Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ku-plung-klán

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
"Fontos kormányülésen vagyunk túl. Az ember azt hiszi, mindenki ért a szép szóból, kár, hogy ez nincs így. Ilyenkor egy kormány kénytelen az erő nyelvén beszélni. Btk.-módosítás, részletek a híradásokban" – írta szerda délután Orbán Viktor miniszterelnök a…..
ku-plung-klán 2011.04.28 21:32:57
Itt az új Focus-variáció! A családbarát megoldás. Mindene szép és jó, akár agyon is dicsérhetnénk. Feltéve, ha nem az egyetlen, fontos tényezőt hagyták volna ki a tervezéséből… Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Artzok a gépházból 2011.03.18 14:39:00
Árpádot néha elkapja a fotózhatnék. Olyankor szeméhez ragadt keresővel és a rettegett - házilag készített - körvakujával (mely egyébként csodásan működik) fut körbe a szerkesztőségben, majd éjszaka jön tőle egy képgaléria. Mint ez itt. ..
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
ku-plung-klán 2011.03.15 22:46:06
@h4z4rd: ja az Coupe csak írtam valamit:-)
240vagy 245 ,annyira nem vágom a volvókat.
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
ku-plung-klán 2011.03.06 09:21:43
@Make Valamit: ja
szerintem 5 tábla lemezből meg a méretekből már teljesen újat csinálhatott volna,sík lemezekből kikalapálva:-))