Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legvarykyra

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy izgalommal vártuk, hogy végre meglássuk Bostont. Egy külvárosi vasúttal mentünk, hogy ne kelljen a parkolással bajlódni. A vonat érdekessége, hogy néhány kocsi kétszintes, mint Angliában az emeletes buszok, csak itt nem nyitott a teteje. Az állomásig kevesebb mint 20 perc alatt…..
legvarykyra 2013.09.06 19:29:17
@Leo, a profi: Upsz :)
Norwood egy barátságos utcácskájában lakunk, egy tipikus amerikai faházban. Igazándiból nem tudom, hogy tényleg fa, vagy csak a borítása az, mindenesetre a mennyezet biztosan, mert az összes lépés jól hallatszik. Itt minden ház hasonló, kerítés többnyire nincs, egy kis előtető,…..
Hát fantasztikus kalandozásunk elkezdődött, első igazán klassz kalandunk a Charles River folyón egy túlélő túrán vettünk részt. Leó súlyos karfájdalmakról panaszkodott (a csuklóm durrant be a  költözködéses pakolástól. Leó), s ezért megbeszéltük, hogy ő lesz a…..
legvarykyra 2013.09.06 04:08:52
@Nash vs. Keynes: Igen, nagyon szép :)
Ma megint kirúgtak két embert, egyik közvetlen kollégám. A főnököm diszkréten megkért, hogy ugyan, menjek ki az kalitkánkból kávézni, úgy 20 percre. Nem értettem, de mentem. Kifelé menet összefutottam a HR igazgatóval, aki nagy vidáman integetett.Nem tudtam, miért jön…..
legvarykyra 2012.04.30 01:30:16
@Boston2: A szerződésed szerint bármikor felmondhatsz, és bármikor felmondhatnak neked, mindenféle cécó nélkül, ha jól emlékszem 2 hónapos felmondási idővel. Mielőtt kimentél, erre odafigyeltem...ez az egyik sarkalatos pont.

De ne izgulj, ha te nem mondasz fel, ottmaradsz, mert speciális eset vagy, kellesz nekik! (is;))
Hölgyeim és Uraim! Bemutatom a világ legrondább húsvéti tojásait! Ha Önök azt gondolják, hogy ez a véletlen műve, akkor nagyon tévednek. Felelősségem teljes súlyával ki kell jelentenem, hogy hosszadalmas kutatás, gondos előkészítés és sok-sok órányi fáradtságos munka…..
Nemrég, mikor visszatértem a kis házikóba (ugyanis a nagy 5 méter magas hodályban, ahol dolgozunk, van egy kis házikó, egy kétszemélyes iroda lekerítve, álfalakkal, álmennyezettel), láttam, hogy Jeff és egy joviális, szemüveges fickó nagyon fontoskodva sustorognak és mindenféle…..
A UPS kálvária után már éreztem, hogy az Apple monitorommal is történni fog valami, amit szerdán vettem. Kifizettem az extra szállítási költséget a 2-naposra. Az én értelmezésemben szerda + 2 nap az péntek. A feladó és/vagy a USPS szerint szombat. Én meg ugye a céghez kértem...…..
Nevem SenkiKezdenek visszatérni a gyerekkori emlékek és készségek. A céghez menet az utolsó néhány száz méterre már eléggé kimelegszem, olyankor kigombolkozom, néha le is vetem a felsőt, ehhez persze elengedett kézzel kell hajtanom. Ez már rutinszerűen megy, de most már…..
Ülök a Starbucksban. Lassan kevergetem, kortyolgatom a Cinnamon Dolce Latte-t, a háttérben kellemes gitárzene, épp csak hallani, hogy szól.Egy órára jár, a kávézó nincs tele, de van rendes forgalom. Jönnek-mennek az emberek, mások meg a hozzám hasonlóan a kényelmesen üldögélve…..
Reggel kiderült, hogy egy alapvető félreértés miatt a projekt, amin 2 hete dolgoztam és azt hittem, tegnap sikerült befejeznem, sajnos rosszul alakult és újra kell generálni a kimeneti fájlokat, mind a 35-öt.Igaz, a helytelen méretezést én követtem el, de azért, mert nem volt…..
Ribizlifőzelék blogján mindig olyan jó kis ínycsiklandó receptek vannak, gondoltam én is közreadok egyet: A kép ugyan nem ma készült, de a mai vacsora is ez volt. Sültkrumpli: - 2 szem nagy krumpli- vaj 1. A krumpli héját leszedjük (én levakargattam késsel)2. Eőmelegített…..
Volt egy szép hétvége, teljesen nyárias, 28 fokos idővel, verőfényes napsütéssel. Talán az utolsó ebben az évben.Hét közben már néha 5 fok alá esett az éjszakai hőmérséklet, reggel induláskor nem volt ritka a 10 fok alatti sem, előkerült a sapka, a kesztyű és a szélhatlan,…..
