Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az igazi Török Szultán

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Az igazi Török Szultán 2019.01.08 12:23:32
@ZX: Nyilván nem. Körülbelül öt órán keresztül rohamozta az ajtókat, lökdöste az őröket. Senki nem nyúlt hozzá, senki nem ült rá. Órákon keresztül. Amiről te beszélsz az már ennek a következménye, időrendben pedig a folytatása.
Komfortzóna a nullán, fogmosásra tengervíz, a kaja van, de szinte minek – körülbelül ezekre számíthat az, aki elolvassa Gábor balti-tengeri kalandjainak következő részét. Mert az első, leginkább az előkészületekkel foglalkozó rész (amit itt olvashatsz el, ha kihagytad volna)…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Az interwebz tele van a legrosszabb autók valahanyas listáival. Akár "A 10 legrosszabb lista a legrosszabb autókról" címmel is lehetne listát írni, és akkor kevés munkával lefedtem a teljes szaksajtó véleményét a témában. Talán nem meglepő, de én is akartam egy ilyen listát írni, mert nem voltam…..
Reckl Amál blogja Szotyializmus 2017.06.10 19:56:27
Helyre lettünk rakva, Hölgyek, Urak. A tegnapi 1:0-ás eredményű vb-selejtező után országos a fölháborodás és a csalódottság. Andorra volt ugyanis az az ellenfél, akit könnyedén meg kellett volna verni a csoportunkból. Az ország a tegnapi találkozó előtt egyetlen egyszer győzött, a játékosok…..
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
A sok hajós meg vasutas bejegyzés után jöjjön valami más - na persze nem túlságosan más! Sőt, igazság szerint ezek a képek is vasutas vonatkozásúak, hiszen a kassai fűtőháznál készültek - viszont gumikerekű járműveket ábrázolnak: Annak idején a suliban megoszlottak a vélemények arról, hogy ez a…..
Levest bármikor képes vagyok enni, hiába próbáltak a menzai karalábé- és tojáslevesek az ellenkezőjére kondicionálni. Egy lakatlan szigeten a rántott leves és pirított zsemlekocka kombó helyett szerintem még a hajótörött Bear Gryllst is inkább az urofágiát választaná. Főleg ha annyi köménymaggal…..
Az igazi Török Szultán 2017.04.25 10:30:37
1939 őszén a photoshop még nem volt népi sport. Szeptember 20-án Manhattan közepén 11 ember  valóban felmászott  260 méteres magasságba, a befejezéséhez közeledő Rockefeller Plaza 69. emeletén levő gerendára, hogy ott fotózkodjon. ..
Az igazi Török Szultán 2017.01.23 20:07:18
@cardiobascuralis: Hogy jön ide a fizika? Mesélj!
Az igazi Török Szultán 2017.01.23 20:20:13
@cardiobascuralis: ... szerinted amit én írok a ökörség. Oké, de hol vannak az érveid? Én leírtam az én érveimet. Lássuk a tieidet...!
Az igazi Török Szultán 2017.01.25 19:56:50
@a nemzet fogatlan provokátora: Így már tudom. Láttam, de igazából nem tudom. Én embernek látom, aki igyekszik úgy mozogni, mintha nem ember lenne, de ez csak a véleményem. Nem tudom.
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
Hawaiiról mindenkinek a homokos óceánpart, a napsütés, a nyugodt, boldog élet jut az eszébe, amit esetleg néha megzavar egy-egy vihar, de alapvetően mi baja lehet annak, aki ezen a mesés szigeten él, nem igaz? Hát nem teljesen. Legalábbis Phil Jung fotói más képet festenek...
A szülőnek mindig hangos és hallgathatatlan az a muzsika, amit a gyermeke szeret és hallgat éjt nappallá téve. Nincs is ezzel semmi gond, zenei stílusok, zenekarok mennek, majd újak jönnek a helyükre, és ez évről évre, generációról generációra így megy. Valamilyen hiba mégis csúszott a gépezetbe az…..
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
Az igazi Török Szultán 2016.07.07 14:51:02
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
Az igazi Török Szultán 2016.06.13 00:41:23
@Androsz: Ez egy tisztességes hozzászólás volt, köszönet érte. Van még néhány hasonlóan normális. Nekik is köszönet.
A rögtönzésről csak annyit, hogy nem múlik el nap, hogy ne rögtönöznék. A dolognak pont az a lényege, hogy ha az ember jól rögtönöz, akkor fel sem tűnik a nézőnek. Természetesen tudtam, hogy ez sületlenség, de itt most nehéz lett volna rögtönözni; pontos adatot nem tudtam fejből, tréfa jól lett volna, de semmi nem jutott az eszembe. Majd legközelebb.
