Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacharlybravo

0 bejegyzést írt és 2006 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal tisztelt meg egy bekerült álnevű hozzászóló, hogy 2019. június 7-én a fejemre olvasta: „Erős fenntartásai vannak Gyurcsány Ferenccel szemben, azt is mondhatnám, hogy gyűlöli a DK vezetőjét.” Azóta firtatom önmagamnál, vajon hányadán is állok a volt miniszterelnökkel. Egy biztos, idestova két…..
Néha történnek az életben olyan dolgok, melyekre csak nehezen, vagy egyáltalán nem találni logikus magyarázatot. Most nem a nagy rejtélyekre gondolok, a piramisok építésére, Roswellre, hogy vajon mi célt szolgáltak a Nazca-vonalak, vagy Donald Trumpnak mitől olyan ronda sárga a képe. Hanem az…..
alfacharlybravo 2019.05.22 06:03:13
A Siemens telefonokban is volt egy számláló ami a garancia idő lejárta után bekapcsolta az elromlást, a szervizben mondta szerelő, hogy egy software frissítéssel javítható a probléma és érdemes, mert javulni fog a teló fogyasztása növekszik az akkumulátor élettartama.
Az előző Samsung tévém is gyári hibás volt, de az nem bírta a garancia idő végéig, kicserélték az egész belsejét csak a doboz maradt. A Samsung tudott a gyári hibás szériáról, de kiszámolták, hogy mi az olcsóbb. Ebben a szériában az egész képernyőn csak egy árnykép maradt nem lehetett csak derengő foltokat látni. A csere után hosszú évekig működött amíg egy kollégám megvette.
De az állásvadászokban a HR -es mondta, hogy ő csak lelkiismeretlen gazembereket vesz fel mert a cége egy tömeggyilkos a termékei rengeteg ember gyilkolnak meg évente, de szakértők kiszámolták, hogy a büntetés olcsóbb mint a termék visszahívás. A vezetők kilopják a becsület kasszából az aprót azzal vesznek az automatából kávét egy borzalmas löttyöt.
A munkahelyemen is volt kávéautomata olasz eszpresszó gépekkel és babkávéval habtejszínnel meg cukorral, nagyon finom kávét főzött. Megszüntették és a borzalmas löttyöt főző automatákra cserélték ki őket, mert állítólag a dolgozók hazavitték a babkávét. A tárgyalóknál meghagyták az olasz gépeket, de csak a HR által adott vagy hozott kávéval működik. A tea fogyasztást is racionalizálták, szavazni kellett, hogy ki mit szeret.
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
alfacharlybravo 2019.05.20 09:03:17
@látjátok feleim szümtükkel: Figyú ha libzsi kormány lesz és totális káosz és szegénység, akkor majd lesz neked tetsző vezetés, de jól fogod érezni magad?
alfacharlybravo 2019.05.20 11:33:07
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
alfacharlybravo 2019.05.15 09:58:36
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
alfacharlybravo 2019.05.14 09:36:04
alfacharlybravo 2019.05.14 09:42:06
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Nem jó ez a megelőzés dolog, akkor látni, hogy kilóg a fenék a nadrágból.
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
alfacharlybravo 2019.05.12 17:29:36
@werecke: Libajnainak van cukija Bécsben.
alfacharlybravo 2019.05.12 17:34:08
@Ellenzéki összeFOSÁS: Nem kaptunk csak filléreket, a libzsik nem voltak képesek lehívni az EU -s támogatásokat csak virágágyásra meg pakosításra, nem akartak ők felzárkózni.
Összenő, ami összetartozik – summázhatnánk a hírt, mely szerint Orbán Viktort fogadja Donald Trump amerikai elnök. Az a csoda, hogy a két politikus eddig még nem folytatott kétoldalú megbeszélést, hiszen lényegében ugyanannak az irányzatnak a karakteres képviselői. Persze, volnának nyomós érvei az…..
alfacharlybravo 2019.05.03 07:23:23
@vajdasagi: Most az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó j-USÁK csapatokról lesz szó, hogy mennyit fizetünk érte? A kötelezően vásárolandó repülők meg rakéták száma lesz a téma.
Vlagyimir Putyin orosz elnök 2018-as bejelentése óta már bizonyítást nyert az új orosz nukleáris arzenál felszerelése, a fegyverrendszereket pedig úgy tervezik, hogy a világ bármely részén, akár Amerikában is csapást lehessen mérni velük. Atomcsapást. A hivatalos forrásokban megjelent információk…..
alfacharlybravo 2019.04.29 08:29:39
@Androsz: A vizipisztoly a orosz fegyvereket szimbolizálja.
Több szempontból nagyobb a tétje az Európai Parlament mandátumaiért zajló kontinentális versengésnek, mint az őszi magyar önkormányzati választásnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék ezt még nem érzékeli igazán, pedig amennyiben kedvezőtlenül alakulnának számára a tavaszi választások,…..
alfacharlybravo 2019.04.10 15:11:49
@Furulyás Ferencné Tóth Aranka: Van elképzelése, de állatira nem szimpatikus.
A miniszterelnök az EP-kampány nyitójában nem sok újdonságot mondott, így nem is ezt kívánom elemezni, hanem összességében Orbán európai törekvéseit, terveit. Orbán Viktor az elmúlt időszakban próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a magyar Trump - vagy inkább az európai Trump-, a különc politikus,…..
alfacharlybravo 2019.04.06 08:42:50
@Blogolo Blogi: Hát hadházi lukas zoknijához képest Gyurcsány egy obeliszk.
alfacharlybravo 2019.04.06 08:45:07
@orbántrollirtó: Magyarság? Milyen szert használsz, vagy éppen rohamod van?
Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő úti cél a Bodeni-tó - már a magyarok szerint is! Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő – írják az izgalmas szó jelentése kapcsán a szótárak. Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő – írom és mondom én, ha…..
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
alfacharlybravo 2019.04.01 06:56:03
@teéjesenmindegy: Talán faipari szakmunkás nő a szállítási részlegtől.
Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.  A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai…..
Ugye abban mindenki egyetért, hogy ha már itt van az adott menekült, akkor szükség lenne az integrációjára?..
alfacharlybravo 2019.03.24 09:15:48
@MAXVAL bircaman közíró: Az őslakos problémát sok helyen megoldották Ausztrália Amerika észak és dél stb
alfacharlybravo 2019.03.24 10:30:10
@MAXVAL bircaman közíró: Kiirtották őket, vagy megfertőzték. Látsz te őslakos országot Amerikában vagy Ausztráliában Új Zélandon?
alfacharlybravo 2019.03.24 11:07:15
@MAXVAL bircaman közíró: Ez az igazi integráció, hogy kit kit integrál csak létszám és erő kérdése.
Nagy port kavart a hír, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztette saját pártcsaládja, a Néppárt az Európai Parlamentben. De mi is ez a "eu-parlament", illetve mik ezek a pártcsaládok? Az Európai Parlament (röviden EP) az Európai Unió testülete, amelyet az EU állampolgárai közvetlenül választanak 5…..
alfacharlybravo 2019.03.21 11:48:31
@MACISAJT: janmania #4.3 — vor 10 Stunden 16
Das Verhalten von Weber ist skandalös. Ich hoffe wirklich, dass dies die EVP Stimmen kosten wird.
Vagy szelídíthetetlen, vagy fogatlan oroszlánként kerül ki Orbán Viktor a saját pártcsaládja ellen vívott küzdelemből. Most úgy tűnik, a felfüggesztés a legkisebb rossz, amit elérhet március 20-án, amikor az Európai Néppárt szavaz a renitens magyar testvérpárt sorsáról. Ez a megoldás azonban…..
alfacharlybravo 2019.03.18 09:39:14
@eloi: Milyen jó kis plakát volt pedig, folyton jókedvre derített. Az uzsorás és a csicska politikus.
alfacharlybravo 2019.03.18 09:40:59
@nemecsekerno_007: Szerintem itt az ideje a nagy koalíciónak.
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
alfacharlybravo 2019.02.17 16:55:03
@Pop40: Rossz hírem van amivel vádaskodsz azt mind megtették csak nem haverjai, hanem libernyákok.
Orbán Viktor piszok mázlista egy pali.  Ravasz is, az tény, de mindenekelőtt elképesztően szerencsés. Már ha annak lehet nevezni valakit, aki azért tud ilyen elsöprő fölénnyel politizálni, és "azon belül" miniszterelnök lenni egy adott országban, mert a népesség döntő többsége belefásult abba, és…..
alfacharlybravo 2019.01.28 16:06:54
@midnightcoder2: Birkának is randa!
Orbán Viktor 2010-ben olyan felhatalmazást kapott politikájának megvalósításához, mint korábban még senki a magyar demokrácia történetében. Az ország pedig egy olyan esélyt kapott ezzel, amire már nagy szüksége volt a rendszerváltás, és az azt követő vadkapitalizmus évtizedei után. Végre lehetősége…..
alfacharlybravo 2019.01.28 10:05:08
@rallus: Lehetne Pannon pumánk 140-200 % kos államadóssággal és sajnos nem értettünk hozzá val.
Nagy Blanka kiskunfélegyházi középiskolai tanuló felszólalt egy tüntetésen, kifejezve, hogy nem ért egyet a kormány politikájával.  Én alapvetően ilyenkor büszke vagyok, hogy a mai fiatalok milyen éretten használják a fejüket, sokkal, de sokkal érettebben, mint például én tettem az ő…..
alfacharlybravo 2019.01.18 07:15:32
@balfaszokkal sáncoló: Szörnyű ez az oktatási rendszer erre tanítják a diákokat?
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
alfacharlybravo 2019.01.17 20:59:51
@megamedve: Pont mint veled. Azért Bayer szájából egy lóizé elfogadhatóbb mint egy 18 kislány szájából lóg ki a lófasz. De ha szexmunkásnak készül az iskola után akkor persze mindegy.
Vannak partnereink Európában, hogy elkérjük a céljainkat - dicsekedett a német szélsőjobb egyik vezére pártkongresszusuk után. Majd név szerint említette Orbánt és a Fideszt...
alfacharlybravo 2019.01.16 12:35:28
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A fenébe az a 2,5 milliós törpe kisebbség egy 10 milliós országban VAUUUUUUUU?
alfacharlybravo 2019.01.16 13:19:15
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Most hülyéskedsz vagy teljesen idióta vagy? Ennyire nem lehet szubjektív relatív a valóság.
alfacharlybravo 2019.01.16 13:30:18
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kár, hogy nem lettünk multikulti ország, egy nagy néger fasz kijárna neked megérdemelnéd.
Szállóigévé vált a Trónok harcának ezen mondata – de nem gondoltam volna, hogy egyszer Magyarországnak is ez lesz a jelmondata! Pedig ez történt! És nem csak azért, mert ismét az éj leple alatt vittek véghez olyan döntéseket, amelyek sötétek, gonoszak, és főként: szembe mennek a közakarattal (no…..
alfacharlybravo 2018.12.30 15:04:01
@Zsuzsi25: Már nem zavar 8 órás melóm van, amikor kellet volna a nagyobb túlóra keret akkor sajnos nem volt.
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..