Nemrég Jen, az egy emelettel feljebb lakó ingatlanos, aki tartotta a kapcsolatot a lakástulajdonossal a következő levelet küldte:„A tulajdonos úgy döntött, hogy meghirdeti a lakást eladásra és ingatlanügynökének a vőlegényemet bízta meg (a srác szintén ingatlanos). Ő fogja…..
 Ahogy az otthoni kérésre megígértem, kicsit erődítettem a hálószobát.Ez az a szoba, amelyik a legvédettebb amúgy is, mivel az L alakú épület belső sarkában van, azaz csak északkeletről kaphat támadást.A ház előtt nincsenek fák, a villanypózna meg nem olyan magas, hogy…..
A képen látható, hogy a mai előrejelzés szerint a hurrikán szeme elég közel halad el hozzánk, és mivel én Bostontól nyugatra lakom, éppen többet is kapok belőle, mint a nagyváros.Hát, nagyon úgy néz ki, hogy nem ússzuk meg és eléggé elkap minket a hurrikán.Az a baj, hogy…..
legvarykyra 2011.08.27 09:59:59
@ribizlifozelek: Nem tűnik médiacirkusznak, amennyiben Glóriát nem nevezed semmitmondó szelecskének.
en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Gloria
Csak címszavakban egyelőre:Isteni jó volt 2 hétig internet és számítógép nélkül itthon lenni a családdal. Megnyugtató, hogy semmiféle elvonási tünetem nem volt. :)Vettem végre Dombóváron egy szatyor normális zoknit, magyart, párját 300 Ft-ért. Ugyanis mifelénk tudják, hogy a…..
legvarykyra 2011.08.23 13:46:19
New York, JFK.Bostonból ezen keresztül vezet az utam. Ha kicsit okosabban szervezem, eljöhettem volna ide előbb és még lett volna időm megnézi Rudy Pensa hangszerboltját, ahol a legendás Mark Knopfler -féle Pensa-Suhr gitárok először napvilágot láttak.Majd legközelebb.Kis géppel…..
Tegnap megérkeztek a gitárjavítós szerszámok, amit a StewMac-től rendeltem. Hű, nagyon profik!Ma beszereztem még a Home Depotból pár dolgot, kell majd egy forrasztópáka is, de ott kicsi a választék, ebből is valami normális, szabályozható kéne.A fene azt a maximalista fajtámat...…..
Ahogy ígértem, írok az új gitárról.Egy hete vettem eBayen. Az eBayes vásárlási taktikám esetleg majd megér egy külön posztot, csak úgy érdekességképpen, mert még magamnak is érdekes belegondolni, hogy vajon miért így történik.Ezúttal nem terveztem határozottan vásárlást,…..
legvarykyra 2011.07.14 12:43:56
@Nash vs. Keynes: Ezekszerint nem igaz a dal: 'minden férfi asszony nélkül félember csupán..." ?
legvarykyra 2011.07.15 08:19:16
@Boston2: De!!!! A "jól döntöttél" történetben, mindkettő szerepel :)
Ha erre gondoltál...
Múlt héten végre megjött a Verizontól a pénz, 813 dollár. Kamatot is kaptam, az a 13 dollár. Nagy biznisz volt, mint a viccben („nu, a forgalom nem nagy, de a haszon!”).Csak egyszer magyarázza meg nekem valaki, miért jó ez a csekkes dolog, tudom, már gumicsont, de képtelen…..
Az első siker után számítani kellett újabb egér feltűnésére, így ismét élesítettem a csapdámat. Az éjszaka ott is járt, egyértelmű, egyrészt a potyadéka ismét a konyhapult fal felőli oldalán volt látható, másrészt a cserép is a földön. Óvatosan alánéztem - semmi.…..
Este negyed 11 körül, mikor épp az előző egeres bejegyzésemet tettem fel a Facebookra, egy csattanást hallottam a konyhából. „Hoppá, ez Jerry lesz!” gondoltam. Izgatottan lopakodtam ki. És tényleg... a cserép padlón, feltámasztás nélkül és az egyik oldalán egy kis…..
legvarykyra 2011.07.02 22:04:49
Szombat éjjel, 11 körül, a helyszín New York, valahol a 7th Avenu és a 42 Street sarka.Éppen visszaértünk az emeletes buszos Night Tour-ról.Én szomjas vagyok, kedvesemnek vécé kéne, bekapcsolom a Google maps-et és rákeresek az éttermekre a közelben. Hopp, egy McDonalds, nem is…..
2011 június 6.Délelőtt 11:15.Csöngetnek. Egy kopaszodó, köpcös, szemüveges alak vár az ajtóban, köszönés után már jön is, be mintha pontosan tudná, ki vagyok és miért várok otthon. És tényleg.Nagyjából fél óra alatt beköti amit be kell, meghosszabbítja a kábelt,…..