Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevinkain

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a blogom. Terveim szerint cikkeket írok, amiket megjelentetek az oldalon. Elsősorban a pszichológia, filozófia, társadalomkritika, politika, vallás és egyéb témákban készülnek a cikkek. Persze még ki tudja mit hoz a jövő és mik fognak felkerülni. Közben, akit érdekel nézze meg a…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
kevinkain 2011.02.25 16:29:59
@Andersen007: kicsit azért túlzásnak tartom amit írsz, de van benne némi igazság :)

Viszont arra gondoltam, hogy gyakorlatilag szinte minimális erőbefektetéssel is lehetne ezt a dolgot folytatni, ha mondjuk bevenne maga mellé valakit (vagy akár több embert is), egy jó havert, egy lelkes rajongót, vagy valakit az RPCJ Juniorokból, aki az unalmas melókat elvégezné helyette, mint pl a levelek olvasása, és Freddy-hez már csak az jutna el, ami tényleg hasznos, mondjuk játékajánlások, és a nyereményjátékokat is el lehetne hagyni, mint ahogy mondtam egy korábbi kommentemben, vagy a társak csinálnák azokat is, és akkor Freddy-nek csak videókkal kéne foglalkoznia, és így mondjuk 1-2 havonta összedobni egy videót nem lenne nagy meló, mert szerintem még a legösszetettebb videóját is a játék végigjátszásával együtt se volt szerintem max 5-10 óránál több idő összedobni, ami nem sok idő 1-2 havonta, és ezért mondtam, hogy @Andersen007-nek bizonyos szempontokból igaza van, mert a siker és az ismertség felelősséggel is jár, és mint korábban is mondtam és ebből a blogból még bármi lehet, sőt már most is az ország egyik legismertebb játékkritikusa vagy és idővel simán kapnál valami jól fizető hivatalos állást is valamelyik országos informatikai folyóiratnál vagy akárhol... ezt ne úgy fogd fel, hogy mekkora munka és felelősség, hanem hogy milyen lehetőségek rejlenek benne, és hogy mennyire szeretted csinálni, én csak attól félek, hogy túl gyorsan jött a siker és ezért dobod el ilyen könnyedén magadtól és szerintem utólag néhány hónap vagy év múlva meg fogod bánni csak akkor már sajnos késő lesz. Valaki kiemelkedik a most még ismeretlenség homályából és ő lesz az akit mindenki néz és már nem tudsz visszatérni. Vegyél példát a NERD-ről. Mennyi ideje csinálja már és már DVD-ket ad ki, meg ilyenek. Nálad is már fogytak elég jól a polók meg hasonlók. Ilyen ismertséggel simán kereshetnél pénzt is a hírneveddel. Persze tudom, akkor jönnének az álszentek, hogy eladtad magad meg ilyenek (mint anno a PC Gurus epizódnál), de inkább, minthogy abbahagyd, szerintem :).
No de nem akarok semmit erőltetni, csak gondold meg. Persze ha nagyon eltökélt vagy és mindenképp abbahagyod akkor nincs mit tenni, minthogy megköszönjük az elmúlt éveket, mert nagyon jól szórakoztunk a videóidon :).