Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szMilan

6 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem túl régi folytatás került elő ezúttal, ami kezdetben ígéretesnek tűnt, végül azonban ez is csak egy szánalmas erőlködést tudott magából kierőszakolni, és e film esetében ez különösen bántó. A Nagymellű zombik szerdától folytatódik! Jó szórakozást!..
Íme a második adag a Nagymellű zombikból! Zombikat még mindig nem nagyon kaptunk, nagy melleket viszont legalább már igen... bár nem sokat...Sajnos a hang problémás, a három hangsáv sűrűn összemosódik, így nem lehet érteni, hogy ki mit magyaráz, de azért a lényeget lehet…..
Hal Jordan egy véletlen folytán talál egy gyűrűt, aminek hála szuperképességekre tesz szert. Kiderül, hogy a gyűrű a Zöld Lámpások tulajdona, akik az Univerzumot védő intergalaktikus lények, és mivel éppen akkor jelenik meg a hatalmas főgonosz, amikor Hal megtalálja a gyűrűt,…..
Megnéztem a Gulliver utazásait. Nem tudom eldönteni, hogy most érdemes volt-e vagy sem, mert a film felér egy agygörccsel. Elismerem, voltak jó pillanatok benne azért, tehát lehet rajta nevetni; egy kis szombat esti filmezésnek tökéletesen megfelel. Persze Jack Black tökéletesen…..
A májusban PC-re is megjelenő Fable 3 már jó ideje kiadásra került Xbox 360-ra, aminek köszönhetően már szerencsém volt kétszer is végigjátszani. Hosszú és tartalmas valami lett, amiről érdemes beszélni. A Fable 3 határozottan az arra…..
Nem tagadom, szeretem a sört. Finom és hideg. Kellemes nyári és tavaszi napokon a fagyos keserűsége amolyan világmegváltó érzést kelt a fogyasztóban. Ilyenkor születnek a haverokkal a legnagyobb ötletek, amivel bevonulhatnak a történelembe. A sör eljuttatásának módja…..
szMilan 2011.02.27 20:55:33
szMilan 2011.02.27 21:17:07
@Fehér király: olykor énis a Guinesst teszem a képzeletbeli dobogó első helyére, ez hangulat függő - meg ár.
Mint ahogyan azt már észrevehettük, leszokóban van a világ. Politikusok, sztárok és ismert személyiségek dobpergés és tűzijáték kíséretében nyomják el utolsó csikkeiket, ezzel is arcodba nyomva az amúgy is sokszor hangoztatott mondatot: Szokj már le!!! Nos, a választás a…..
Reflektor Café Másnaposok 2. 2011.02.26 10:06:00
Íme a Másnaposok második részének új teasere! Az első rész sikere garantáltan a moziba vonzza a népet másodjára is. ..
Reflektor Café Az Én Lánchidam 2011.02.26 20:24:00
Mi az, ami igazi velős magyar történelmi emlék, de mindig sikerül elfelejtenünk a csodáját? Sajnos sok minden sorolható ide, de most elevenítsük fel az egyiket, ami nekünk Budapestieknek külön megdobogtatja a szívét. Ez a Lánchíd. A legutóbbi fényképpályázatban ezt a magyar…..
Gép bekapcs, internetre föl, mit mutatsz ma nékem, kedves kockawörld? Ma megosztom veletek azon gondolataimat, melyek a hamarosan érkező Dragon Age 2 demójához fűződnek. Régóta vártam már ezt az alkotást, mert az első rész is lebilincselő volt számomra összes hiányosságával…..
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
Mielőtt belevágnék, kezdjétek el hallgatni a film zenéjét, ami amúgy is hangulatos. Meg miért ne. Első film gyanánt a terítékre a Serenity című western-scifi kombinációból született alkotást teszem. A western-scifi mint műfaj szokatlan, nem is igazán ismerünk sokat ebből (…..
Reflektor Café Epic. First. Post. 2011.02.23 21:32:00
Már megint egy új blog?   Igen! Már megint egy új blog! Üdvözletem minden leendő olvasónknak, ez itt a Reflektor Café első posztja! A mai demokratikus világunkban elviekben bárki elmondhatja a véleményét, de van egy hely ahol ódákat is zenghetsz kedvenceidről,…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..