Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezgaaladar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évtizedben jelentősen megnövekedett a spirituálisan gondolkodó emberek száma. A világ és a közvetlen környezet eseményei valamint a magánélet nehézségei szemléletváltásra készteti az emberiséget.Általában a spirituális érdeklődést egy komolyabb betegség vagy valamilyen érzelmi esetleg…..
Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog…..
mezgaaladar 2016.06.12 08:30:34
@Szefirotix:
"...Bocsássd meg nekik..."
követendő gondolatok
A szombati (február 5.) 10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi „túladagolási” eseményt megpróbáljuk élőben közvetíteni Budapestről, a Zrínyi utcából. A közvetítés kb. 10.15-10.30-ig tart. Ha nem jön közbe valamilyen technikai malőr, akkor itt nézhetitek. A közvetítés egy kézben tartott…..
mezgaaladar 2011.02.05 12:17:19
a facebookon letiltott kommentjeim:
I.
Nem tudom h mit kell ezzel cirkuszolni. Egy dolgot kell felfogni mindenkinek, hogy a fő kérdés: HAT vagy NEM HAT?
Egyszerű, minden szer hatásosságát 3 csoporttal kell elvégezni:
1. csoport ne kapjon semmit,
2. csoport placebó porcukor golyó...kat,
3. csoport homeopátiás cuccot.
Teszteket ismételni, ismételni, más csoportokkal, más helyszínekkel...stb.
Eredményeket összevetni, majd végül a szkeptikusok vagy a homeopátiások behúzhatják fülüket farkukat.
Ez a teszt amit Vágóék meg a többiek csinálnak világszerte az a NULLÁVAL egyenlő. Ez akkora népbutítás mint a homeopátiások misztifikálása.
OBJEKTÍV vizsgálat kell, de nem a bogyók összetevőjét kell vizsgálni, hanem a hatást. Lehet a szer illatos papír, porcukor golyó, vagy konzervbe nyomott barlangi levegő vagy bármi. Nem kromatográfiás meg egyéb vizsgálat kell, hanem hatásvizsgálat. A bioenergia-rezgést, meg nem tudom miket mondanak a homeosok igazából nem ismeri a mai tudomány. Azonban amit nem ismer a tudomány az nem azt jelenti h nincs is, mert ugye a tér sem 3 vagy 4 dimenziós ;) (ld. elméleti fizika) Akkor meg mi van a többi dimenzióban?....
Na de a lényeg, hogy OBJEKTÍV HATÁSVIZSGÁLATOT KÖVETELÜNK, de nem ilyen olcsó showműsort!

II.
Végignéztem az akciót, a 10.23-as majomkodást. A szkeptikusok is csak a dogmáikat nyomják mint a homeopaták... röhej.. ezek komoly emberek?