Subba Vasárnapina: Célratörő 2016.05.29 18:29:19
Az igazi Török Szultán 2016.05.29 18:32:04
Fura, de az itthon Totál szívás címmel vetített Breaking Badből az ötödik évadot nem vetítette le az RTL, így azt szinkronnak eddig nem lehetett elérni. Tegnap óta megváltozott a helyzet, az AMC elkezdte szinkronnal is adni minden idők egyik legjobb sorozatát, amiről ezt írták a…..
Subba Péntek! 2016.02.26 07:32:00
Aww már jójóóó, ahogyan a véget nem érő ekifless száll atyáról leányra B) Drum maniacs Posted by Trance family on Thursday, 22 October 2015..
Az igazi Török Szultán 2016.02.26 19:11:56
Előzmény. Amúgy meg milyen kezdő szinten viseli az ekit? :D..
Filmbook Sicario - A bérgyilkos 2016.01.22 06:00:00
Egyike az év legjobb filmjeinek? Az év thrillere? Ezeket az embereket kirúgták már a picsába? De úgy MÁN jelleggel!..
Az igazi Török Szultán 2016.01.23 17:52:31
@Fincherista: Ez egy jó leírása a filmnek. Szerintem is. Volt aki azt írta, hogy miért nem írom le, hogy nekem miért tetszett, ahelyett, hogy beszólnék. Igaza van.
A film bizonyos tekintetben a nőről szól. A nő csak azért kell, hogy megfeleljen az akció a törvényi feltételeknek (jelen kell lennie szövetségi ügynöknek). A nő keveset ért abból, ami történik, és mi nézők is csak annyit tudunk, mint a rendőrnő. Tehát ez a film azoknak tetszik, akik hajlandóak töprengeni (a rendőrnővel együtt), és megpróbálják összerakni, hogy ki kicsoda, ki kivel van, és mi ez az egész. Jó-e az, ha áthágják a törvényeket a mexikói drogmaffia elleni harcban? Vagy csak így lehet eredményt elérni? Szövetkezhet-e CIA egy drogkartellel egy másik drogkartell ellen? Egyáltalán volt-e ilyen szövetség? Vagy Alejandro tényleg juarezi ügyész volt, mielőtt az amerikaihoz állt? Számtalan a kérdés. Éppen ezért minden párbeszéd fontos, és figyelni kell rá. Azt különösen becsülöm a rendezőben, hogy hajlandó volt lassú képekkel feszültséget teremteni, ez manapság nem szokás. Ez valakinek "unalmas", számomra üdítő változatosság. És nem félt párhuzamot vonni a történet és a táj kegyetlensége között. Ezért látjuk hosszan a tájat és a kerítést.
Mad Max 4 – A harag útja Ezen a listán első helyezettünk a Mad Max 4. Az ausztrál filmet ugyanaz a George Miller követte el, mint az eredeti 1979-es disztopikus akciófilmet Mel Gibson főszereplésével (ami valóban nem rossz munka), ám ezúttal egészen elképesztő módon ízléstelenségbe fordult a dolog.…..
  Nincs mentség és magyarázat erre a fotósorozatra kérem szépen, és szégyen, gyalázat, de én sírva röhögtem minden képen, különösen azon, amin Alekosz teniszezni(?) próbál egy szál alsógatyában, illetve azon, amin a gyerekmedencét pumpálja, dettó gatyában. Ez már biztos…..
Az igazi Török Szultán 2015.12.11 19:04:46
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
Az igazi Török Szultán 2015.09.28 22:22:36
@Az igazi Török Szultán: Kétszer utaztam Brussels Airlines-szal. Csk ajánlani tudom. Amennyiben fapadosnak tekintjük, ez volt a legjobb minőségű szolgáltatás az általam ismert fapadosok közül.
Az igazi Török Szultán 2015.09.28 22:23:44
@Punxsutawney Mormota: Kétszer utaztam Brussels Airlines-szal. Csk ajánlani tudom. Amennyiben fapadosnak tekintjük, ez volt a legjobb minőségű szolgáltatás az általam ismert fapadosok közül.
Az igazi Török Szultán 2015.09.28 22:40:02
@tygger: A hozzászólásom utolsó mondata csupán arra utalt, hogy ta vagy az egyetlen a kommentelők közül, aki "köcsög ülésdöntögetőkről" és "ülésdöntögető parasztokról" ír. Ha így adod elő magad a gépen, és még nem töröltek orrba, akkor szerencséd van.