Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perez Trojka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
Perez Trojka 2013.04.18 11:09:51
@Lindalinda:
"Liberálisok ne az EU-ba szaladjatok, hallgassátok meg mit akarnak a magyar emberek!"

A liberálisok is magyar emberek, csak szólok. És nem szaladgálnak az EU-ba, mert jelenleg is ott vagyunk mindannyian. Csak Kedves Vezetőnk ezt mostanában nem nagyon akarja tudomásul venni.

Egyébként ennek, meg a családról alkotott (szerintem igencsak primitív) elképzelésednek, meg a hajléktalanok ügyének semmi köze ehhez az adatigényléshez.
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
Perez Trojka 2012.12.25 13:58:36
@törökmonika: félelmetes, hogy mennyi frusztrált, olvasni nem tudó idegbeteg talált ide ma, remélem nem tudták elrontani a kedved. Emberek, lazítsatok már, ez egy vicces, aranyos írás volt! Akinek meg nem inge, ugye...
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Perez Trojka 2012.12.03 10:25:20
@neoteny:

ezzel összefüggésben, ugyanonnan:
"Article 29.
...
(2) In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society.
(3) These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations."
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
Perez Trojka 2012.10.02 10:19:34
@gnme: vaze, most nézem, ez tényleg az :)
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Perez Trojka 2012.07.31 16:46:59
@2_éve_kitiltva_juppiii:
köszi, ez k*rvajó!
Ők megépítették a világ legnagyobb medencéjét és ezt hivatalosan 2006-ban be is jegyezték a Guiness rekordok közé. A képek önmagukért beszélnek. … Itt ugorj le egy hosszat leúszni (1013 méter)!:-)) ..
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Perez Trojka 2012.06.06 12:32:22
@Moria: nemj Bravosban, hanem egy bravosinak kell odaadnia. Csak hogy csomót keressek azon a kákán amivel épp szőrszálat hasogatsz. Egyébként kinemszarjale.
Konzervatórium Hülye magyar 2012.04.24 07:30:00
Aki ma alacsonyabbnak születik, annak az esélye arra, hogy kosárlabdában jó legyen, jóval kisebb, mint magas társaié. Aki ma soványabbnak születik, annak az esélye elhanyagolható abban a tekintetben, hogy szumóbajnok legyen. Aki ma szegény családból származik az egész világon,…..
Perez Trojka 2012.04.25 12:33:29
@Magyar Vitéz: +1
Tökéletesen megfogalmaztad, amit én is érzek, gondolok. Tisztelet érte!
Komplett hülye a miniszterelnököd, ugye tudod? - vigyorog rám Big JC és a kávéját kavargatja. Megállíthatná a Földet, oszt kiskanállal bíbelődik. Mondhatnám, nem értem, de ez nem lenne igaz. Én nagyon is jól értem JC-t.  Mármint JC és a kiskanál viszonyát.  A…..
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
Perez Trojka 2012.04.10 11:34:31
Néhány gondolat, elsősorban a "minekvettéfelhitelt"-mantrázóknak. Tudjátok, normális helyeken a banki hitelezés mindkét félnek előnyös. Az adós hamarabb tudja megvalósítani a célját, akár otthonteremtésről, akár üzleti hitelről van szó, a bank pedig ezért TISZTESSÉGES kamatot kap. Ez jót tesz a gazdaságnak is, munkahelyeket teremt stb. Azt is tudja mindenki, hogy a hitelezés, és főleg a devizahitelezés kockázatos dolog, ezért mindkét fél felelőssége, hogy a kockázatokkal számolva, együtt találják meg a legbiztonságosabb megoldást. Magyarországon viszont nem ez történt. Az állam itt nem biztosít megfelelő jogszabályi hátteret, és az ellenőrzési jogkörét sem megfelelően gyakorolja. Ezt kihasználva a bankok egyoldalúan előnyös szerződésekbe kényszerítették és közben folyamatosan félretájékoztatták a hitelfelvevőket, ráadásul vérszemet kapva az extra profitszerzés lehetőségétől, a saját előzetes hitelbírálati elveiket is félredobva, boldog-boldogtalannak osztogatták az "olcsó" CHF hitelt. Amikor pedig borult a bili, egyedül az adósokkal akarták elvitetni a balhét. A kormány pedig a valóban nehéz helyzetben élőket segítő intézkedések helyett különadót vet ki, és elintézi hogy a gazdag haverok egérutat kapjanak végtörlesztés címén (bocs,akinek nem inge, ugye...). A maradóknak meg kiszúrja a szemét az árfolyamgáttal, ami csak annyit jelent, hogy ha igénybeveszed, akkor pár év múlva biztos bedőlsz...
A bank pedig továbbra is nyerő helyzetben van, mert akkor emeli a törlesztőrészleteket amikor akarja, neki idén is meglesz a nyeresége, bedőlt hitelek, bankadó ide vagy oda. A PSZÁF szerint pedig ez teljesen rendben van, hiszen a magyar jogszabály gyakorlatilag úgy van megszövegezve, hogy akkor emel a bank amikor csak akar. Te még ellenőrizni sem vagy jogosult, hogy a bank által közölt indok valós-e, illetve hogy ennek alapján milyen módon számolták ki hogy mennyivel emelnek, mert az titok. Na ebből van nekem elegem. Részemről a lehető legnagyobb körültekintéssel jártam el annak idején, ezért vagyok képes még mindig fizetni a törlesztőt. Mégis egyedül nekem kell elvinni a balhét, ahelyett hogy a bank is bevállalná a saját részét.
