Regisztráció Blogot indítok
Adatok
travian arany ingyen

19 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
//  Máris kaptunk egy bannert, cserébe. Kűldd be Te is...   http://gazdagodjonalvaskozbenis.webcsomagajanlata.hu  http://travian-aranyszerzes.inda.hu/                          …..
travian arany ingyen 2012.12.08 21:09:52
@: Köszönjük az ajánlatot. :) Remélem sokan csatlakoznak Mögéd! Magam is hallottam már a KMD holding által kínált lehetőségről.

Bátran, bátran, mások is írhatnak, toborozhatnak itt. :)

Mindenkinek sok sikert kívánok.
akció, vagyis olcsón szőnyeget. http://akcio.webaruhaza.com/ ..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
travian arany ingyen 2012.06.08 16:16:49
@Lénuska:
Kedves Lénuska, gyanítom számodra lenne bent hely a kórházban, gyanítom Te valakinek a valakije vagy.
Bocsánatot is kérek rögvest, de ezer, hogy nem ok nélkül van jó tapasztalatod.
Kedves Lénuska, a hölgy nem osztott ki senkit a barikádokról, pusztán elmondott egy olyan megrázó történetet, még a mesében sem szabadna hallani, nem hogy valóságban, élesben átélni.
Leszarom xy elszenvedőt a barikádokon, nem erről van szó, hanem arról, hogy a betegnek kell tolerálni, vagy elszenvedni, az egészségügy totális lerombolt állapotát, pontosan azt, hogy az állam barikádokat csinált a korházakból, és a megmaradt munkaerő a barikádokon...valakinek a valakijét vállalva pusztán?!
Hát csesszék meg! Az állam irányítói is, és azok is, akik csak valaki valakiével hajlandó csak foglalkozni.
Kedves Lénuska, lévén hogy Ön is egy hölgy, nem kívánok gubancot a szülés körüli időkben... sem. Ne legyen soha baj, de csak egy csöppet gondoljon bele abba a helyzetbe, amit ez a hölgy élt át.
Borzasztóan sajnálom, hogy így alakult, és további legjobbakat kívánom számukra.
travian arany ingyen 2012.06.08 22:06:23
@travian arany ingyen:
Bocsánat, nem xarok le senkit, nem akarok én az eü. dolgozóira sem fenekedni, tudom én, hogy rettenetesen sokat dolgoznak, de éppen ez a lényeg, az állam ki képzett, előidézett, két térfelet, a barikádokat, és azokat, akik ilyen kiszolgáltatottan rájuk kényszerülnek.
Tehát, még egyszer, bocsi dokik, és kedves ápolónők, leszámítva a kinek a kije, kérdésüket, tényleg tiszteletem...
Tegnapelőtt hajnalban elhunyt Hajdú Péter (†35) parkolóművész. A Blikk napilap informátorának sikerült megszereznie néhai Hajdú Péter boncolási jegyzőkönyvét, amiből kiderült, hogy a halál beálltát minden bizonnyal az elhunyt tüdejébe jutott ondó és hányadék elegye…..
travian arany ingyen 2011.12.25 20:54:25
travian arany ingyen 2011.12.25 20:55:44
travian arany ingyen 2011.12.25 21:32:29
  Keress pénzt a neten!!!A módszer egy internetes lapon alapul, mely nagy cégeket reklámoz és ezáltal pénzhez jut! Linkeket közvetít, amire a felhasználók rákattintnak, így növekszik az oldalak látogatottsága, forgalma, ebből adódóan jelentős hasznuk is. De hogy jössz Te…..
  © Bux.to, Ltd. | igazolása Kifizetések | Hogyan | Gyakori…..
Most érdemes az eget kémlelni, itt vannak a Perseidák! Igaz, a leglátványosabb tegnap volt, óránként több mint 60 'hullócsillagot' lehetett látni, de 14.-ig még van lehetőség bepótolni, ha kimaradt.Aug. 16.-án pedig holdfogyatkozás lesz este 11-től!:)..
travian arany ingyen 2011.03.19 04:30:52
:)
Karácsony alkalmából az egyik legjobb budapesti program a Nagytétényi Kastélymúzeum meglátogatása. Már hagyománynak számít, hogy decemberre iparművészek karácsonyfáival telnek meg a bútorkiállítás termei. Így olyan karácsonyi programban lehet részünk, amely egyrészt…..
travian arany ingyen 2011.03.16 04:39:05
Az elmúlt két hét egy kicsit nehezebb időszak volt, mint az ezt megelőző egy-két hónap. Babácska a nyaralás óta kicsit kizökkent a megszokott ritmusából, nem evett rendesen, s elkeztek kibújni a felső fogai is. Mindezek tetéjébe szétbarmolták a lakás elött az úttestet, a…..
