Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bátor Ulán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Bátor Ulán 2015.02.24 09:24:48
@ByeKitty: A viselkedése miatt (is) gondoltam.

giphy.com/gifs/zoolander-derek-C7olQswvzSwAE

De a te találatod se rossz! ;)
Kik alkotják az Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfiválogatott keretét? Tényleg sokan lemondták a részvételt? Kik lettek egyáltalán meghívva? Tényleg nincs orvos és gyúró a csapat mellett? Összejön egyáltalán a 12 fős keret? Egyáltalán, miért vállalta a hálátlan…..
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
A férfi NB I kilencedik helyén végzett HPQ-Szeged a hónap végéig marad edzésben. A foglalkozásokat továbbra is Mészáros Péter vezetőedző irányítja, de júliustól bizonytalan a folytatás.Nem úgy sikerült a HPQ-Szeged idénye, ahogy egy évvel korábban eltervezték a vezetők, az…..
Bátor Ulán 2011.06.18 00:41:36
Tisztelt hozzászólók!

Azért a tisztánlátás kedvéért szeretnék leírni egy- két számot egy vidéki, Extraligás csapat idei költségvetéséből.

Nevezés, versenyengedély: 600e Ft
20 db (kötelező)Molten labda: 300e Ft
Hazai meccs (junior mérkőzéssel, esetlegesen nyíregyházi bírópárossal, pályadíjjal) 60-100e Ft/meccs 12-15 meccsnél ez 720e-1,5m Ft
Utazás (Felnőtt és junior csapat egy busszal) nagyon barátilag is 100 Ft/km, ez a Szegednél kb. átlag 300 km-rel (szerintem jócskán alul-) számolva min. 400e-800e Ft
Terembérlés (mini, gyerek, serdülő, junior csapat (heti kb. 5 óra edzéssel és mondjuk 2000 Ft/órával számolva is 4x5x2000x40(hét) 1,6m Ft
Utánpótlás versenyeztetés kb. 5-600e Ft (Ha bejutnak országos döntőbe, akkor még 150-200e/csapat)

És tudomásom szerint a Szeged női utánpótlás vonalon is szerepel több korosztályban.... (Ez újabb 2m Ft)

Ha összeadjuk a számokat, akkor nagyon kevés az 5 millió. Főleg, ha eredményt akarnak. Ahhoz kellene egy-két nem helyi kötődésű játékos (akik csak pénzért jönnek).

Egy korábbi cikknél miért nem firtatta senki, hogy Kaposváron hogyan sikerült a 28m-s támogatás mellett 20m-s hiányt csinálni?

Összegezve, (nem akarván megbántani senkit) egy budapesti (vagy Budapest közeli) NB I-es hobbycsapatnak, 1 db juniorcsapattal soknak tűnhet ez a pénz, de Extraligában (érdemi utánpótlásbázissal) kevés.

Aki azt hiszi, hogy ezeknél a csapatoknál (mert van még néhány) az a legnagyobb gond, hogy hogyan osszanak szét a szakvezetésben 2,5m Ft-ot, vagy hogy "a fele pénz" elég lenne, az nagyon nagyot téved.
Több mint húszmillió forint adósság terhével kezdi meg a munkát a Fino-Kaposvár új vezetése. A klub elöljárói egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a súlyos anyagi problémák miatt a csapat az új szezonban egyetlen nemzetközi sorozatban sem áll rajthoz!A klubvezetés az alábbi…..
Az MRSZ kiküldte a 2011–2012-es bajnoki szezon versenykiírását. Ide kattintva megtekinthető! Érdekesség, hogy az élvonalbeli csapatok számára a nevezési díj 2008 óta 290.000 ezer forinttal növekedett, csak tavalyhoz viszonyítva 180.000 forinttal! A játékvezetői…..
Kellemetlen ügy miatt kell aggódnia a Veszprémi RC férficsapatának, miután serdülőcsapata nem tud részt venni a kaposvári országos döntőn. A versenykiírás vonatkozó szabályozásának értelmében ez a felnőttek szereplésére is hatással lehet!Az Országos Serdülő Bajnokság…..
A Company Nyelviskola-Veszprémi RC hazai pályán 3:0-ra nyert a HPQ-Szegedi RSE ellen a férfi Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszának nyolcadik fordulójában. A bakonyiak ezzel visszavágtak ellenfelüknek a néhány héttel ezelőtti, idegenbeli vereségért.A center, Horváth…..
Bátor Ulán 2011.02.15 14:01:03
@szudac: Most már nincs... :)
Eredetileg így volt: "Mivel a Dág 3:1-re nyert a MAFC otthonában, biztossá vált, hogy a kistelepülés csapata végez az ötödik helyen a középszakaszban, a Veszprém meg a hatodikon." Úgy látszik Dani is utánaszámolt és kitörölte ezt a mondatrészt. :)