényelmetlenséggel jár a viseletük. Becsípődnek, beütődnek, beszorulnak, egyszóval csak a baj van velük. Biztonságos, egyúttal kényelmes tárolásuk kellő körültekintést, és nem utolsósorban praktikus alsónadrágot…..
A lengyel kiskorúak jogainak biztosa 18 évre emelné a szexuális kapcsolatok beleegyezési korhatárát- írja a Blikk. Ewa Sowinska, tavaly már címlapra került azzal a kijelentésével, hogy a Teletubbie-k homoszexualitásra ösztönzik a fiatalokat, mivel Tinky Winky férfias hangja…..
Biatorbágyon, a viadukt tövében kapta lencsevégre beküldőnk ezt a kis magyar feketehumor-szösszenetet: Aki netán nem látna el a ház falán lévő reklámtábláig: ..
Minden fiatal fiúba belenevelik, hogy idősebb, tapasztaltabb nővel kell kezdenie. Akinek ez összejön, az roppant büszke, akinek meg nem, az élete végéig erre vezet vissza mindent. Az idősebb nő mindig szexuálisan vonzó, legalábbis a rutin és az évek miatt. A kihagyott ziccerekről…..