Adatok
Domenique
0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A "Trendi" "Tehát miért is tartunk itt.?" Domenique kérdése 1. rész Igen "trendi" manapság éttermet nyítni"menő dolog"gondolják egyesek. Bejön a vendég"oszt dől a lé"ezt is sokan ílymód hiszik.…..
Domenique
2011.04.02 10:07:37
@pacemaker: Viszont az angol billentyűzetet le kell majd cserélnem..
"Vissza" a vendéglátáshoz, Szakácsoknak!
20 éves üzletvezetőknek.............. :-)))))
2011.03.26 21:01:00
Egy kis vicces poszt, ami mégis nagyon komoly!A mai helyzetet jól tükröző ironikus hirdetés az expressz.hu honlapról! "........30 éves szakács 40 év gyakorlattal állást keres! Tanulmányaimat külföldön végeztem kizárólag Michelin csillagos Séfek keze…..
Domenique
2011.04.01 19:38:34
@moonchild: Tudod mit bánok egyedül , Monochild, hogy nem volt nálam kamera, de most lehet,hogy már rajta leszek, teszek az anonimításra,az embereknek joguk van megtudni hogy mitől ,és kinek az irányítása alatt,kaptak penetrás étkeket.
Igen a szlobizmus , , sajnos ez társadalmi jelensgég, mint ahogy a köéposztály fokozatos eltünését is nevezhetném annak.
Vannak az igénytelenek,meg vannak a túlságosan nagy igénnyel rendelkező emberek a gond csak ott van , hogy az utóbbinál sokan ezt nem tudják megfizetni, ezért vágnak fel színte mindenre....
HOgy milyenek is az emberek, hogy viselkednek a kiszállításos éttermekkel? három perccel később sikerül a letálallás,beletéve a hp4 es nokiás dobozba/Hagyó Miki óta ez már legendává vállt,azóta híhom így a hp4 est)))/ futár iszoklo csak érjek oda, , közben cseng a telefon vol van az étel amit megrendeltem, nyugalom útban van már a futár elindult vele,mellesleg megjegyzem, hogy a szállítási idő 50 percre van jegyezve .
Diszpécser szól a fútárnak , nagy öröm ez neki...figyelj itt vagyok a.... sarkánál ... hogy..ba.. a k... nyád,természetesen ez nem a diszpécsernek szóllt.
A kedves megrendelő 7 percel később megkapja az ennivalóját, első kérdése, hol voltak idáig? bocsánat dúgó volt a belvárosban , / futároknak nem adnék fegyverviselési engedélyt,az szentigaz.)) / késett Ilyen formán igényt tart arra is , hogy kárpotólják öt valacsintával vagy somlóíval.....
Ezek a kiszállítások buktatói, a gulyás virtus.....
Igen a szlobizmus , , sajnos ez társadalmi jelensgég, mint ahogy a köéposztály fokozatos eltünését is nevezhetném annak.
Vannak az igénytelenek,meg vannak a túlságosan nagy igénnyel rendelkező emberek a gond csak ott van , hogy az utóbbinál sokan ezt nem tudják megfizetni, ezért vágnak fel színte mindenre....
HOgy milyenek is az emberek, hogy viselkednek a kiszállításos éttermekkel? három perccel később sikerül a letálallás,beletéve a hp4 es nokiás dobozba/Hagyó Miki óta ez már legendává vállt,azóta híhom így a hp4 est)))/ futár iszoklo csak érjek oda, , közben cseng a telefon vol van az étel amit megrendeltem, nyugalom útban van már a futár elindult vele,mellesleg megjegyzem, hogy a szállítási idő 50 percre van jegyezve .
Diszpécser szól a fútárnak , nagy öröm ez neki...figyelj itt vagyok a.... sarkánál ... hogy..ba.. a k... nyád,természetesen ez nem a diszpécsernek szóllt.
A kedves megrendelő 7 percel később megkapja az ennivalóját, első kérdése, hol voltak idáig? bocsánat dúgó volt a belvárosban , / futároknak nem adnék fegyverviselési engedélyt,az szentigaz.)) / késett Ilyen formán igényt tart arra is , hogy kárpotólják öt valacsintával vagy somlóíval.....
Ezek a kiszállítások buktatói, a gulyás virtus.....
Domenique
2011.04.01 20:04:19
@moonchild: Az volt a baj, hogy nem tesztelni menntem oda...
Tényleg kelett volna az állás, és tényleg "jól esett" hogy ilyen emberek itéletet mondtak felettem.
Mit gondolsz , miért hagytam abba 16 év útán,mert látom hogy honann jött és mívé lett.
