Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrClint

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom, hogy hülyén hangzik, de a Laughing Octopus tényleg ezt jelenti. Aki játszott a Metal Gear sorozattal, az egyébként sem akad fenn a "jelző+állat" képlettel elnevezett karaktereken, a főhős is Solid Snake, ugye. A Nevető Polip Snake egyik ellenfele a Metal Gear Solid…..
mrClint 2011.03.20 20:40:16
@bullseye: Igazából nem kell kivégezni őket, mert ugye az MGS játékok nagy trükkje, hogy egyetlen kill nélkül is végigjátszhatók, ha az ember ügyesen használja az altató pisztolyt.

Egyébként tényleg nagyon jó, hogy összeköti a játékok átfogó sztoriját, mondjuk néhol érződött rajta, hogy Kojima nem akarta már annyira ezt a részt, néhol nagyon sietősen ellvarja egy hosszú monológgal a szálakat, vagy belemagyaráz, de azért még így is nagyon jó, és örök kedvenc az egész MGS.
mrClint 2011.03.21 08:34:24
@bullseye: Egyébként jogos, abban a tekintetben, hogy még ha altatót is használsz, ugyanazt a halál animációt fogja lejátszani az utána következő átvezetőben, legfeljebb a játék összesítéskor nem számolja kill-nek.

Ha nem lövöd le őket, többféle dolog történhet. Alapvetően csak sétálnak, aztán esetleg ha sokáig hagyod elkezdenek kocogni azt hiszem.

Ha előkapod a fényképezőt és rájuk tartod, akkor pózolni kezdenek, ha hagyod hogy odaérjenek, akkor rámásznak a Snake-re, és ölelgetik, amitől csökken az életereje.
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..