Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parlang

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
Parlang 2017.05.05 22:49:38
@BISMARCK: őőő vagy fizessünk, de ne lopják el? :)
Amikor 2010-ben az Origó megkérdezte Dúró Dórától és Vágó Gábortól, hogy lesz-e Jobbik-LMP közös munka, mind a két politikus láthatóan inkább a földet, mint egymást bámulva fejtette ki, hogy hátvalahogymajdlesz. Ódivatú liberális nacionalistaként akkor elhúzott szájjal…..
Parlang 2015.08.24 18:39:54
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: A különbségeken felül lehet emelkedni a nemzet érdekében! Nem szabad, hogy a fidesz-mszp-hez hasonló szekértáborok jöjjenek létre!
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
Jobbegyenes Fekete üröm 2015.04.28 20:46:21
Artemisia vulgaris… Hazánkban is gyakori fűszer- s gyomnövény. Népies elnevezései: anyafű, közönséges üröm, mátrafű, taplóüröm, veres üröm. A ködös Albionban szentjánosfűnek (Saint John’s Plant) is hívják. A nehezen emészthető, zsíros ételek általános fűszere.…..
Parlang 2015.04.28 23:04:29
Stumpf András, a liberális médiaterror egyik üdvöskéje néhány napja gyűlöletre uszította olvasótáborát. Szabadcsapatokat akart toborozni, hogy Érpataknak, a példamutató településnek polgármesterét bántalmazza. Ehhez ráadásul támogatásra is talált, többek közt a Heti…..
Sok a szöveg Alázat 2012.02.08 14:16:00
Előkerült egy pár évvel ezelőtti szöveg, egy példázat az alázatról. Úgy gondoltam, talán érdemes megosztani az univerzális áramlásokban rejlő apró motívumok egyik fontos és hasznos képviselőjét, az alázatot.Szerző: Sofőr Őrült dudálás kezdett valahonnan a…..
Sok a szöveg O 2012.01.24 12:22:00
Drága Barátaim! Nehéz szívvel szántam magam rá, hogy papírt vegyek magam elé, és ceruzát a kezembe. Mind tudjátok, miként éli a lélek a maga belső életét, ismeritek, úgy mint a szellem és a test öröknek tűnő mozgását, így nem vesztegetem lobogó kedvem erejét, hogy…..
Parlang 2012.01.26 18:05:23
„Én kell hogy oda eljussak, az úton, ami sosem jut célba.”

El sem képzelhetnék annál dicséretesebbet, mint hogy feloldd az idő, a köz és az anyag által elmédre kattintott lakatot, ami alatt önmagába folyton visszasűrűsödni kényszerül a szellem. Előttem szabadkoznod szükségtelen, mert jól tudom, milyen motivációk hajtanak a forrongó öntudat imbolygó leplezésére. Félszeg vendégszereteted legyen ismét büszke házigazda! Én, aki élvezhettem már nem egyszer komfortos revelációid nemes emberi alkatnak teremtett formáit, bizton állíthatom, bárki számára, aki méltó hozzá, otthonos környezet! Jómagam is oszcillálok a formák között, hol és hogyan találhatják meg a belső örvények és áramlások azt az alakzatot, mellyel leginkább kifejeződnek. Legutóbbi így, egy szűretlen vulkánkitörés, ami nélkülöz minden emelkedettséget, ám annál inkább közvetlen, viszont forró éppen ezért éget… így reagál az élő szervezet, mint a Föld maga is, az energiaáramlás rendszerében bekövetkezett egyenlőtlenségekre, mondhatni igazságtalanságokra. Hálával tartozom leveledért, mely bár nem személyesen nekem szól, még is megszólítva érzem magam általa, egyszersmind hullámhosszt generál mely által könnyedebben ölt formát az Én. És milyen ősi ösztönösséggel villan meg az öröktől fogva áramló szellem útja, ami minden porhüvely kozmikus sztrádája, melyen haladva érkezik meg végül dinamikusan mozgó önmagához, önmaga által! Sem térítés, sem oktatás nem érheti el azt, amit az Én maga által meglel: a külső holografikus lepel mögött a végső tiszta képet legbelül. E képesség birtokában lenni a végső cél, s oly hatalmas teher látni a céltalanságot, együtt létezni azzal, aki bezárja magát a falak közé, mint oly sokan mások, akik nevetnek már az ötleten is, hogy azon túl világ csak igazán világ. De hát érdemes-e értük aggódni? Hiszen még oly hosszú út áll előttem is, mire körkörös végtelenségben spirális otthonra lelek… miért sugallja a lélek, hogy a közös út felelősséggel ruház fel, és miért, hogy lehasad az együttérzés minden egyes hátrahagyott lélekkel és sebet hagy? Mindannyiunk számára egy az út, mely végtelen irányba ágazik az anyagon, közegen és időn túl, így talán az aggodalom is okafogyott, hiszen megérkeztünk már mind.
Sok a szöveg O 2011.12.12 14:39:00
 Hihietetlen hogy hiába az egész... hiába megy ki az összes energia és hullám nem veszik... mégegyszer és mégegyszer próbálom de nem értik, és utálom ezt gondolni de nem veszik az adást. És bocs a hétközanpiságért, de nem jut el, akkor sem jut el és kiérti ezt? Te igen…..
Mindent a szemnek! Keresd a hibát! 2011.08.17 18:30:00
Parlang 2011.08.17 19:54:02