Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-- Hoze --

109 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Behívott csoportos állástájékoztatóra a First…..
Pásztor István kocsmája 1943-ban a mai XV. Kazinczy utcában. Egy képet most megmentettünk az utókornak, de vajon mi lesz a többi 945-tel? Június végén lehúzza a rolót az iWiW, minden ott tárolt adatot törölni fognak. Nem ez az első internetes szolgáltatás, ami beszünteti a…..
Hoze Karácsony, címszavakban 2014.01.16 10:17:31
Bazmeg ennyi embert, a sok paraszt, miért most jön, nincs parkoló, ott van hely, az roki, nem baj sietünk, százas kosárba, mit írtál fel, csak a fontosakat, római tál, Marikának köntös, anyádnak mit vegyünk, gyereknek tablet, apádnak Frei Tomi, csillagszóró, fenyőfás szalvéta,…..
Hoze Filmklub 2013.10.10 14:39:13
U-Fileok: Urbán visszatér  Rég volt blog, szó, mi szó. Egy ilyen alkotás mellett amúgy nem lehet elmenni, és igyekszik az ember továbbá is függetlenként szemlélve e remekművet tekinteni. Földesi Gergő ismerősöm (kit szeretnék barátomnak tudni, bár ismeretségünk még…..
képhatás Ufó Debrecen egén 2 2010.10.04 09:01:00
-- Hoze -- 2013.08.22 03:31:08
Hoze Képek 2013.04.18 01:46:36
Oroszország nem szarozik # 2 Három éve lehoztam itt egy kép-sorozaton, hőn szeretett Oroszországunkról ott található debilségekről képeket. Ez az ország tényleg szó szerint beszarás: az ember keresve sem találhatna ekkora trehány népséget. A youtube is csak úgy zsong, a…..
"Friss köztéri alkotás az alagútból. Látta még ma valaki, vagy villámgyorsan belepte a korom?" - teszik fel a kérdést a hg-sok, akik megosztották lvrbrd-113 képét. Tudjátok rá a választ? ..
-- Hoze -- 2013.03.30 17:01:28
Hoze Blog-shop - rovat 2013.03.18 17:15:55
Eladó cipő Ritkán szoktam ilyet, bár László Martin barátom kivételes ember. Szeretném barátomnak tudni, bár még ismeretségünk kissé képlékeny, mégis szeretnék segíteni egy eladását illetően. Kéremszépen minőségi cipőről van szó, H&M, 44-es méretben, és egyszer…..
Hoze Tech rovat 2013.03.01 06:36:15
A Pin kód "magasztos értelme" Sipákolt egy ismerősöm chaten szinte sírva (persze csaj), hogy "brühühühü véletlen elbaszta 3-szor a pin-kódját a tapitelójába, és most a Puk-ot kéri és azt nemtudja, neee." Együttérzés helyett jól lebasztam viszont. Hogy ÚGY IS KELL…..
Hoze Filmklub 2013.01.19 11:34:38
A robogó bajjal jár - Lord úr beteg Amatőr filmklub rovatunkban ismét egy ismerősöm alkotását nézheti meg a nagyérdemű. A legutóbb látott Syrreal c. kisalkotással ellentétben ez viccesebb mű. Tessék megnézni élvezettel, szórakoztat, s napot pezsdít. Enjoy it.  ..
Hoze Advesory 2012.11.26 12:12:02
Blog költözés!!! Kéremszépen, ezen blogom átköltözött a Facebook profilomra. Sokáig dilemmáztam jó ötlet e ez, de végül a döntés pofonegyszerűnek bizonyult. Az internet szokásai váltakoznak, úgy ahogy manapság már csak vén faszok járnak a pár évvel ezelőtti sláger…..
Hoze Filmklub 2012.11.07 21:04:31
Syrreal Igen érdekes szemelvényt oszt meg a Hoze.blog. Amatőr filmesek próbálkozásainál az emberek többsége általában ásítozva legyint, pedig nem minden esetben kéne ezt tenni. (Sokkal inkább tehetnénk néhány híres, de annál elcsépeltebb magyar film kapcsán tenni ezt). A most…..
Hoze Szavazósdi 2012.08.09 02:35:54
Világvégés szavazósdi Nos kérem. Hamarosan itt a világvége, legalábbis több jóslat szerint, idén 2012-ben TÉNYLEG rábattyintunk mindnyájan. Ennek örömére egy alternatív szavazási listát készítettem, X-elgessen csak a nép, és tudjuk meg, a Hoze.blog olvasói milyen…..
Hoze Blog 2012.08.09 02:31:03
Alkoholista-kezelés a BKV szerint - rovat.  Nem, most nem rólam lesz szó (kivételesen:xD), sőt óó kérem, olyan szép csendben voltam én ma mint a nyuszi a fűben. Csak láttam egy érdekes esetet, amolyan BKV-ért magáért beszélőt. Történetesen jöttem haza 105-össel. Erre…..
Hoze Blog 2012.07.04 09:03:00
Fesztiválok általában Annyira sosem izgattak a nyári fesztiválok. Ennek az évek során hangot is adtam, nem egyszer: büdösek, koszosak, nem vonz eme Woodstock feeling, és persze drágák is, meg szélmalom harc az egész. Eme írásban láthatja a nagyérdemű, hogyan zajlik ez persze…..
Hoze Videó 2012.07.02 16:41:00
Társadalmi teszt videjóSíelés júliusban? Mióta megvan ez a flancos fényképezőgépem - mely kamera is egyben - csinálgatok olykor társadalmi teszt videókat. Nevezhetjük ezt akár kandi kamerának is, jókora agybaromságokkal. Ezúttal július 2-odikán, hőségriadó kellős közepén…..
Hoze Napi mjuzika 2012.06.26 17:43:00
Trance, képek, meg minden De minőségi trance zene ám, nem lófaszfütty padödös Szkúter féleség. Most épp ilyen Vidám-Johnny kedvem van épp. Bár annyira okom nem lenne rá, hetekben lettem 30 éves. A 3 x pedig kérem egy kor. Egy jelzés. Legalábbis egy belépő azok világába…..
Hoze Blog 2012.06.10 18:16:00
 Ne bántsd a nyárspolgárt!Ki ne ismerné országunk bosszantó jelenségeit: BKV ellenőrök, parkoló őrök, bunkó biztonsági őrök, tahó közalkalmazottak, avagy a hiherarchikus rend beépült monoton társadalmi részei: unalmas, és agyunk közhivatalnokok, ügyintéző-irodákban…..
Hoze Aktuella 2012.06.01 10:25:00
 Az LD-50.hu méltó bukásaLétezett egy oldal, www.ld50.hu, mely dárkosokat, és industrial fanokat, valamint miegyéb különc formákat verbuválni próbált össze. Közösségi site jellegként nyilvánvalóan liberális vonulatban kezdték már a kezdetektől is pályafutásukat: És…..
-- Hoze -- 2012.06.01 18:17:51
@szilagyizoe: Téged is utáltak ott. Engem is. Mitöbb Dan Dalton barátom, a Dr Melancholiát, és minden egyes szegmensét annak aki nem "velük volt". Saját pöcegödrükbe fulladtak bele....