Ez a dolog kölcs9nös, ha nincsen igény a jóra , akkor rendben, legyártjuk nektek szarból, zabáljátok meg stb...mi ennyíbúl ki tudjuk hozni , most komolyan mondom mit vár valaki ha meg vannak szorítva.
Szondy étkezde, egy retró étkezde a Szondi u.sarkán,talán az időssebbek még arra asszociálnának, hogy a régen volt népszerő Hallo Ételbár páros,esetleg a Velence Önkiszolgáló étteremhez valamelyest hasonlító kis őnkiszolgálóról van szó.
A látszat nagyon csalóka, igaz , hogy manapság a retó korszakot éljük ,ámde ne keverjük össze a vágyainkat a rídeg valósággal.
Mert mit is adnak itt...
Napi egy főzelék,azt inkább hagyjuk..
Három és négy dekára vágott húsok felöntőlében.két készétel.
Ez mind a húsok méretét kivéve megbocsájtható lenne , ámde , azt, hogy hogyan is készítik, miből,annak a homályos kődét ,csak az fedheti fel aki ott dolgozott.
Nevezetesen jómagam.
Fasírt minden nap,olyan is aki szereti a szújást, inkább azt egye , mert ebben csak glutén van nem protein, vagy teljesértékű növényi fehérje./90% kenyér/.
Ott kedves vendég megkaphatná amire vágyík,étlap szerint mindet, tápértékileg semmit..
Mindeki júllakhat , és meg ís fizetheti az árát.
Itt egy gond volt, ez a rész régen jól mennt a szondi , Rózsa sarka,azonban ezek az idők már emlúltak, már az sem segít , ha a Csarnok Ázsia üztében vásárolunk Nátruim glutamátot , és azt használjuk ízfokozó szerként,só helyett,talán hozzászoktatva az embereket,mindehez.
Nem tudodm más elköveti e ezt a gaztettnek nem minősülő,vendégcsalogató dolgot,de inenn már nem nagyon hiányízik nagyok sok, hogy a menűt a kedves BAZSU kft , kiegészítse ilyenekkel , mint anfetanol származékok a levesbe keverve,prozac/antidepresszáns/, és gyógyszertári szesz
a meggymártásba jutattva.
Ne is csodálkozzunk majd azon ha,hétvégénként nem lévén nyítva a menüre vgágyok, mint a Resident Evil zombijai készülnek megrohamozni a szondi étkezdét,az elvonási tünetektől megbolondulva átráják magukat még a rácson is hogy úgy jussanak hozzá.
Nem baj , a Tulajdonosok Bazsu,Barna et Zsuzsa ,/Haraszti Barna , Haraszti Zsuzsanna/ tudják a dolgukat,majd ök megmutatják a világnak...Drukkoljunk nekik...
Tényleg kelett volna az állás, és tényleg "jól esett" hogy ilyen emberek itéletet mondtak felettem.
Mit gondolsz , miért hagytam abba 16 év útán,mert látom hogy honann jött és mívé lett.
Ez a dolog kölcs9nös, ha nincsen igény a jóra , akkor rendben, legyártjuk nektek szarból, zabáljátok meg stb...mi ennyíbúl ki tudjuk hozni , most komolyan mondom mit vár valaki ha meg vannak szorítva.
Szondy étkezde, egy retró étkezde a Szondi u.sarkán,talán az időssebbek még arra asszociálnának, hogy a régen volt népszerő Hallo Ételbár páros,esetleg a Velence Önkiszolgáló étteremhez valamelyest hasonlító kis őnkiszolgálóról van szó.
A látszat nagyon csalóka, igaz , hogy manapság a retó korszakot éljük ,ámde ne keverjük össze a vágyainkat a rídeg valósággal.
Mert mit is adnak itt...
Napi egy főzelék,azt inkább hagyjuk..
Három és négy dekára vágott húsok felöntőlében.két készétel.
Ez mind a húsok méretét kivéve megbocsájtható lenne , ámde , azt, hogy hogyan is készítik, miből,annak a homályos kődét ,csak az fedheti fel aki ott dolgozott.
Nevezetesen jómagam.
Fasírt minden nap,olyan is aki szereti a szújást, inkább azt egye , mert ebben csak glutén van nem protein, vagy teljesértékű növényi fehérje./90% kenyér/.
Ott kedves vendég megkaphatná amire vágyík,étlap szerint mindet, tápértékileg semmit..
Mindeki júllakhat , és meg ís fizetheti az árát.
