Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palierv

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
palierv 2012.10.30 08:03:34
@zazuma: Azért jutott eszedbe, mert Te a földi lelkek azon kisebbségéhez tartozol aki figyel a szellemétől kapott intuíciókra, hallgat rá és igyekszik is aszerint cselekedni egy kollektív jobb érdekében.
20121221: Hogy természetes, vagy nem az nézőpont kérdése, az biztos, hogy mint mindennek ennek is megvan az oka és a haszna. Ez a vihar is része Földanyánk felemelkedési folyamatának, rezgésszám emelésének. Azon a környéken elég sok szenny, szenvedés, harag, negativitás halmozódott fel az utóbbi 3 évszázadban, amit most meg kell tisztítani. A "bűnös város" még így is sokkal jobban járt, mintha egy nagyobb negatív esemény által történt volna ez meg. A potenciálja ennek is megvolt. Ami a vihar kiváltó oka volt ahhoz valóban valószínűleg van köze a háttérhatalomnak, ők csak azt nem tudják, hogy ezáltal mégiscsak valahol hozzájárulnak Gaia felemelkedési folyamatához. Ezért lett ez engedélyezve számukra. Minden folyik tovább az Isteni Terv folyómedrében, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hagyjuk magunkat sodortatni az árral, néha csapjunk egyet-kettőt a kezünkkel (imával, meditációval, vagy csak egy mosollyal az embertársaid felé), sodrásirányba és ne azzal szembe.