@Cuvious: Basztak erre. Csak az az undorító, hogy most itt még ők vannak ilyen fellengzős jelleggel, hogy "jaaaj minden szaaar, mi nem tehetünk róla". NEM A FASZT NEM... Én pl becsülettel itt bevallottam, hogy "csókolom kéremszépen, elegem van a blogolásból átmenetileg, nincs rá időm, se energiám". Az LD-sek meg itt ráfogják minden fiktív szarra....

Én nemcsakhogy megmondtam nekik 2007-ben hogy nektek annyi lesz - még azt is kijelentettem hogy a dárk kultúrának annyi.... Mert tessék, egy másik hasonló példa: Szőke, a Gyáriparos, a masszív ketaminfüggő szintén faszán taccsra vágta a Gyárat, a púzás hangtechnikájával, a felelőtlen és undorító magatartásával, visszataszító "ki ha nem én" bugrisságaival, üvöltözéseivel a szerencsétlen bárpincér lányaival....

És akkor megy itt a rizsa, hogy "jaaaj haldoklik az ándergránd"... Naná hogy haldoklik, ha ilyen faszfejek üzemeltetik....
-- Hoze -- 2012.06.02 12:43:32
@Cuvious: Én semmiféle személyes sértődöttségből nem írtam ezt, hisz egyáltalán nem voltam érdekelt az LD50 köreiben. Túl azon, hogy mellesleg barátomnak tartom Tibit (NINth), Zsuzsit is (SIS), és idővel jó kapcsolat lett köztünk. (Köszönhető egykoron egy Gyárban elkövetett dj szettem kapcsán).

Ez itt egy egyszerű kritika volt, és nem kurvaanyázás - de az ilyet nem szeretem nagyon, mikor valaki totálisan elszar valamit, aztán mosdatja magát hogy "de az nem az ő hibája volt meg jaj". Írják itt a vezér cikkükben, hogy pénz nélkül nem lehetett már ezt csinálni - ezzel pedig egy rakás hozzá nemértőt félrevezetnek, azt a látszatot keltve hogy mintha őket kb kirabolták volna meg megfenyegették volna üzbég terroristák.

PÉNZ NÉLKÜL NANÁ KÉREM NEM LEHET HONLAPOT FENT TARTANI. PONT ERRE VALÓK A SZPONZOROK.... Pedig az LD50 olvasottsága messzemenőleg túl volt az én "szaros" napi 4 ezremén (csúcs korszakában), és semmiből nem állt volna hivatalos szponzort találni.

