Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babinyo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Zugügyvéd újabb gázos témával lett gazdagabb. Lehet, hogy az egyik korábbi munkahelye, a Gázművek jogi osztálya kísérti. Sok érdekes gázos esettel találkozott akkor, de kerítésen bemászó gázóraszerelővel nem. A kutyáktól ennél jobban féltek.  Tisztelt…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
Most vagyunk a karácsonyi idegbaj hajrájában, rájöttek az emberek, hogy holnapután itt a csomagbontós este, nem árt beszerezni valamit, amit a fa alá tehetünk. És ugye miért ne most, innen szép nyerni. Van persze olyan ember, aki nem idegesíti fel magát azon, hogy nincs parkolóhely,…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
autózz! Hullapelyhes... 2007.12.18 18:12:00
Három és fél napig nincs poszt, a függők meg már kétségbe is vannak esve (fene gondolta volna, hogy vannak ilyen fanatikus autózz!blog függők is). Több email is beesett ma hozzánk, hogy miért nem írunk semmit. Hétvégén azért nem írtunk, mert máskor sem szoktunk, van élet a…..
autózz! Már a pontokat is lopják 2007.11.13 10:01:00
Meglehetősen sokaknak volt már jó kis benzinkutas lehúzós élménye az előző post kommentjeit olvasva, Lizard egy újabb konkrét benzinkútról írt nekünk, ahol nem pénzt, hanem hűségpontokat lopnak, nehogymár túl hűségesek legyünk. Csak hogy ne csak az Agip legyen bántva,…..
A következő levelet azért teszi közzé a Zugügyvéd, mert az már kiderült hogyan nem szabad tűzifát vásárolni, de arra nem talált még választ, hogy milyen módszerrel lehet az ilyen csalókat ellenőrizni az áru átvételénél?    Tisztelt Zugügyvéd! 1995…..