Perez Trojka 2012.04.11 10:23:04
@Jankove: teljesen egyetértek.
Az Egészségügyi Tudományos Tanács súlyos fogalmi zavarral küzd. Két okból fontos ezt a zavart eloszlatni. Egyrészt a Tanács a magyar kormányzat része, egész pontosan a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tudományos háttérintézménye, ami nem lebecsülendő dolog, ezért is finanszírozzuk a működését…..
Perez Trojka 2012.04.02 17:10:35
@xaba99: én ott hagytam abba amikorr arról írt, hogy a kanyaró gyönyörűen gyógyítható homeopátiás szerekkel. És ezt egy orvos írja. Katasztrófa. A laikusok meg bekajálják ...
Kezdem ott hogy a testvéremnél 52 évesen rosszindulatú nyirok daganatot diagnosztizáltak.Mivel időben felfedezték ezért az orvosok biztatták hogy igaz rosszindulatú de gyógyítható a betegsége. Ő mindenben követte az orvosi utasításokat minden kezelésnek alávetette magát 100% ban…..
Perez Trojka 2012.03.21 14:04:14
@Blobov: ezt nem teljesen értem: kértétek hogy csináljanak ct-t, és azt tagadták meg, vagy csináltak ct-t, és az eredményt nem akarták kiadni? Mert a doktornő indoklása inkább az első verzióhoz passzol, a beidézett tv. szöveg meg a másodikra vonatkozik. Nem lehet hogy félreértés történt?
Perez Trojka 2012.03.21 14:24:40
@karcsibácsi: az orvosi vizsgálatok,valamint sebész és gasztoenterológus szakvéleménye alapján javasolták inkább a kemót, mondván hogy nagyon rossz helyen van (az alsó harmadában), kockázatos a műtét. Ez nekem mint egyszerű biológusnak meggyőzőnek tűnt, én csak a rák molekuláris biológiai vonatkozásaihoz értek egy kicsit, a gyógyításához nem. A kemót követően lett volna még egy ismétlés, majd radioterápia is, azt mondták, hogy attól is függ a folytatás, hogy hogyan reagál az első adag kemóra. Sajnos úgy reagált, hogy nem bírta ki...
Perez Trojka 2012.03.21 16:04:04
@Blobov: ja, akkor bocs.
Rövid lesz, mert már én is unom, de ennek a pofának itt a helye, mert úgy gondolom, hogy ez a sorozat valahol egy kicsit afféle fekete doboz is, mit lehessen tudni, hátha majd valaki mégiscsak kíváncsi lesz, hogy mi okból zuhantunk le mi, a világ esze.   dr. Zsiga Marcell…..
Perez Trojka 2012.02.16 18:27:25
@sandorbe: hihetetlen, hogy mennyire illik ide. Úgy látszik igaz a mondás: aki nem tanul a múltból, kénytelen lesz újra átélni azt.
Mert ezt az embert a választópolgárok többsége választotta a közgyűlésbe, és a parlamentbe is (igen, direkt kisbetűvel).
ÁÁá, kár volt ezt elolvasnom, nagyon rossz kedvem lett...
Perez Trojka 2012.02.16 18:39:15
@ámbátor: "Üsd meg, százados, de nagyon dulván!
- És dobjuk le a padlóla?
- Mi?
- Dobjuk megint a padlóla?
- Ah, igen, dobjátok a padlóla, kéhlek!"
:)
Napvilágot láttak a találgatások, hogy a bulvárkacsa nyerésre áll az Álamfővel szemben. Egyes hír(esztelés)ek szerint Orbán Viktor elengedi a kezét a Bulgáriából javasolt  Köztársasági Elnöknek. Ha ez bekövetkezik, súlyos dilemmával áll szemben a Nemzeti Ügyek…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
Perez Trojka 2012.02.09 13:50:03
@tomwar: attól függ, hogy a kiscsajjal vagy a Gyurcsánnyal kapcsolatban :)
Perez Trojka 2012.02.04 07:48:28
Meglepődve vettük észre, hogy Magyarországon kicsapta a biztosítékot Bartus László írása az amerikai Népszavában. Tallózta a Mandíner, a Heti Válasz publicistája reflexből zsidózni kezdett és a Konzervatórium szerzőpárosa is csak izomból tolt valamit a monitorunkra. Pedig ha a…..
Perez Trojka 2012.01.20 10:03:28
@TrueY: a numizmatikusok és bélyeggyűjtők nem kapnak egy csomó pénzt az én adómból hogy hirdessék a baromságaikat, nem erőltetik a téveszméiket másokra, nem képzelik felsőbbrendűnek, az erkölcsi értékek egyedüli képviselőinek magukat. Egyébként nem katolikusellenes párt kéne mert az hülyeség, hanem egy világi államot, a vallási (tév)eszmék helyükön való kezelését hirdető pártra lenne szükség
Perez Trojka 2012.01.20 15:54:46
@TrueY: igazad van, de azért nagyságrendekkel többet kapnak a nagy egyházak.
A humánetológiai megközelítésre nem is gondoltam, de elfogadom, hogy az őskorban, törzsi társadalmakban még pozitív hatással volt. Hozzátenném viszont, hogy ennek negatív oldala is van, ti. amikor két csoport kétféle vallást követ, a csoporton belül erősíti a kohéziót, de a két csoport között ellenségeskedésre ad okot, (v. inkább ürügyet)ld. vallásháborúk, terrorizmus, stb.
Subba Gyere Te is! 2012.01.11 13:45:00
Programajánló: Kormányvédés "Hozzon mindenki magával egy mécsest vagy egy gyertyát! Hozzatok nemzeti színű zászlót, öltsétek fel a legszebb ruhátokat, és gyertek! Induljunk el!"....Itt lesz mindenki, pl. Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, Bencsik Gábor…..