Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekuperátor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Félistenek napja 2007.12.06 16:30:00
December 6-a van, de a tévék dícséretes önfegyelemmel csak a délelőttöt tömték tele idétlen Mikulásos filmekkel, estére hagytak inkább jó pár húzós mozit. Sorozatügyben azért van egy ajánlatom: a tegnap emlegetett angol minisorozat 2. része (Titokzatos idegenek, Duna, 20:35)…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
Nem szép dolog más betegségén röhögni, de hát Verebes Istvánnak sikerült elérnie, hogy a néző a padlón fetrengve röhög azon, hogy Albert Györgyi talán öngyilkos lesz. Amikor Verebes hosszú hatásszünet után kimondja: "Félő, hogy maga öngyilkos lesz", na,…..
A nyár utolsó napja, legalábbis Pártai Lucia szerint, holnaptól tíz fok, meg szürke nyálban úszó pesti bérházak. Éppen ezért borongjunk egy kicsit ma este, már jó előre, a meglepetések elkerülése végett. 20:50-től a Mester és Margarita tévéfilmsorozatát adja a Duna…..