Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főcsévészke

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óbudakocsma A Pastrami 2012.11.18 13:32:52
Na, kedves kocsmalátogató gyerekek! Hol is kezdjünk neki? A blog továbbra is takaréklángon pislog, de pislog - mindössze annyi történt, hogy házasodunk, elköltözünk, összeköltözünk - a baráti kocsmalátogatások meg inkább baráti családlátogatásokká szelídülnek. Az emlékek…..
A KARD Viktor, az emberkereskedő 2012.10.30 11:23:05
Nálunk tényleg mindennek ára van. 250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint. „A haza nem eladó.” – hangzik el oly gyakran. De azért eladjuk. Kohn 15 év után hazalátogat, és döbbenten látja, hogy…..
főcsévészke 2012.10.30 13:46:16
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
Jobbikos maradt Tiszavasvári A dunaföldvári és a soproni, földcsuszamlásszerű győzelmek után - melyeket a Fidesz Sztalingrádjainak is nevezhetnők - alaposan feladta a leckét a demokratikus ellenzék a populista, demagóg, rasszista jobboldalnak. Jelentjük, a győzelmet még egyelőre…..
főcsévészke 2012.10.29 15:09:05
@don brada: az a mondat a demokratikus erők elöl kimaradt, hogy a tömegverő, szemkilövő, brutál, lenyúlásra szakosodott, "sün-sün" profilú.. és most jön a demokratikus erőkre.
Janics inkább szül, mint bolgár legyen És ezt is megköszönhetjük Orbán Viktornak és a Fidesznek - nem elég, hogy szakképzett, értelmiségi diplomások százezrei menekülnek az Országból hosszú, tömött sorokban, még ez is. Ismét elüldöztünk, keserű szájízzel hagytunk…..
főcsévészke 2012.10.29 15:05:50
@radikalisviccek: Ritkán értek valamivel oly teljes mértékben egyet, mint ezzel a hozzászólással. Köszönöm.
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Szerintem a mai tüntetéssel eldőlt, hogy Bajnai Gordon vezeti majd a 2014 után megalakuló kormányt, ha az ellenzék győz a választásokon. Másképpen megközelítve, nincs esélye annak, hogy az MSZP jelöltje legyen a miniszterelnök. Leszámítva azt az esetet, ha Bajnai az MSZP…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
főcsévészke 2012.10.24 10:44:37
@Patt Garrett: Ki megdöbben, ki örül ennek. Botcsinálta figurák. Nem kellene elfeledkezni arról az alapigazságról, hogy először legyen pénzed, aztán vállalj politikai szerepet. Meg a tanulás. Nézz csak körül, hogy az un. fejlett világ politikusai milyen egyetemekről jöttek ki... Ebből az öcsikéből legfeljebb gyönge főiskola néz ki, ha kinéz.
Kedves Kata és Attika!Azért írok nektek, mert hallottam, mit mondott Apukátok a tévében. Azt mondta, hogy kértétek, legyen veletek, csináljon közös családi programot arra a keddi napra, ami majdnem két hét múlva lesz és amikor nem kell se dolgozni, se suliba menni. Ő ezt meg is…..
főcsévészke 2012.10.10 12:20:55
@Bogyó 2: Azon nem csodálkozom, hogy sok évvel a jelzett esemény után nem találsz erre-bár nem tudom, hol kerested , írásos nyomot, javaslom, kérdezd meg magát Mesterházyt, aki sem anno nem tagadta, és egészen biztosan most sem tagadja majd le, ez a tény túlságosan közismert ahhoz, hogy ezt tehetné. Ja! hogy Te nem ismerted? Egy újszülöttnek minden vicc új.
főcsévészke 2012.10.10 12:44:49
@Bogyó 2: Majdnem igazad van! Látom kezded a hülyeséget komolyan venni! Ne tedd!Gondolom, magadon kí vül senkit nem érdekel, hogy miről mi a véleményed, ezért csak lazán!Október 23-án legyél a demonstrálók vezére! Sok szerencsét! Bár segíthettél volna eldönteni, hogy ki a nagyobb pojácába oltott lúzer, vagy lúzerba oltott pojáca a Kossuth téri koplaló(ugye, nem tudsz elképzelni egy komoly nyugati politikust, aki hű fegyverhordozójával Sancho Molnár Panzával nyilvánosan kiröhögteti magát) vagy a nyugger MSzP-s csapatnak énekórát tartó Mesterházy.Ja, és most jön a harmadik, a jobb sorsra érdemes vérkapitalista létére Internacionálét éneklő Bajnai... Hát el vagytok látva rendesen.