Itt egy gond volt, ez a rész régen jól mennt a szondi , Rózsa sarka,azonban ezek az idők már emlúltak, már az sem segít , ha a Csarnok Ázsia üztében vásárolunk Nátruim glutamátot , és azt használjuk ízfokozó szerként,só helyett,talán hozzászoktatva az embereket,mindehez.
Nem tudodm más elköveti e ezt a gaztettnek nem minősülő,vendégcsalogató dolgot,de inenn már nem nagyon hiányízik nagyok sok, hogy a menűt a kedves BAZSU kft , kiegészítse ilyenekkel , mint anfetanol származékok a levesbe keverve,prozac/antidepresszáns/, és gyógyszertári szesz
a meggymártásba jutattva.
Ne is csodálkozzunk majd azon ha,hétvégénként nem lévén nyítva a menüre vgágyok, mint a Resident Evil zombijai készülnek megrohamozni a szondi étkezdét,az elvonási tünetektől megbolondulva átráják magukat még a rácson is hogy úgy jussanak hozzá.
Nem baj , a Tulajdonosok Bazsu,Barna et Zsuzsa ,/Haraszti Barna , Haraszti Zsuzsanna/ tudják a dolgukat,majd ök megmutatják a világnak...Drukkoljunk nekik...
Domenique
2011.04.01 20:06:22
@alexchef: Hát alex talán túl normális volt, nem szídott sennkit, ami tényleg rossz volt azt szóvátette.
Kedveltem nagyon,vártam volna vissza.Azonban nem kérdeztem tőle, hogy ez miért nem lehetséges.
Kedveltem nagyon,vártam volna vissza.Azonban nem kérdeztem tőle, hogy ez miért nem lehetséges.
"Vissza" a vendéglátáshoz, Szakácsoknak!
Szerintem "akasztani" kéne a lehúzókat!!!!
2011.03.03 14:40:00
Az alábbi e-mail kering az éterben! Kérek mindenkit, hogy senki ne dőljön be nekik. Az aki pénzt kér előre azok a Te lehúzásodra szakosodtak!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DŐLJ BE NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..
Domenique
2011.03.27 15:22:25
@alexchef: Várj Alex ezzel , mert ha esetleg nem lenne igaz, akkor Giannit is itt viszntláthatjuk,és ö lesz nyerő pozicióban .
Domenique
2011.03.30 13:24:18
@moonchild: Emlékszem az V ker. Kecskeméti utcára magyar étterem.
Ha már magyarkodnak akkor legyenek kemények nem igaz?
1000 ft minusz ha az ételre nem tettél rá kis Magyar zászlót,és ezt észreveszik.
Ilyen magyaros ételekre gondoltam , mint pld cézár saláta és társai,azért meglocsolhatnák egy kis pörköltszafttal úgy az igazi, nem ?
Ha már magyarkodnak akkor legyenek kemények nem igaz?
1000 ft minusz ha az ételre nem tettél rá kis Magyar zászlót,és ezt észreveszik.
Ilyen magyaros ételekre gondoltam , mint pld cézár saláta és társai,azért meglocsolhatnák egy kis pörköltszafttal úgy az igazi, nem ?
"Vissza" a vendéglátáshoz, Szakácsoknak!
Oktatni kéne az önéletrajzok olvasóit?!
2011.01.16 15:32:00
Pénteken (2011-01-14.) hallgattam a Klub rádiót, arról ment félórán át az ingyen reklám valamilyen informatikai kft.-nek, hogy munkanélkülieket képeznek ki a szövegszerkesztő(k) és az Internet használatára. Így megtanulnak önéletrajzot írni, valamint a net használatával el…..
Domenique
2011.03.15 11:22:03
@Koch: Viki ilyenor egy válaszlépés van , megkéred,hogy adja veissza az általad kitöltött teszt másolatát.
"Vissza" a vendéglátáshoz, Szakácsoknak!
Egy fiatal a "fiatal, de nagy gyakorlattal" hirdetőkről
2011.02.27 10:59:00
Fiatal kollégánk véleménye a "fiatal, de nagy tapasztalattal" rendelkező hirdetés feladóiról.Jó hallani az érintett véleményét is, de rossz tengődni látni egy fejlődni akaró ifjú Szakács termelői konyhás nyomorúságát!!!Használható és valóban…..
Domenique
2011.03.01 21:33:18
@amuci: Hát nem az ujjambúl szoptam, az Szentigaz.
Mellesleg az oldal belinkelt.
www.etrendegyesulet.hu/
a főoldalon van ....
Mellesleg az oldal belinkelt.
www.etrendegyesulet.hu/
a főoldalon van ....