travian arany ingyen 2011.03.16 04:36:43
ScHitt-fakk Beauty #11 2008.12.02 23:57:00
..
travian arany ingyen 2011.03.14 05:39:51
  Íme a Retro.blog.hu az iPhone böngészőjén! Lassan csendesülni látszik az iPhone "hype tornádó", de azért mi még őrizzük a lángot és mutatunk néhány iPhone képet amint éppen magyat blogot böngész. Éppen minket. :) A képekért ezúton is köszönet Gazo…..
travian arany ingyen 2011.03.14 05:35:47
Subba Ölel a faszex mágusa 2007.10.30 07:08:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezt az említésre érdemes oldalt, ami a népi naív fafaragás és a bátor érdi comingout izgalmas ötvözete. Nem is nagyon ragoznánk tovább, a szöveg és a kép - no meg maga az oldal - magáért beszél. Üdvözöllek kedves barátom, ki idevetõdtél…..
travian arany ingyen 2011.03.14 05:33:41
senkik.blog.hu PAPARAZZÓ Tangában pózolt a szexi Mia!! Újabb fotó látott napvilágot a cseppet sem szégyenlős Miáról (19). A fiatal egyetemistalány nem először pózolt a kamerának - gondoltuk eddig.De a senkik.blog.hu szerkesztősége által felkért neves képszerkesztők és…..
travian arany ingyen 2011.03.14 05:32:24
Szeretjük a jól megalkotott egyszerű, lényegretörő mozgó posztereket. Kapásból a Pandorum illetve Fűrész VI. kapcsán jut eszembe ilyen jellegű netes plakát. Ez az újnak mondható reklámfogás egyre nagyobb teret hódít és egyre több film kapcsán nyúlnak majd ezen kampányolási…..
travian arany ingyen 2011.03.14 05:30:51
Gondolkodók Klubja Az idő 2008.08.01 10:59:00
 Az idő a legáltalánosabb értelemben a dolgok és folyamatok szakadatlan, s az ember által érzékelt változása. Az idő „múlását” különböző „természetes” egységekkel (perc, nap, hónap..) és erre alkalmas periodikus anyagváltozásokkal ( pl.…..
travian arany ingyen 2011.03.14 04:22:37
//                                                  Neobux regisztráció  Fontos, én már nem csinálom, azért hagyom itt a leírást, hogy akit érdekel, az…..
//     AlertPay vagyis Payza számlanyitás, vagyis regisztráció magyarul     AlertPay Immár Payza néven, egy Internetes bank, amely 2004.-ben jött létre Kanadában. Hitelességét egy független amerikai szerv, a Better Business Bureau felügyeli.…..
var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_config.linkname = "Travian-arany szerzés"; a2a_config.linkurl = "travian-aranyszerzes.blog.hu"; a2a_config.num_services = 22; Moneybookers számlanyitás, vagyis,  Moneybookers regisztráció magyarul, lépésről-lépésre. Ahhoz, hogy pénzt tudj…..
var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_config.linkname = "Travian-arany szerzés"; a2a_config.linkurl = "travian-aranyszerzes.blog.hu"; a2a_config.num_services = 22; PayPal ajánló alapoktól, regisztráció magyarul lépésről-lépésre, videó segédlettel.   Minden embernek csak egy…..
  http://global-money-factory.weebly.com/                                                                    …..
                                  WAU_tab('tt1s7lrnjezy', 'right-lower') ..
New York                                                        …..
 Nyisd meg a bannerre kattintva a regisztrációs felületet. (másik ablak nyílik, ez a lap nem zárul be.)                               Klikk: Kattints a "Create A Free Account" És már mehet is a…..
  A regisztrációhoz kattints a bannerrel:       Egy másik ablak nyilik meg, (ez is nyitva marad) és ami ott ránk tartozik, a lapról, ez a panel.                                   …..
Garantáltan Működő Internetes Pénzkereseti Módszerek! Az életben azok a legsikeresebbek, akiké a legjobb információ. Ne késlekedj, ha ma nem változtatsz, akkor ugyanaz történik holnap, mint tegnap! Ezzel az anyaggal olyan tudás lesz a kezedbe, amely egy teljesen kezdőnek is…..