Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sagurg

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
  Amikor januárban a kormányzati takarékosság várható irányait (no meg az elmaradhatatlan csomag, nemcsomag, megszorítás, nemmegszorítás verbálbűvészkedést) boncolgattuk, a mai bejelentéseknek csak egy részét, a gyógyszerkasszára, a korkedvezményes nyugdíjakra és a…..
sagurg 2011.03.01 18:06:01
@bunko_jobbos: Jártál te már önkormányzatban ügyfélként, vagy ott melózol?
Annyi ráérő dolgozót ( kár őket annak nevezni), mint az önkormányzatbokban, máshol nem látni.
csak egy példa a kedvedért: Pár hete a nyitás után jó félórával mentem be elintézni valamit, ügyintézőknek még se hire se hamva, ott pofáztak az egyik csukott irodában, a kávéscsészékkel csörömpölve.
Nézd meg egyszer, rég dolgozniuk kellene, de még szatyraikkal akkor szállingoznak befelé az ebédszünet után.
Ha 1000 önkormányzat meg lenne szüntetve, akkor egy csomó ilyen élsődit ki lehetne hajitani, legfeljebb aki marad az megijedne és kettő helyett dolgozna, így már majdnem elérné az átlag versenyszféra dolgozó teljesitményének harmadát.
Most lecsökken a munkanélküli segély, olyan sokáig nem is kellene ellátni igy a sok kirugottat:))
sagurg 2011.03.01 18:36:08
@csi szi: az adózói pénzek elherdálása szempontjából irreleváns, hogy a Vakvarjú2 BT 3 irodai dolgozója közül 2 dolgozik, vagy otthon szunyál a BT pénzéért. Ezzel maximum a cégét kárositja meg. Amelyik állami dolgozó viszont henyél ( az önkormányzatiak fele ilyen ), az az adózóktól lop. Ilyen egyszerű
sagurg 2011.03.01 18:39:57
@csi szi: Arról nem is beszélve, hogy az az önkormányzatim dolgozó amelyik a neten lóg munkaidőben az üritsen sünt, dolgozzon meg az adózóktól levett lóvéért.
Ahhoz meg, hogy egy versenypiacon dolgozó cég bármelyik alkalmazottja milyen hatásfokkal dolgozik, ahhoz egy önkormányzati élösdinek semmi köze, ezzel maximuma cég bevételét csökkenti.
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..