Domenique
2011.03.01 21:34:13
Önjelölt séfeknek nevezzük az egy személyes konyhák szakácsait, kik ezen felbuzdulva séfként hirdetik magukat. Séfállást keresnek tapasztalat és gyakorlat hiánya mellett. -De akkor KIK EZEK?! Pár hónappal ezelőtt szakács állást keres hirdetésemre kaptam egy…..
Domenique
2011.02.26 18:30:45
@Koch:
Nézzük sorban .
Amire, felnéznek.legalábbis szerintük...
Oktatás
Szakképzés, továbbképzés
Verseny szervezés
Rendezvények szervezése
Ételek, élelmiszerek tesztelése
Új ételek alkotása
- Oktatás, furcsa , ugyais egy darab szakintézmányt nem tudnak megnevezni ahol ez a társulat résztvenne, igaz vannak közöttük okatatók,azonban nem kellene egy két ember "érdemeit kisajátítani a saját céljaikra"
Szakkézés továbbképzés.
KOmolyan mondom tényleg kellene ezeknek egy jó PR Manager , azt elérhetné , hogy legalább a debil hülye agyukkal, két sorba ne ismételjék a fenntebb írottakat.
Továbbképzés,bocsánat,ki is akar fellépni az OKJ ellen , vagy egyéltalán milyen továbbképzést céloztak meg..
Verseny,rendezvény szervezés..
Furcsa , mert eddig a saját maguk sztárolására fordiított rendezvényeket is mások szervezték meg.
Nem baj értenek hozzá,legalábbis azt hiszik.
Ételek élelmiszereke tesztelés. na ez a kedvencem..
Mivel,külkereskedelemben dolgoztam,kérem legyenek szívesek megmondani , azt hogy mi mit is jelent.
GOST,MERTCONTROL, stb , jaaaahhhh csak úgy izlés alapján , mert Bíró Gyula a Firkász levitézlett séfutánzatajónak itéli a terméket akkor már jó is , hát szerencse hogy nem nagyon ismeri a nátrium gulinát nevü ízfokozót,mert ahhoz is hülye szegényke.
El kell törölni az OBI.t , a Mertcontrollt , ezután csakis kizárólag az "ÉTTREND" szövetség szabhatja meg hogy mi kerülhet forgalomba,akkor majd minden jó lesz meglátjátok.
Nézzük sorban .
Amire, felnéznek.legalábbis szerintük...
Oktatás
Szakképzés, továbbképzés
Verseny szervezés
Rendezvények szervezése
Ételek, élelmiszerek tesztelése
Új ételek alkotása
- Oktatás, furcsa , ugyais egy darab szakintézmányt nem tudnak megnevezni ahol ez a társulat résztvenne, igaz vannak közöttük okatatók,azonban nem kellene egy két ember "érdemeit kisajátítani a saját céljaikra"
Szakkézés továbbképzés.
KOmolyan mondom tényleg kellene ezeknek egy jó PR Manager , azt elérhetné , hogy legalább a debil hülye agyukkal, két sorba ne ismételjék a fenntebb írottakat.
Továbbképzés,bocsánat,ki is akar fellépni az OKJ ellen , vagy egyéltalán milyen továbbképzést céloztak meg..
Verseny,rendezvény szervezés..
Furcsa , mert eddig a saját maguk sztárolására fordiított rendezvényeket is mások szervezték meg.
Nem baj értenek hozzá,legalábbis azt hiszik.
Ételek élelmiszereke tesztelés. na ez a kedvencem..
Mivel,külkereskedelemben dolgoztam,kérem legyenek szívesek megmondani , azt hogy mi mit is jelent.
GOST,MERTCONTROL, stb , jaaaahhhh csak úgy izlés alapján , mert Bíró Gyula a Firkász levitézlett séfutánzatajónak itéli a terméket akkor már jó is , hát szerencse hogy nem nagyon ismeri a nátrium gulinát nevü ízfokozót,mert ahhoz is hülye szegényke.
El kell törölni az OBI.t , a Mertcontrollt , ezután csakis kizárólag az "ÉTTREND" szövetség szabhatja meg hogy mi kerülhet forgalomba,akkor majd minden jó lesz meglátjátok.
Ezt a pár sort még pár éve írtam, de aktualitásából a mai napig sem vesztett.Sajnos!!Az emberek mindig enni fognak! Tehát munka, munkahely lesz mindig. De milyen? Ez a kérdés. Ha a jobbik fajtából való, az emberséges, vendég orientált és nem utolsó sorban szakértelmen…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Megesik, ha embert egész nap nem hagyják egy falatot sem enni...