Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymásra talált az antiglob és a nemzeti-spirituális kultúrharcos: a Fidesz képviselője is támogatja az LMP "plázastop" javaslatát. Az elképzelés szerint 2012-től nemes egyszerűséggel betiltanák új bevásárlóközpontok és hipermarketek építését. A mérethatárt…..
Pocor 2011.06.10 10:16:25
@midnight coder: A plázákban is kisboltok vannak (kiskereskedések). Talán a körút kis üzletei költöztek be a plázákba. Rájöttek, hogy a vásárlók szívesebben vásárolnak olyan helyen, ahol két üzlet közötti sétán nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak.
Elméleted alapján be kellene zárni a nagy piacokat (pl. Lehel), és irány az utcai zöldségesboltok. Pedig a piacokon is kiskereskedők árusítanak, és helypénzt is kell fizetniük. Ezt még ragozhatjuk a végtalanségik.
Hiába mondja Orbán Viktor a kereszténydemokratákról, hogy sorsuk a „szövetség vagy felmorzsolódás”, pláne hiába vádolja őket Kövér a siófoki kormányülésen kipattant abortusz vita után kispárti létből fakadó túlérzékenységgel, azért lassan kiderül, hogy…..
Pocor 2011.03.31 18:15:43
@Kiszámoló: Lépj túl fatornyos kis falud határán. Nézz körül europában. A legutóbbi tapasztalatom, Stockholm (Svédország),ahonnan kedden jöttem haza (a hétvégét is ott töltöttem), 2011.03.27-én vasárnap az áruházak, üzletek zöme nyitva volt, és képzeld: tele voltak emberekkel, ebből arra következtettem, hogy nem csak az én tiszteletemre nyitottak ki. De volt már hasonló tapasztalatom más városokban is. Egyébként a vasárnap szó a vásárnapból ered, hiszen akkor volt a vásár.
Pocor 2011.03.31 18:17:50
@Pocor: europában=Europában
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..