Én az LD50 vezetőségét egy kissé ilyen fél-kattant, önmagának való, "ááá gépezünk napi 15 órát, néha elbambulunk pár cybercikk olvasásával" féle bagázsnak tartottam mindig is.
De ahoz, hogy tökös oldal maradjon tán tenni is kellett volna érte valamit.

Szerintem legyen ez tanúlság azoknak, akik honlapot akarnak csinálni, de nincsenek kész rá.

(Érdekes pl a www.rockerek.hu oldal is szintúgy egyben van. Ott Képíró Sándor barátom (K-Soft tartja össze a(z egyébként sokkalta igénytelenebb népeket). Az is megy. Pedig manapság nem ez a "kannásbort iszunk a fűbe Akela pólóba" a mérvadó, de maga a site nagyobb sikereket él mint valaha - köszönhető K-Soft kiválló tárgyaló és kommunikációs képességeinek.... EZ az ami az LD-ből hiányzott....

És még ők faszoztak ott le engem, (nem alapítók, hanem a kisrajongóik) hogy "de én mekkorát tévedek, az ELDÉ örök, és különben is kapjam be, Menzonista köcsögláda vagyok".... Hát kíváncsi vagyok ezek az arcok hol vannak most egyáltalán....

Szőkés ügy is más a maga módján: De tőle meg az esett szarúl, fossá cseszi a Gyárat, utána mikor a bizonyos "új hely"ről van szó, akkor hirtelen "húúú de naaagy haver leszek", meg NAPONTA írt rám, meg adjak kölcsön, meg stb. Aztán SLUTTY - felszívódott....

Ezek olyan dolgok, hogy nem korrektek. Ez pedig itt egy blog, ahová ildomos kiírni ezeket.
Persze előre látom az LD vezetőségének is egyik fülén be másikon ki kb.... Így szokott ez lenni, szóval szerintem én senkit sem bántottam meg ezzel - mert a kompetensek leszarják ponthogy a véleményem. Max mégjobban utálnak majd, dehát én ilyen ember vagyok: ami a szívemen az a számon.
Hoze Képek 2012.05.13 18:08:00
 Lizával újfentA blogomról sokminden elmondható mostanában, csak az nem, hogy aktív. Mondhatni képtárként funkcionálom jelenleg. Végülis ez is egy megoldás, hisz, legalább elérhető felületen vannak mentve a képeim, egy esetleges géplerohadáskor meg nem kell anyázni, mint…..
Hoze Képek 2012.05.02 04:05:00
 Lizával hétvégi tourEgy újabb csodás 4 napos hétvége Lizámmal. Hajdúszoboszlón voltunk, jókora program elfoglaltságokkal:Day#1: Strand, ebéd, este Hajduszoboszlói Strand napok alkalmával a következő illusztris koncertek a belső egyik (még) feltöltetlen hatalmas medencében,…..
-- Hoze -- 2012.05.05 14:37:36
@Mikkey: Nézték, bár Lizának is van - igaz neki hason lent, és nem Uborkamensch.

Hát eddig nem volt nagyon balhé belőle. Meghát eldarálhatnám megint a szokásost, hogy nem "náczis" mivoltból csináltattam hanem Nietzsche könyve mivoltjából (ami 1800-as évekbeli), a németek meg jó ha kb fél évig használták csak ezt a kifejezést anno...

Persze a köztudatba ez maradt meg ugye....

Vigasztal a tudat, hogy a cigányok általába nemhogy olvasni se tudnak (és nem tudják elolvasni), de ha mégis az meg ziher hogy nem olyan műveltek hogy tudják is mit jelent... (még egyes skinheadek sincsenek tisztába vele, hogy ez micsoda, volt is rá példa...:xD)

Szóval a legrosszabb esetbe is valami 60 kilós szőröshónaljú bölcsésztanhallgató lány szálna max vitába velem etéren - de neki meg elmondanám N: Zarathustra ébredése.c.könyv-ben fellelhető Übermensch valódi jelentését, és azzal a vita le is zárulna... :)
Hoze Képek. 2012.04.25 19:47:00
 Lizivel túraVoltunk erre arra kirándulni ciccel..;)  ..
Hoze Aktuális 2012.04.21 18:08:00
 Szűcs Torda Balázs barátom memoárjára: Mit is tehet az ember, mikor egy nagyon régi barátja úgy dönt, hogy meghozza a számára "élethez" helyes döntést... És fogja magát, és kiugrik az 5-ödik emeletről... Ott fekve még 1 órát úgy, hogy dobog a szíve, és a…..
Hoze Blog 2012.04.12 14:21:00
8 frontember, akit jól pofán kéne vágni: Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot - (MTI hír) A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a…..