Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Columbofelesége

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..
Mi a legirritálóbb Budapesten? - tettük fel a kérdést 2 nappal ezelőtt. A vita igen érdekesen alakult, hiszen ahogy ez a magyar webes közönségtől első megközelítésben várható volt, heves nácizásba, zsidózásba és egy kis holokauszttagadásba futott ki. Ami viszont igen meglepő…..
Tíz éves az Index.hu, írtam is róla tegnap. Azt is írtam, hogy retro design volt egy napig: utazhattunk tíz évet az időben, visszafelé. Persze jófajta Indexes megoldással nem volt előre és közben semmi konkrét közlés, mi is ez, csak egy blogbejegyzés - ami nem is Indexes. Nos,…..
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
Columbofelesége 2007.08.31 10:47:52
Columbofelesége 2007.08.31 10:51:47