Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichokutty

54 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello mindenki! Mai kérdésem az, hogy melyik animéből szeretnétek ismertetőt olvasni legközelebb. :) Felsorolok néhányat, amelyek közül lehet válogatni, de persze ti is mondhattok címeket! :) Az animék a következők:        Eyeshield 21 D.N.…..
Szégyen... Több, mint egy hete nem írtam ide nektek. Ami újdonság: Blogjelenségekből megkaptam az értékelést (amiatt készült ez a blog), ezért úgy döntöttem, hogy átköltözöm egy másik blogmotorra és ott folytatom a blogot. Nem annyira voltam megelégedve a blog.hu-ra,…..
Elérkeztünk a mai naphoz is. Végre bemutathatom családunk új tagját: Minhot (민호 - Minho)! A kutyusért röpke 120 km-t utaztunk Mátraszelére. Minho 2 hónapos fiúcska, édesanyja magyar vizsla, édesapja ismeretlen, de nagy valószínűséggel labrador. 4 testvérétől és…..
Tegnap felhívták a figyelmem arra a csodálatos tényre, hogy a Dir en Grey augusztusban fellép csöpp-kis hazánkban! Ez az örömhír megérdemel egy italt! Igyunk! *meghúzza a vizespalackját*Más téma: A kutyaHát persze, hogy kell variálnunk a dolgokat. De legfőképpen én.…..
Zene: Mi emberek mindig csak tervezünk. "Ezt fogom csinálni, azt fogom.. így lesz majd, úgy lesz..." De hányszor kapunk észbe, hogy az a valami, amit már régóta tervezgetünk, teljesen más irányba sodort minket? Rengetegen manipulálnak minket, térítenek el a hőn áhított…..
Sachiko Ötvenedik - Fordítás 2011.04.12 14:53:19
Ebben a félévben elhanyagoltam a német nyelvtudásom, hiszen elkezdtem angolul tanulni. Ezért most már próbálok német dalokat is fordítani, hogy egy kicsit felelevenítsem a tudásom. Ugyebár nyáron nyelvvizsgázni akarok belőle :) Először is egy dallamosabb dalt választottam, bár a…..
Zene:  Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem…..
Sachiko Negyvennyolcadik - Zene 2011.04.09 21:49:49
생일축하합니다 종현 ♥ ♥ ♥ Saengil-chukha-hamnida, Jong Hyun! :) Boldog Születésnapot, Jong Hyun! :)Dél-Koreában már délután 5 óta április 8-a van, ezért szeretnék Jong Hyunnak boldog születésnapot kívánni! Legyél egészséges, boldog és adj…..
Még februárban mutattam be a Boys over Flowers című sorozatot, most egy újabb ismertetőre vetemedtem, ez pedig nem más, mint Lee Min Ho egy másik sorozata, a Personal Preference. Ez adta még korábban a blog jelenlegi kinézetét :) Kattints a "tovább" gombra!Mit…..
Van egy csodás dél-koreai zongorista, aki már oly sokszor tépett ki egy darabot a szívemből, csupán a zenéjével. Dallamai olyan érzelmeket sugároznak, melyek minden szívet megremegtetnek. Ezért most eme kedves zseni életét szeretném leírni. :) Művészneve Yiruma, mely nem áll…..
Hello Blog-egerek!Látom-látom kedd óta nem blogoltam, pedig majdnem minden nap szoktam (vagy 2 naponta). Ennek két oka is volt. Na jó, három.Ami talán a legfontosabb: nem volt ihletemBeleestem egy ördögi körbe, miszerint folytatom a Pretty Little Liars című sorozatotValamint az előző…..
Hello Blog-egerek!Ma különösképpen egy magyar énekesnő dalait vettem elő. Nem is akármilyeneket, hiszen ezek megzenésített versek. József Attila verseit zenésítette meg Ágnes Vanilla és adott ki belőle 2005-ben egy lemezre valót. Melankolikus, magával ragadó, bizalmas viszonyt…..
Itt van ez a férfi, aki már 28 éve végtagok nélkül él. Pontosabban sosem élt velük. De mégis boldog és kiegyensúlyozott. Ő tanít meg arra, hogy miért is lehetünk boldogok. A magyarok őspesszimisták, mindenben csak a rosszat látják. Talán ez segít nekünk optimistábban…..
Sachiko Negyvenedik 2011.03.28 18:27:54
Tegnap már megírtam egy "Harminckilencedik" című bejegyzést, de technikai okok miatt nem sikerült elmentenem. Ezzel igazából én is csak ma szembesültem, így már nem is igazán emlékszem, hogy mit írtam abban.No, de.. pénteken megsütöttem életem első tortáját. A…..
Yo, Minna-san! :D A napokban meglátogattam Blogjelenségek nevű órámat. Igen élvezetes volt, a tanár is közvetlenül, és kedvesen kérdezett bennünket a blogjainkról (Miért választottuk?, majd a témával kapcsolatban feltett egy-egy kérdést). Mikor eljutott hozzám, a következőt kérdezte: mit jelent a…..
Sachiko Harmincnyolcadik 2011.03.26 18:18:05
Érezted azt, hogy akaratod nélkül megbántasz mást? Nem akarod, de mégis kicsúszik a szádon az a bizonyos mondat és mindketten egyre indulatosabbak lesztek. Az egyik inkább nem mondja, hogy mi baja, a másik pedig éppen hogy fújja, szünet nélkül. Egyik sem jó, igaz? Én is ebbe a…..
Sachiko Harminchetedik 2011.03.25 22:01:36
Les sanglots longs des violons de l’automne blessent mon coeur d’une langueur monotone. ..
Süt a nap és szép időnk van ^^ Az én kedvem is nagyon jó :)Ma reggel korábban sikerült felkelnem, mint általában egy iskolás napon, hiszen ma mentünk a rádióhoz látogatni. Odataláltunk egyben, épségben, majd 9-kor beléptünk a kapun. A főszerkesztő fogadott minket, mesélt a…..
Kicsit esetlen, de mégis csak az enyém.. :) ..
Először is: Ahogy látjátok a zord feketét lecseréltem vakító, fogkrém reklámot meghazudtoló fehér külsőre. Így talán a tél sötétje végre elvonul és ragyogó napsütés költözik a szívünkbe ^_^A mai nap igazán vegyes volt. Úgy kezdtem a reggelt, hogy minden leejthető…..
Így, túl a harmincadik bejegyzésen, nem is tudom.. úgy érzem, hogy nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy az elején terveztem.Akármennyire is hirdettem, hogy szeretnék az anonimitás álcája mögé bújni, nem igazán sikerült. Rájöttem, hogy ha blogot ír az ember, akárhogy is…..