Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piknikpark-linkinparktribute

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igor aki Zoli és Csilla barátja, jó 20 éve ( V.V.V. c. Black-Out lemez elején hallható, mint percussion) Egyéb munkásságai : http://www.myspace.com/funkeinsteinz Elhagyja az országot, így sajnos a zenekart is. Nagyon köszönjük Neki a munkáját és profizmusát, amit bele tette az…..
Az első koncert - Szeged Fészek Az izgatott jó kedvű 16 órás indulást a próbateremből megelőzte,az az izgalom,hogy a gitárosunkat Gábort a főnöke csak 17 órakkor engedte el a munkahelyéről ami nem lenne gond ha nem Mezőkövesden lakna. Hála a Budapestről…..
  Lehetne olyanokat mesélni,hogy csuhaj de minek, meg népnevelési célzattal nem beszélünk buta dolgokról, arra ott van a bulvár média, ez itt meg zene, zene , zene J Az elválásról csak annyit,hogy így kellett lennie. És aminek úgy kell lennie az úgy jó ahogy van. Nem is…..
Ezerrel próbálunk. Jó   Gábor a gitáros   és Igor a basszusgitáros  poszton a két raszta :) elvannak. egymást nyomják. Néha szólni kell nekik,hogy ne egymást bámulják  Zolika a dobos, Zoli tanítványa is volt  ……( aki nem tudja :…..
A zenekar nagyon ütős. Egyelőre próbálunk ezerrel. Már van 5 koncert és további 5 van kilátásban. Szeretnénk szelni szerte Európát J erre igen jók az esélyek. A csapat mindenképpen jó : majdnem minden vallás képviselteti magát. Külön bemutatkozás mindenkiről, fotók és…..