Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phelan76

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
Úgy tűnik, Hollywood végre rákattant a dél-koreai filmesekre: Park Chan-wook (Stoker) és Kim Jee-woon (Erőnek erejével) után Bong Joon-ho (olyan remekművek, mint A halál jele, A gazdatest és a Mother rendezője) is angol nyelvű filmet forgat (francia-amerikai-dél-koreai…..
aeon flux mi lesz 2013-ban... 2013.01.01 10:41:01
...az első film, amit megnézel? (A tegnapi kis szilveszteri balhé keretében elkezdtük a Galaktitkos (sic!) küldetést, és Grabthar kalapácsára mondom, hogy ma be fogom fejezni!)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (A húslevesben is a végére hagyom a májat és a zúzát: a Kemény…..
aeon flux mi volt 2012-ben... 2013.01.01 10:31:03
...az utolsó film, amit láttál? (A kevesek által látott, szerintem a szó legszorosabb értelmében véve térdcsapkodóan vicces Függöny fel!-t.)...az utolsó sorozatepizód, amit megnéztél? (A sajnálatos módon lelőtt Firefly utolsó epizódját.)...az utolsó szám és/vagy album, amit…..
Derek Cianfrance (Blue Valentine) filmről filmre igyekszik szétbombázni Ryan Gosling szexepiljét (amely sokak szerint a lába ujjától a feje tetejéig tart), ezúttal rusnya tetoválásokkal pakolta tele, és haját pedig úgy kihipózta, hogy láttán még H.P. Baxxter is vízért kiáltana…..
Graff ezredes (Harrison Ford) meglehetősen morcosan tekint tanítványára, a szuperkatona-növendék Enderre (Asa Butterfield) a Végjáték új hivatalos fotóján. A könyvsiker alapján készült sci-fi 2013. november 1-jén landol az amerikai mozikban. A filmről itt rizsáztunk bővebben. ..
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
colinblog agyfasz 2010.04.04 01:48:00
Faszomat a nőkbe.újra és újra felbaszom magam azon a rengeteg kibaszott apróságon, ami kb. minden nőben benne van, ilyenkor jut eszembe, hogy mennyivel egyszerűbb volt az életem amikor csak csajoztam, szórakozóhelyek női WC-iben sikerült megoldanom a nemi aktust (nagyon szépen…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Napvilágot látott az a régóta szóbeszéd tárgyát képező hír, hogy José María Gutiérrez Hernández, kicsit közismertebb nevén Guti, a Real Madrid 14-ese és mellesleg harmadik számú kapitánya rövidesen szögre akasztja -  pontosabban szögre akasztattják vele a – a…..
Vendégszerzőnk Fekete Márton azt énekelte meg nem röviden, hogy miért is érdemes már gyerekkorban elkezdeni csemetéink orientálását. Fogadjátok szeretettel némileg rendhagyó posztját: Egyszer megkérdeztem egy Magyarországon élő olaszt, hogy miért a Milannak szurkol. Nem…..
Vannak időtálló kérdések. Hova tűnt Damon Hill? Ki lesz a leg-leg-leg? Ki ette meg az összes sütit? Ennél egy fokkal egyszerűbb a Rorschach-metamorfózis második feladványa, változatlan vehemenciával kutatjuk, mi van a képen. Tovább után új rejtvény, az előző rund megfejtései…..
Egyszer már beharangoztuk a jó öreg Rorschach kimúlását, de az egyre csak kényeskedett, mint egy gyerek, hogy nem akar a taligára kerülni, meg aztán csuda jól van, így elnapoltuk a kérdést, mi több, éppen eredményt hirdetünk. A halálközeli élmény azonban nem tántorít el…..
A hétközi kupakudarcok után a bajnoki küzdelem legalább valamiféle sikerélmény lehetőségét sejtteti a spanyol csapatok előtt. Egymás ellen könnyebb lehet, mint olyan remek gárdák ellenében, mint a Bázel vagy az Aalborg. Persze a Villarreal és a Barcelona legalább nem…..
A Barcelona állt a bajnokság élére, miután megégett a Real Madrid, a Valencia és a Sevilla is. Immáron egyedül a Villarreal őrzi veretlenségét, ami csak azért is bíztató, mert a kupában egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben maradtak alul. Öt góllal. A katalánok…..
Sztrímelni jó. Az utóbbi években hozzászoktunk, hogy hétvégén a nyugati bajnokságok mérkőzései jelentik fő programunkat, és ha valamilyen okból kifolyólag nem férünk hozzájuk, akkor is úgy érezzük, hogy valahogyan követnünk kell ezeket a meccseket. Hasonlóan a régi rádiós…..
phelan76 2008.10.03 21:51:00
két éve nézek a neten Real Madrid meccset. kezdődött azzal hogy új munkahely, hétvégi meló, délutános műszak. aztán tavaly jött a La Liga közvetítési balhé, meg jött a sportköcsögrtlklub ami lenyúlta a meccsek felét, én meg nem voltam hajlandó a pénztárcát terhelni a nagyobb csomaggal.