főcsévészke 2012.10.10 14:48:57
@Bogyó 2: Kedves Bogyó2, amit írtál, mindennel egyetértek. Baloldalra amúgy minden országban szükség van, de hitelesre. Amíg a Cenzorka, meg a nőcsábász Kovács próbálja magát a pártjukon belül "hasznossá tenni",- a többiről nem is beszélek- addig az MSzP nem hiteles. Ettől a hatalmas ballaszttól persze nehéz megszabadulni, de megérné. Egyszer talán eljutunk oda, ami itthon a legnagyobb baj, először vagy politikus, aztán leszel gazdag, míg jobb helyeken először vagy gazdag, aztán leszel politikus. De: Magyarország, én így szeretlek!Végül hadd idézzem Mao elnököt: "Elvtársak, mindegy, merre hajlotok el, balra e avagy jobbra, a feneketek lyuka mindig hátrafelé néz"
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
Lehet egy senkinek nevezni Hajdú Pétert, ha azt műsora indokolja. Alpári módon szidták, de jogosan.   Simán, mondhatni csont nélkül veszítette el Hajdú Péter azt a személyiségi jogi pert, amit a civishir.hu és egy újságírója ellen indított. A portál a Frizbi Hajdú Péterrel…..
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
SF.blog Tanya Wars 2011.10.06 10:00:00
A Csillagok Háborúja - vita nincs - zeneileg is minden tekintetben az elit tagja. Játsszák a score-t zenekarok szerte a világon, de játsszák metálzenészek,  sörösüveg-bővölők és floppymeghajtók is. Most pedig új korszak kezdődik a történelemben. Ugyanis citerán is…..
Ha a szomszéd kertje eleve zöldebb, még nagyobb meglepetés, amikor áthív vendégségbe és kiderül, hogy a lakásában is van pár figyelemre méltó zöld megoldás. Ez, bevallom, engem is megdöbbentett. Az asztal lábába ültetett és a vonalak mentén futtatott növénykertészkedés…..
Az egész egy hete kezdődött, elhatároztam, hogy megnyitom a Rosso di Montalcino boromat Csabáéknál, megünnepeljük egyrészt az esküvőjét, másrészt az államvizsgáját, harmadrészt meg úgy általában. Nagy napok az életben.A bor pedig méltó ezekhez. Montalcino egy kis olasz…..
 Ez úgy gondolom mindenkinek fontos. Hajdú Péter nyomja az ipart rendesen, feleségével Katával és az Andy Vajna által vezetett zsűrivel, hogy megleljék Magyarország legszebb farosszériáját. Lementek a válogatók, a TV2 volt oly kedves, hogy cenzúra nélkül beengedett minket a…..
Más Tészta Ibéria szűzei 2011.05.26 11:08:26
Budapest igazi világváros: a Baldaszti csúcskifinomult gurméközpont, nem is a való embereknek készült, itt chefek és átutazó különcök lépegetnek ernyedten a fehér-arany díszletek közt előadott titokzatos, légies, nehezen megfogható mibenlétű különlegességek…..
A hétvégén annyira remek idő volt itt Berlinben, hogy elhatároztuk: biciklit bérelünk és tekergünk egy jót a városban. Az Alexanderplatzon béreltünk 2 city bike-ot a Fat Tire nevű amerikai cégtől (mindenkinek tudom ajánlani), s nyeregbe pattantunk. Kedvenc körzetünkbe, a pezsgő,…..
főcsévészke 2011.05.10 12:44:27
@Fékszárny Blog: Tökéletesen igaz. Még kezdő berlini voltam,amikor eme szent helyen egyik este szembe jött velem egy tudomisén milyen gép, két hatalmas fényszóró, hajtóműzaj, nem sok tartott vissza attól, hogy ijedtemben vissze ne rohanjak az állomásra.
főcsévészke 2011.05.10 13:04:00
@melimeli: Ezt tényleg nem így írják, bár csak egy "e" betű hiányzik belőle...
Nagyon érdekes kiállításon voltunk szombaton. A berlini Haus Der Kulturen Der Weltben, ami az Európán-kívüli modern művészetek háza, bár a helyiek csak "Jimmy Carter mosolyaként", vagy "A terhes kagylóként" emlegetik, a Repülés Álma: a Repülés Művészete…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
főcsévészke 2011.05.04 14:56:28
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Rettenetesen szellemes, de megint csak nem a lényegről szól...
főcsévészke 2011.05.04 16:12:35
@Dracon: Köszönöm, kedves Dracon, ezt a majdnem kerek sztorit csak egy dolog szögletesíti, nevezetesen az, hogy az előző viktoriánus korszakban ezerrel fűrészelték Sanya székét az illetékes hatóságok, bár igazi fogást nem találtak rajta. Az sem véletlen, hogy a székfűrészelők akkori vezére a mostani fűrészeldének még a környékén sem kapott állást, mert hát fehér ember nem felejt.