Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kazuma92

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cureous Torture / Kínvallatás 2009.10.17 14:20:00
A Kiss Me Kiss Me Kiss Me album harmadik száma. A "vad hangulatváltozásokkal" teli album egyik sötét, ijesztő pontja. Erőteljes dobok, hangsúlyos basszusgitár és szintetizátor, a dal végén - ahol az addigi ijesztően elkeseredett szöveg kétértelművé válik - pedig Porl…..
Kazuma92 2012.03.07 18:11:33
Szeretettel és tisztelettel köszöntjük a hatóságok munkatársait, a médiát, valamit természetesen a kedves érettségizőket is!Nyilván idén sem lesz itt semmi infó, menjetek vissza a könyvek fölé és tanuljátok meg egy életre, hogy a neten talált csacsiságok 90%-a hülyeség.A…..
A Fear Factory nem a problémamentes zenekar mintaképe. Burton C. Bell énekes évekig szóba sem állt a 2004-ben sértődötten távozó dagi gitárossal Dino Cazeres-szel, vagy ha szót ejtett róla, az elsősorban a médiában történt és nem pozitív jelzőkkel illette, igaz ez fordítva is…..
Azt hittem itt a falat bontó metál lemez, de ez nem bont olyan nagyon. Az 1996-ban az Illinois állambeli Preoriában alakult ölég extrém metált játszó banda szép lassan, vagy gyorsan átment modern rockba. Jobban kajálja talán a mainstream, de régen volt bennük eredetiség. Ma már nem…..
Megint alkottak az "okos" emberek.Fel nem foghatom, hogy egy érettségi feladatsorban hogy maradhatnak hibák.Ha dolgozatot állítok össze, akkor megoldom a feladatokat, mellyel több fontos tényezőt ellenőrzök. Látom, hogy mennyi idő kell a megoldáshoz, látom, hogy nem…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC Juniorok Frets on Fire 2008.03.08 09:57:00
CrossMachine mivel látta, hogy nincs túl sok videó a blogon,í gy ő is nekirugaszkodott ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Alpha Prime 2007.11.20 20:12:00
Alpha prime bemutató amitől már lefordultam a székről...
World in Conflict után egy további "Game Home" videó a www.gcsab.netinform.hu/game-home honlapról ..
Az Otherworld fórumáról írt nekem "Left Behind", hogy ő is készített egy videót a haverjával. Robotzsaru elbújhat a videóban bemutatott masinához képest..
Nagy Betyár készített nemrég egy videót, egy Sherlock Holmes-os játékról. Igen jó első próbálkozásos videó :) De időközben kiadott egy második videót is, ahol Watson eszméletlen képességeit mutatja be! Blogpremier!TÖRÖLT VIDEÓ ..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..