a lényeg hogy én már megszoktam. azt is hogy néha akad, azt is hogy néha a minőség nem megfelelő. végignéztem a streamelés gyerekbetegségeit amik kezdik lassan kinőni magukat. régen csak kínai esetleg arab csatornák nyomták a meccset, ma már angolul megy. vagy épp spanyolul.

két év. max 3. és nem nézek tvn meccset. a minőségben addigra eljutnak arra a szintre. és nem kell 12 csatornára előfizetnem. idén a vasárnapi lesz a 7. Real meccs amit a neten nézek...

tipp:
livefooty.doctor-serv.com/
IE alatt stabil, Firefox nem szereti. általában Sopcast vagy Tvants, és TVU programokat kell telepíteni, a meccseknél egyrészt kiirja, másrészt onnan egyből letölthető. telepítés után elég egy refresh mivel integrálva van a stream a sitera.

ha mazochistábbak vagyunk, és mért ne akkor:
www.myp2p.eu/
itt viszont van minden ami szem szájnak ingere. az összes lehetséges program, az összes fellelhető streammel. ez nem integrált. és vannak mediaplayerrel is futattható streamek.

a
www.justin.tv/
viszonylag új nekem, egyelőre maradok a myp2p-nél.

400-500 kbps -nél már elfogadható a kép. néztem meccset 800-on is, illetve egyszer 1000 körülin. az már teljes képernyőn is jól nézett ki.

mondom 2-3 év....

sorry hogy hosszú lett :)

jó streamelést a hétvégre mindenkinek :)

ps: még szerencse hogy a Hali meccsre ki tudok menni holnap, arra sajna nincsen stream :D
A külföldön dolgozó spanyol edző fogalma olyannyira nem létezett, hogy amikor del Bosque Törökországban vállalt munkát, akkor még mindezt csak a vérében rejlő holland utazókedvvel magyaráztuk. Aztán Rafa Benitez liverpooli sikerein felbuzdulva a klubelnökök már egyre bátrabban…..
phelan76 2008.08.02 12:14:13
a közvetlen link:

www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/ES1/ligabbva/uebersicht/startseite.html

jobb oldalt a hírek, egyébként elég a csapatra kattintani, transfers, és lehet nézegetni :)

phelan76 2008.08.02 12:35:31
A hollandok feladták a leckét. Amennyiben a Marco van Basten csapatát körülölelő semleges nézői szimpátiából a spanyolok akarnak részesülni, akkor ma este nem csupán le kell győzniük a svédeket, hanem a földdel egyenlővé kell tenniük a skandináv csapatot. Egyébként nagyon…..
Túl vagyunk az első karikán, és máris nyakunkon a következő. Előzetes félelmeinkkel ellentétben, az EB nagyon szórakoztató. Mondjuk, pont a mi csoportunk mutatta be, hogy lehet bűnrossz meccset is játszani, de aztán egy órával később már senki sem bosszankodott ezen. Próbálunk…..
Az utolsó előtti fordulón is túl vagyunk. Hat csapatnak van még komoly téttel bíró mérkőzése. A jó hír az, hogy az utolsó forduló három mérkőzésén, pontosan ez a hat csapat találkozik. A Zaragoza indul a legnehezebb helyzetből, hiszen nem sikerült legyőzniük a bajnokot. A…..
Jó napot az uraknak, kitartást a hölgyeknek!Jó estét minden kedves olvasónknak! Úgy érezzük,  hatalmas meccset fogunk látni!Vágyunk egy 3-3, tippünk pedig 4-2...Emelkedett a hangulat az Old Traffordon (tőlünk 600 méterre), mi cseh sörrel próbáljuk ezt elérni a tv…..