Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.boros

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő linkre kattintva látványos és részletes bemutatatás láthattok a Rupertről a Balaton sürgősségi mentőhajójáról. amely a nyári szezonban a nap 24 órájában riasztásra készen áll, hogy amennyiben a szükség úgy kívánja, a segítség időben érkezzen. Amennyiben…..
Fejlődik a facebook, és vele együtt fejlődünk mi is. Az új facebook-szolgáltatással sokkal könnyebben értesülhetsz híreinkről, eseményeinkről - a nyári szezonban naponta szolgálunk friss balatoni információkkal. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol az újonnan alakult…..
Sziasztok,Mi már készülünk a nyárra, addig is amíg hajóink vízre kerülnek nézzétek meg az alábbi két videót. Az elsőn az amerikai parti őrség hajója látható bevetésen. Bár a hullámok itt lényegesen nagyobbak, mint amivel mi a Balatonon találkozhatunk, voltak kollegák…..
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület életmentési tevékenységét karitatív módon végzi. Most Ön is segíthet - kérjük, adója 1%-val támogassa munkánkat, hogy mindig a bajbajutottak segítségére lehessünk.     Hogyan támogathat minket? 1) Amennyiben…..