Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zola001

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
Zola001 2015.05.28 16:42:14
@nikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk: Engem személy szerint szórakoztat az ilyen látvány. Aki hülye, haljon meg. Csak ártatlan ember ne sérüljön.
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
Zola001 2013.12.14 10:49:55
@kalinka55:
majd ha a te kocsidat/családtagjaidat sodorja el a teligázas kanyarodással kombinált futóműszéteséssel, akkor nyomjad itt a hülye "laza" felfogásodat. Sosem értettem ezek miért menő dolgok. Te sem töltötted be még a 20-at, ahogy látom. Kit érdekel, hogy jól néz ki, meg mazdás, ha egyszer egy guruló életveszély. Na nembaj, pár év és máshogy gondolkodsz majd.
Zola001 2013.12.15 00:07:48
@mioporfeszosz: "és rohadhatott lukasra pikpakk "a tökéletesről" (?!?) a halálosra 2év alatt. Ugy, hogy a fényképen ott az alvázvédő maradéka a rohadás körül."

Sok esetben a rozsda már réges-rég dolgozik az alvázvédő alatt, csak nem látni eleinte. Mikor még csak hólyagok látszanak, csavarhúzóval már simán fel lehet tárni egy tenyérnyi rozsdát ami az alvázvédő alatt csámcsog. Ha a vastag alvázvédő már félig levált az alvázról, a rozsda még gyorsabban dolgozik ha a 2 felület között megül a víz/sár. A nepper, vagy az előző tulaj valószínűleg rá kente az alvázvédőt a rozsdára, a rutintalan Lilla szemek pedig nem szúrták ki. Magyarországon ugye "így illik" autót eladni. Egyébként, egy ilyen korú autónál vétel után célszerű egy alapos alvázvédelemmel kezdeni a szokásos szervizzel egybekötve.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Zola001 2012.12.28 23:06:14
Kedves Vályi Pista!
Te aztán egy jóó nagy álszent pöcs vagy. Először is, a cikk elején saját magad írod le, hogy fiatal korodban tul.képp ugyan ezt csináltad, ráadásul éjjel a havas közúton. Gratulálok, bort iszol és vizet prédikálsz itt meg kellett volna állnod az írásban, ezek után nincs jogod másokat rendszabályozni. Ja, a visegrád melletti szerpentineket biztos kibérelted. Aztán ahogy néha közlekedtek a tesztautókkal, megér egy külön misét. És te ugatsz itt biztonságról, meg mások veszélyeztetéséről?
Másodszor, miért kell minden Ladást egy kalap alá venni a videón szereplő pilótákkal? "Ladások, ez nem menő, ez gáz" Szerinted akkor a 75 éves bácsi is gáz, meg a veteránladás is gáz és közveszélyes, csak mert Ladája van? Miért kell fokozni az amúgy is igencsak feszült légkört az autósok között? Az általatok nagy barátoknak tartott veterán Ladások (is) most emiatt a fölöslegesen, az uszítós cikked miatt szívnak majd, rájuk nem gondoltál? Amúgy sem csak Ladákkal csúszkáltak ott... Nagyon nagyon zuhan a TC színvonala, sokszor csak a felesleges uszítás megy, meg az ilyen fröcsögős kommentgyárak. Meg aztán ti jelentitek fel az óratekergetős neppert, meg küldenétek börtönbe 20 évre, amikor a becsületesnepper haverotok a ti oldalatokra teszi ki a cikkjét arról, hogy tekergeti az órákat, csak mert a magyarnak az kell? Ember, nézzél már magadba könyörgöm, saját magad (magatokat) járatod le egyre gyakrabban most már! Ha pedig az uszítás a célod, látod most elérted, dőlj hátra, remélem elégedett vagy. Megint megy az anyázás, meg a Lada fikázás. Már várom a cikkjeid a minden Suzukis balfék, meg a minden Totalcar szerkesztő egy barom témákban...
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..