Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bácsfi Diána a Centrálból....

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.03.25 15:37:31
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
A Homár felhívta bankos ismerősét, és most már tudja: nem csak az OTP nem utal lakástakarék-számláról idegen bank folyószámlájára, ilyet egyik bank sem tesz. A válasz frappáns de az ügyfél számára érthetetlen: a takarék-számla speciális technikai számla, ezért nem lehet…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.03.19 15:11:04
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.03.19 15:18:01
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.03.14 09:26:49
Grantyt egy körben kétszer tréfálták meg az NSE szervizében. Először közölték, hogy száz ropi a már nem garanciális alaplapcsere - bár a dvd-író volt hibás -, azután pedig visszaküldték neki a gépet, amin ekkor a kijelző nem működött:A minap érdekes dolog történt velem.…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.03.13 14:43:37
Túlgerjedt tinédzserekre specializálódott telefonkártyás lehúzást detektált Bandi egy társkereső oldalon. A belógatott nyeremény ezúttal nem a telefontársaság bőségkosara, hanem egy bemelegítő telefonbeszélgetés egy reménybeli dugáshoz:Gondolom számotokra sem ismeretlen a…..
András kivételesen nem a TCS-specifikus hiányosságokon akadt ki a Centrálban, hanem azon a széles körben elterjedt tünetegyüttes (közöny), amikor a pincéreknek fogalmuk sincs, mi van a menüben, mi volt a rendelés, illetve hogy az előételt csak akkor hozzák ki főétellel együtt, ha…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.02.10 19:33:42
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2008.01.18 16:09:39
Bonyolult feladattal támadta be halacs a UPC-t: nem elég hogy át akarta iratni all inclusive csomagját egy másik címre, a másik címen lévő kábeltévés előfizetést is meg szerette volna szünteti egyidejűleg. Vesztére. De legalább új (bár nem hitelesített) rekord született…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.12.14 13:03:50
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.10.08 09:30:57
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.09.20 14:17:45
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.09.13 14:16:00
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.08.31 10:51:32
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.08.31 10:56:35
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Bácsfi Diána a Centrálból.... 2007.08.31 09:40:58