Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xalexax

1599 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg Wayne Rooney az angol válogatottal az Európa-bajnokság helyszínén, Krakkóban tartózkodik, addig felesége, Coleen tegnap megtekintette Jay-Z és Kanye West koncertjét Manchesterben. ..
Wolverhampon játékosa, Jamie O'Hara és a korábbi brit szépségkirálynő felesége, Danielle Lloyd jelenleg nászútjukat töltik Dubai-ban. ..
A nemrég Katarba szerződött spanyol klasszis, Raúl feleségével, Mamennel és gyerekeivel Menorca szigetén pihen. ..
Harmadik körben (Anglia és Portugália után) a legszebb olasz WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat. A szavazáson részt vevő WAG-okról itt olvashatsz bővebben.     WAG EB 2012, C csoport: Olaszország..
A Manchester United játékosa, Tom Cleverley a The Only Way Is Essex angol reality show 27 éves sztárjával, Georgina Dorsettel Dubaiban nyaral. ..
  További képek itt.....
A Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak kedvese, a Telecinco csatorna sportriporternője, Sara Carbonero a Spanyolország - Olaszország mérkőzéséről közvetített az Európa-bajnokság tegnapi játéknapján.  ..
A holland Rafael van der Vaart neje részt vett tegnap a 2012-es Rózsabálon a berlini Intercontinental Hotelben...
Sami Khedira topmodell barátnője, Lena Gercke, Mario Gomez kedvese, Silvia, illetve Mats Hummels és Marcel Schmelzer párjai, Cathy és Jenny az EB helyszínén szorítottak a német válogatottnak Portugália ellen.        ..
Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). Második körben a legszebb portugál WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat. Bővebben a focistafeleségekről itt olvashatsz.   WAg EB 2012, B csoport: Portugália..
Mexikói sajtóértesülések szerinte a 35 éves kolumbiai énekesnő Shakira első gyermekét várja a Barcelona spanyol válogatott labdarúgótól, Gerard Piquétől. Shakira állítólag terhessége második hónapjában jár, és csak azért nem jelentette még be a hírt, mert várni akar…..
Az AC Milan labdarúgója, Kevin Prince Boateng híres olasz showgirl kedvesével, Melissa Sattával fürdőzött Miami Beachen. ..
A mai nappal elkezdődik a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, és ezzel együtt blogunk szavazás-sorozata, amely végén kiderül, ki lesz a legszebb európai focistafeleség/barátnő (WAG). A csoportban az alábbi WAG-okra lehet szavazni (bővebb információk itt):     WAG EB…..
A holnapi nappal elstartol a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, és ennek apropójából mi is elindítunk egy szavazást. Keressük a 2012-es év legszebb európai focistafeleségét/barátnőjét (WAG-ját). A szavazás menete és szabályai: A szavazásban kizárólag a 2012-es…..
A Beckham házaspár tegnap délután elvitte három fiát, Brooklynt, Romeót és Cruzt, valamint kislányukat, Harpert a Los Angeles-i Disneylandbe. Még néhány kép itt.....
Cristiano Ronaldo orosz szupermodell barátnője megjelent a Tom Cruise neve által fémjelzett "Rock of Ages" című film bemutatóján New Yorkban. ..
A Rangers észak-ír ásza, Kyle Laffery oltár elé vezette gyermeke anyját, a korábbi Miss Skócia Nicola Mimnaghot a múlt hétvégén...
A Montpellier-vel idén francia bajnokságot nyert játékos, Olivier Giroud feleségével, Jenniferrel és válogatottbeli csapattársával, Laurent Koscielnyvel kilátogatott szombaton a francia nyílt teniszbajnokságra. További képek itt...  ..
Míg az olasz válogatott a közelgő Európa-bajnokságra készül, addig egykori ászuk, a Roma játékos Francesco Totti már megérdemelt pihenését tölti Floridában. A labdarúgó és felesége, Ilary tegnap Miamiban vásárolgattak.  További képek itt... Csatlakozz a Sportarazzi…..
Már hetek óta az a pletyka járja, hogy a Barcelona Aranylabdása, Lionel Messi kedvese, Antonella Roccuzzo gyermeket vár. A pár eddig nem nyilatkozott erről a témáról, de tegnap a labdarúgó eléggé egyértelművé tette, hogy a szóbeszéd igaz. Argentína színeiben ugyanis a…..
A Real Madrid brazil labdarúgója, Kaká és bájos felesége, Caroline Celico otthon hagyták gyerekeiket, és együtt strandoltak Brazíliában. ..
Kedves Olvasóink!Sportolók magánéletével foglalkozó testvérblogot indítottunk Sportarazzi címen.A labdarúgással kapcsolatos posztok ezentúl a Futballsztárok magánéletére kerülnek fel teljes egészében. De ha más sportágat is kedveltek, akkor nézzetek be a Sportarazzi blogra is,…..