Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodorpeter

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a képvadászat, nagyon sok szép fotót küldtetek. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályázaton. Nehéz dolgunk volt az elbírálásnál, de végül sikerült 3 képet kiválasztanunk. A 3 nyertes: bodorpeter maniko Kovács Krisztina   A…..
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Fotózz hangos légijárműveket a legtutibb helyről! Megszereztük a Kecskeméti Repülőnap (aug. 3-4) legklasszabb jegyét és még két páros belépőt. Egy remek repcsis fotóval elviheted a szpotterjegyet, amivel már majdnem megérinthetsz egy török F-5-öst, ha pedig jól válaszolsz…..
Nincs is jobb ebben a forróságban, mint CSOBBANNI egyet..
bodorpeter 2013.06.19 08:16:49
Megkérkeztek a decemberi hátterek (J és K lapozza a képeket). fractal Letöltés: 4:3 16:9   bodorpeter Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3 16:9   feketemacs Letöltés: 4:3 16:9   gPé Letöltés: 4:3…..
Megszületett a Best of 2011 pályázat eredménye. Két képet mutatunk belőle, komment nélkül, a magyarázatért kattintsatok át az Indafotó NAGYKÉPES blogjára! ..
bodorpeter 2012.01.12 15:06:25
Gyorsan menni könnyű, gyorsan kanyarodni nehezebb – azonban az R1-es előtti laza ív még kanyarnak is alig nevezhető. Érthetetlen, miért nem veszi be a motoros, olyan, mintha észre sem venné: egyenesen, fék nélkül hajt le a tarlóra. Ami megmenthette a biztos zakótól, a lendület…..
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..