Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyükeri Mercédesz

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző a újságíró, a Világgazdaság munkatársa.) Mintha az intenzíven ápolt édes fia vastüdejébe rúgott volna egyet apja, amikor Jacques Delors a Telegraph egyik decemberi számának azt nyilatkozta: az euró a kezdetektől elhibázott volt. Kérdés, bölcs dolog-e a monetáris…..
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa.)Igazán senki nem vádolhatja meg az Európai Uniót azzal, hogy az unalmasabbik arcát mutatná a világ felé: a görög válság elmélyülésével együtt lassan minden diplomatikus mázat levetkőzve anyáznak a közösség vezető…..
 (A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa)„Európa békéje is veszélybe kerülhet, ha az adósságválság következményeként felbomlik az eurózóna.” A háborús idézet kivételesen nem a magyar kormány valamelyik prominensének szájából hangzott el, és…..
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa)Csúnya pofont kapott az EU a görögöktől, és nincs garancia arra, az eddig alkalmazott módszerek megoldást jelenthetnek-e a déli ország adósságválságára, vagy akár a valutaunió megmentésére.   „Egy európai közös…..
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa) Energiabiztonságról rendeztek uniós csúcsot Brüsszelben február elején. Szép dolog is ez, a találkozó előtt hallottunk a kérdés kivételes fontosságáról éppen eleget. Kár, hogy magyar újságolvasóként nagyjából…..