Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sruttyenbacker

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megjött a szociális kérdőív személyes Orbán Viktortól, a vastag boríték több csodát is rejt, fussunk végig rajtuk. Az alibikérdések lényegtelenek, azokra nem is térnénk ki. 1. Vonalkód a név felett Az 1 milliárdos büdzsébe nem fért bele, hogy két külön A4-es lapra…..
Sruttyenbacker 2011.05.18 20:07:26
@Seduxen: Ők az emberek mellett állnak, mig bdetuszkolják a nagy, fekete autóba, éjjel 2-kor!
Hallgassuk meg egymást! - üzente Orbán Viktor legfrissebb postaláda spamjában, amire mi mást is illene mondani egy lökjed apukámon kívül? Azt nem mondom, hogy szétfeszített az izgatott várakozás levélbontás közben, de azért az egészséges érdeklődés kétségtelenül jelen…..
Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a…..
Sruttyenbacker 2011.05.15 20:18:39
@ursus artos: De igaz!
Subba Wolf Kati 2011.05.15 02:12:29
Aljas twitt a BBC-től...
  Az úgy történt, hogy ártatlanul besétáltam a filmszemlére, mindenféle tapasztalat nélkül, jóindulatúan, megilletődve, hogy megnézzem a nagy művészeket. Ugyanis a Biszku-filmünk (Bűn és büntetlenség) is versenyzett.  Vasárnap meghívtak egy beszélgetésre, ahol a…..
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..
A címben szereplő kérdést Gyucsány Ferenc tette fel elsősorban saját párttársainak, akik - állítása szerint - saját pozíciójukat féltve vonakodnak szervezeti és működési változásokat végrehajtani az MSZP-ben."Sokszor mosolygok magamban, hogy az ilyen-olyan reformokat…..
Vitába is szállnék Ceglédi Zoli írásával, meg nem is. Azt írja: ...egy párt dönthet úgy, hogy megvádolt tagjait, tisztviselőit, politikusait magára hagyja, mosakszik és elhatárolódik. Főleg, hogy alappal gondolhatjuk úgy, hogy igaz az a gyanú, mely szerint Hunvald komplett…..
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
Egy korábbi hozzászólásomban azt írtam, hogy "...a Medgyessy-Gyurcsány kormányok teljesítménye az elmúlt húsz év legrosszabb teljesítménye volt. Pont. Nincs de, nincs egyrésztmásrészt, mihezképest. Abszolút rossz volt, ever. Személy szerint kétlem, hogy a következő húsz…..
Arra lehet majd hivatkozni, hogy a kormány nem tehet semmiről, csak az emberek akaratát teljesíti. (Fotó: MTI/hirado.hu) Alig hogy véget ért az alkotmányozás kapcsán indított nemzeti konzultáció, Orbán Viktor a hétvégén a Facebookon bejelentett szociális konzultáció keretében…..
Gyurcsány Ferenc második fénykorát éli. A saját pártjában dúló teszetosza pozícióharc és a Fidesz jóvoltából a fecsegése is úgy telik meg tartalommal, mint majálisozó kisnyugdíjas gumicsizmája esővízzel. Szerintem ő maga sem hitte elsőre, hogy Orbán megteszi neki a…..
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
Sruttyenbacker 2011.04.22 12:16:18
Az alkotmányozás folyamata alatt megváltozott a Fidesz jelmondata: egy mindenkiért, mindenki Meggyes Tamásért. 262 igen szavazattal állt ki a nariszekta elkóborolt báránya, és a példaértékű életből fakadó következmények eltussolása mellett. Alaptörvényünk immár…..
Lendvai Ildikó, "az MSZP volt elnöke" a csütörtöki Népszabadságban gyakorolja az önkritikát: a baloldal legfőbb tévedéseiről közöl némileg inkoherens fejtegetést. De hát mit várjunk a szocialista párt egyetlen értelmiségijétől, ő csak egyszerűen…..
Proszektúra A’la Charta 2011.04.16 18:49:00
A kapcsolat. hu portálon „izgatott hangulatban” íródott beszámolót tettek közzé a (Népi) Demokratikus Charta gyűléséről. Olyasmiket mondott a tüntetésen Gyurcsány, az izgatott hangulatú blogger szerint, hogy „nem önmagát szerető miniszterelnökre, hanem értünk…..
Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedtté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. részlet a…..
Sruttyenbacker 2011.04.15 09:46:56
a
  Nem járult hozzá a rendőrség a Negyedik Köztársaság Szellemjárás Schmitt Pálnál rendezvényének ma esti megtartásához a Sándor Palota körül. A demonstráció megtiltása önmagában is szomorú lenne, úgy meg különösen kínos, hogy a múlt héten már tudomásul…..
  Németh Gábor a (Mandinerrel ellentétben, ami ugye vagyonokból működő, Fidesz-közeli orgánum) független, civil Egyenlítő blogon előbb csak zavaros múltúnak, majd egyenesen prostituáltnak nevezte Wittner Máriát, az '56-os forradalom…..
Sruttyenbacker 2011.03.30 14:23:09
@amor2000: Te meg hülye vagy! Nem Orbán engedélye alapján van ott Horn, ahol van.
Sruttyenbacker 2011.03.30 16:32:34
@fikanick: Ne olvass több ponyvaregényt! Cseppfolyóssá lesz az agyad.
Sruttyenbacker 2011.03.30 16:33:41
@teknős: Szerintem dögölj meg! (Wittner stílusban)