Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antoinette666

31 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Seress Rezső méltán híres Szomorú Vasárnap című számának rengeteg feldolgozása van, mind magyarul, mind angolul, mindenféle stílusban. Íme az én két személyes kedvencem:     ..
Öreg Fűz Kifestők vegyesen 2011.10.05 20:24:00
 Az egyik kedves ismerősömnek egy ráérő órámban gyűjtöttem össze ezeket az ingyenes kifestőket különböző honlapokról. Úgy gondoltam, miért ne osszam meg más anyukákkal/apukákkal is? :)A pakkban 67 db kifestő van vegyesen (Disney, autók, virágok, stb.) kisfiúknak és…..
 A gyógynövények alkalmazásának régi hagyománya az "álompárna". Noha a tudomány sokáig nem vette komolyan, ma az újra felfedezett aromaterápiával kapcsolatban ismét ráirányul a figyelem. Amennyiben ugyanis igaz az, hogy citromfűlevél, komló (komlótoboz) és a…..
 Néhány évvel ezelőtt kigyulladt egy tanker a Hawaii-szigetek közelében. Egy matróz meghalt, de a legénység többi tagja, többek közt a kapitány is időben el tudta hagyni a lángoló hajót. Valakit azonban ott felejtettek: egy házőrző ebet, aki túl komolyan vette a feladatát,…..
Öreg Fűz Esküvői frizurák 2011.08.16 20:29:00
 ..
Képernyő?Ha gyakran hordozzuk, 13,3"-os a megfelelő (bár ez általában drágább, mint a nagyobb), ha főként otthoni PC-nek szeretnénk használni, válasszunk legalább 15,6"-ost, 1366x768-as felbontással.Kivitel?Lehetőség szerint műanyag helyett könnyű fémötvözetből…..
 Hozzávalók: 2 sárgarépa2 petrezselyemgyökér1 új karalábé1 szelet zeller2 újburgonya15 dkg ceruzabab15 dkg zöldborsó1 szelet káposzta (kb. 15 dkg)1 vöröshagyma1 ek vaj2 l zöldség- vagy csontlé1 csokor petrezselyemzöld2 dl tejfölsó, fehér bors1 tojásfél citrom…..
Antoinette666 2011.08.16 19:50:56
@TrueY: Igen, az a fehérrépa:) Most, hogy mondod/írod, valóban igazad van:) Így másoltam ki egy itthoni receptes könyvből, éreztem, hogy valami nem "kóser" a szövegkörnyezetbe, de nem esett le:D
Öreg Fűz Meredek házasságok 2011.08.13 20:27:00
 Egy francia menyasszonyt a saját esküvőjén tartóztattak le 1995-ben, mert leszúrta újdonsült férjét a tortaszeletelő késsel.1996 október: az angliai West Yorkshire Normanton Parish templomban Rodney Chapman atya megbotlott a Bibliában, elesett és eltörte a lábát. Vérző…..
 A mandalák világa az a könyv, amit kifesthet, ami mellett ellazulhat, meditálhat.A mandala kört jelent. Minden körnek van középpontja - és ennek elérése a cél. Ez a könyv - egy "csináld magad!" - kifestőkönyv. A szerző a különböző mandalaformákkal ad keretet,…..
A csernobili atomkatasztrófa 25. évfordulójához érkeztünk idén, ebből az alkalomból képsorozatok és cikkek hada lepte el a sajtót, a 25 év alatt végbement pusztulásról tudósítva. Az alábbi képek nem a szokásos témát, a reaktort és környékét járják körbe. A sorozat címe…..
 Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Az anyag károsodása egyenesen arányos értékességével. Akármi megy tönkre, valószínüleg épnek fog látszani. Lásd tovább! Ha egyszer összekutyulódott valami, a kijavítására tett minden kísérlet csak rontani fog rajta. Egy…..
Mikor és hogyan kell a gyógyteákat inni?Hogy a gyógyulás érdekében milyen szabályok követésével kell teázni, azt mindenkor a betegség szabja meg. A pontos szabályokat elő lehet ugyan írni, azonban azok követése a napi elfoglaltság függvénye.Az étvágyjavító teákat a…..
Antoinette666 2011.05.30 19:10:49
 A receptben szereplő számok a súlyarányokat jelentik.Cukorbaj elleni teakeverékBabhéj10Kukoricabajusz5Kecskerutafű5Gyermekláncfű-gyökér5Galagonyavirág5Angelikagyökér3Csalánlevél5 Bélrenyheség elleni…..
  ..
Öreg Fűz Vicces idézetek 2011.05.05 21:04:00
Azt mondják, az őszinteség a szadizmus egyik formája. /Vavyan Fable/ Nincs, ami olyan szentül megpecsételhetne barátságokat, mint egy közös hányás. /Sylvia Plath/ Egy szép napfelkelte üdítőbben hat az ember kedélyállapotára, mint bármi más. A hideg sör kivételével. /Michael…..
 Az egyik kedvenc macskafajtám az Orosz Kék, íme ezekről a gyönyörűségekről pár kép videó formájában:   ..
 Nyári gyümölcs mézzel és mogyoróval (6 személyre) 1 kg vegyes nyári gyümölcs (földieper, málna, áfonya, ribizli vagy ami elérhető) ízlés szerint méz 75 g pörkölt mogyoró 75 g teljes kiörlésű lisztből készült kényérmorzsa Tegyük a gyümölcsöket egy 20 cm…..
Öreg Fűz Fantasy háttérképek 2011.04.24 17:01:00
 Eredeti méretért katt a képre!   ..
 Gyógyteakeverékek A receptekben szereplő számok a súlyarányokat jelentik! Asztma elleni teakeverékek  (lásd tovább)  I. (Nattermann keveréke) Zsurlófű 5 Kankalingyökér 5…..
Eredeti méretért katt a képre!   ..
Eredeti méretért katt a képre!   ..