Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motalco

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátaim sem értették soha, de egyik kedvenc magyar zenekarom a Persona Non Grata. A szigetvári bandát már az első, 1997-es Tibicsoki albumok óta bírom. Empirikus magyarázatom nincs, de hát az ízlésen nincs mit magyarázni, az adott. Miért kedves ez a nóta? NDK kismotorom sosem…..
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
David Bowie - The Next Day(Columbia) Mit tehet az ember 66 évesen, amikor már nyilvánvalóan túl van élete azon a szakaszán, amikor minden tekintetben a csúcson volt? Nos, tervezheti, hogy a hátralévő éveket milyen nyugalomban szeretné leélni. Aztán megihat napi tíz nagyfröccsöt a…..
548 óra New York Anno 70-es évek 2013.03.30 08:55:44
Rossz közbiztonság, piszkos utcák, magára hagyott épületek, riasztó szemétkupacok, gondozatlan közterületek  – az 1970-es évek New York-jának jellemzői. Az utóbbi negyven évben mindez javarészt eltűnt, és a várost manapság sokkal hízelgőbb jelzőkkel szokás illetni. A…..
motalco 2013.03.31 14:59:08
Legyenek a katasztrófák bármily' különféle természetűek, az emberek igényei szinte mindig azonosak maradnak. Legyen szó az autópályán a hó fogságában rekedtekről vagy árvíz, iszapömlés miatt otthonukból kitelepítettekről a meleg, étel/ital és minimális tisztálkodási…..
motalco 2013.03.24 20:12:09
Nem lehet mit hozzátenni, a képeken jól látni, hogy kell lassan eljutni sehova. A francia srácok videója nem akarja megváltani a világot, csak megmutatja, hogyan lehet rendkívüli sarat dagasztani, majd röhögve dagonyázni benne. ..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Pénteken tárgyalja a Fővárosi Közgyűlés a római-parti mobilgát tervét. Mint már korábban is írtam, messzemenően nem értek egyet a tervezett gáttal: miért védenénk több milliárd forintnyi közpénz elköltésével és a természetes Duna-part rombolásával a szabályokat…..
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
motalco 2012.10.25 08:48:00
A néhány hete jártam a Röszkei Paprika Parkban, ahol elég meglepő dolgokat tudtam meg a paprikáról, többek közt azt is, hogyan változtatta meg több település történetét ez a csöpp növény úgy, hogy annak nyomai ma is látszanak. Nem akarok túl mélyre ásni a történelemben, a…..
motalco 2012.10.11 22:45:54
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
    Ritkán látni a környékünkről származó lakásriportot a nemzetközi blogokon. Most belefutottam egybe, ami még jó is: Lukas Kordik, a Gut Gut egyik építésze egy '30-as években épült házban lévő kislakást loftosított magának Pozsonyban.…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Apám rengeteget mesélt a fiatalkori motorozásokról. Nem csak úgy fel-le, a faluk között nyomták, hanem a szocializmus kereteit kihasználva addig mentek, amíg csak a hatvanas évek elején lehetett. Biztos szívesebben indultak volna nyugatra, nyugati motorokkal, de csak a kelet jutott,…..
Robogó Robogó, ingyen van 2011.08.18 19:27:00
Kaptam egy olvasói levelet Benedektől, megtetszett, így kábé változtatás nélkül le is közlöm. Pedig csak egy képet küldött. Két éve kezdtem robogózni, 30 évesen. Javában le volt zárva a Margit híd, Budán folyamatos volt a dugó. Ha megrajzoltunk egy útvonalat, a dugók…..
Az Akácfa utca egyik titokzatos vaskapuja igazi belvárosi dzsungelt rejt. Nagy zöld lombok adnak árnyékot a belső udvaron, a tetőből ecetfa csemeték nőnek. Ez utóbbiak megtekintéséhez halált megvető bátorsággal másztunk fel a romos épületben, de megérte! Ez az udvar ugyan nagyon…..
motalco 2011.05.17 22:07:25
Berlinben 2004 és 2010 között a belváros számos útvonalán alakítottak ki kerékpárutat úgy, hogy az eredetileg kétszer kétsávos úttest külső sávján másfél méter széles bringasávot létesítettek. A gépjárművek számára kettő helyett egy forgalmi sáv maradt mindkét…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Mai történetünk egy nagy étvágyú Diszkós Mikiről szól, aki egyetlen éjszaka alatt két lányt is levarr. A dolog azért gyomorforgató, mert a két lányt testvéri szálak fűzik össze. Ha a sztori nem is túl jó példa a szerelemre, mégis küszöbön a Valentin nap, a szerelmesek és…..