Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soni007

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FILBE assault pack minden tekintetben felülmúlja ILBE elődjét. Szinte mindent kijavítottak rajta, vagy pótoltak, ami korábban hiányzott, és ezáltal egy elég jó zsákot hoztak össze. Jobb oldalon a középső zseb villámzárja feljebb helyezkedik el, ezért hat sorban került fel…..
Az amerikai hadsereg 2010-ben rendszeresítette a multicam gyakorló ruhát és a hozzá való kiegészítőket. Mivel elméletileg ezt kizárólag az Afganisztánban szolgálóknak kívánták rendszeresíteni, ezt az elnevezésben is feltüntették. A gyakorló ruhát eleinte OEFFRACU-ként…..
(Az első rész itt olvasható.) Kvantitatív elemzés A Kínai Népköztársaság korábban vívott háborúinak és Peking ambícióinak elemzésére a téma egyik prominens kutatója, King C. Chen érdekes elemzési módszert dolgozott ki. Véleménye szerint a Népköztársaság 1979-ig, tehát…..
soni007 2012.12.04 17:48:08
@Rammjaeger83: Illetve azt nem értem hogy USA miért nem segít Vietnamnak a Dél kínai tenger ügyén? Nem nagyon látszik hogy kiálna Vietnámért, pedig neki is előnye ha Kína nem szerzi meg teljesen a területet...
soni007 2012.12.04 18:42:39
@Rammjaeger83: Azért nagyon kíváncsi leszek hogy Vietnam kijátsza-e hogy csinál magának atomfegyvert...Kína nem fog nagyon örülni neki de a tartós békéhez muszáj lesz...Illetve hogy amerika elfog-e adni vietnámnak fegyvereket cserébe vietnám bérbe adja Cam Ranh-t...
Combat Gear Blog Téli szünet 2012.11.16 08:00:00
Eljött az az idő amikor muszáj szünetet tartanunk. Ennek igazából két fő oka van, az egyik hogy elfogytak a képeink, a másik pedig ennél egyszerűbb, mégpedig a nyári szünet hiánya. De a következő 2-3 hétben az oldal nem fog teljesen megállni, viszont a tempóból visszább…..
Mivel a Tengerészgyalogság is elkötelezte magát az újonnan fejlesztés alatt álló ECH (Enchanced Combat Helmet,ACH formával) sisak mellett, ezért a korábbi LWH-hoz tartozó huzat helyett is újat kell rendszeresíteniük. Ez szintén egy kifordítható, sivatagi illetve „woodland…..
Úgy döntöttünk, interjúsorozatunk folytatásához hosszú idő után ismét idegen vizekre evezünk, ezért a Washington Post biztonságpolitikai szakírójával, Walter Pincus amerikai újságíróval folytattunk e-mailes beszélgetést arról, hogyan látják az Egyesült Államokban a…..
..
soni007 2011.06.26 20:35:17
Az "Ázsia poroszainak" is titulált Vietnámi Néphadsereg (PAVN) megalakulásának 65 éves jubileumára, 2009. december 22-re állt át az új, modernizált, K-08-as modellszámmal ellátott egyenruhacsaládra. A PAVN 67 éves történetének kétharmada lényegében folyamatos…..